reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no Oliwka zjadła kolację,bajka się skończyła,posżła z M się kąpać.:tak::tak::tak::tak:
a ja mam chwilę luzu :tak::tak::tak::tak::tak:

dowikla a Oliwka to dżemu nie ruszy :no::no::no::no: normalnie kole ją .

Anka to fajnie że Lali ci je takie rzeczy jak omlety,moja oliwka nie tknie,nie zmusisz jej,ani omletów,ani naleśników :no::no::no::no::no::no::no::no:

dziewczyny wogloe moje dziecko to chyba dziwak jakis...
wiecie co on robi???
zawsze przed spaniem jak ma zalozonego pampersa to te konce z boku wyciaga i rwie je a potem albo wklada do buzi i zuje albo rozsypuje obok siebie a potem wyglada jakby snieg na niego padal :sorry::sorry::sorry:
a dzisiaj rano do takiego stopnia to rwal ze pampers wisial mu normalnie w kolanach w jednej nogawce z pizamy... :szok::szok::szok::szok:
juz nie wiem co robic zeby tak nie robil...
chcialam go bandazem zawinac zeby nie mial tam dostepu.... :sorry::sorry::sorry::sorry:

dziewczyny wogloe moje dziecko to chyba dziwak jakis...
wiecie co on robi???
zawsze przed spaniem jak ma zalozonego pampersa to te konce z boku wyciaga i rwie je a potem albo wklada do buzi i zuje albo rozsypuje obok siebie a potem wyglada jakby snieg na niego padal :sorry::sorry::sorry:
a dzisiaj rano do takiego stopnia to rwal ze pampers wisial mu normalnie w kolanach w jednej nogawce z pizamy... :szok::szok::szok::szok:
juz nie wiem co robic zeby tak nie robil...
chcialam go bandazem zawinac zeby nie mial tam dostepu.... :sorry::sorry::sorry::sorry:

może nie chce juz nosic pampersa :tak::tak::tak::tak:

Moja Oliwka robiłą podobnie jak sie buntowała żeby nie zakłądac jej na noc,sciągała mi po kryjomu jak nie widziałąm :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

PATRYSIA
No to teraz mi cos przypomnialas jak napisalas o tym ze chcesz mlodego obwijac bandazem:-D:-D:-D
Jak dziewczynki byly malutkie i wszystkie smoczki byly dla nich za duze to wypadaly Im w nocy z buziek:no::no::no:A ze M to wkurzalo i nie chialao sie Jemu do Nich co chwile wstawac to wzial takie male plasterki i przyklejal Im smoczki do policzkow:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Ale tego czubka wyzywalam za to

Przed 19.00 pojechała już teściowa.I tak jak myslałąm naprzywoziła nam słodkości :-p:-p:-p:-p:-p ciastka w zcekoladzie,bułki słodkie i Trufle mniam mniam
i jak tu nie tyć przy takiej teściowej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nakupowała mi i M pełno skarpet ciepłych z frotte na zimę-super takie cieplutkie :tak::tak::tak::tak::tak:

PATRYSIA
No to teraz mi cos przypomnialas jak napisalas o tym ze chcesz mlodego obwijac bandazem:-D:-D:-D
Jak dziewczynki byly malutkie i wszystkie smoczki byly dla nich za duze to wypadaly Im w nocy z buziek:no::no::no:A ze M to wkurzalo i nie chialao sie Jemu do Nich co chwile wstawac to wzial takie male plasterki i przyklejal Im smoczki do policzkow:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Ale tego czubka wyzywalam za to

ale ci faceci maja pomysły :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przed 19.00 pojechała już teściowa.I tak jak myslałąm naprzywoziła nam słodkości :-p:-p:-p:-p:-p ciastka w zcekoladzie,bułki słodkie i Trufle mniam mniam
i jak tu nie tyć przy takiej teściowej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nakupowała mi i M pełno skarpet ciepłych z frotte na zimę-super takie cieplutkie :tak::tak::tak::tak::tak:
Ja tez bym musiala sobie pokupowac takie cieplutkie skarpetki:tak::tak::tak:

A jesli chodzi o te slodycze to mniam,mniam,ale ja ostatnio z lekka przeginam:no:

reklama
Do góry