reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A to moja gwiazda :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jak ja kocham tego szkraba :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)
Jejciu jaka ona jest kochana i podobna do ciebie.
pati na te oczy to za kilkanascie lat będzie rwac facetów :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

oj mamuska będzie musiała bronić cnoty córki :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj bedą będzie miała powodzenie u chłopaków
nalesniki tez lubi kiedys plula nimi:tak:

napewno bedziesz swietnie wygladala, oczywiscie musisz sie pochwalic

:-D:-D:-D:-D

fajna masz tesciowa

Laura juz spi

fajniutka
Jak tylko kupie to sie pochwale tylko ze ja mam tak ze jak chce kupic to nic nie ma fajnego
a ja oglądam "Barwy szczęścia"a potem "M jak Miłość":tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ja też czekam na M jak miłosc ciekawe czy gosia urodzi i co zas ta wymysli Marzena nie lubie jej

Ide głowe umyc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heheh dobre ale jak bede miala gosci to troche lipa z tym lozkiem jak bedziemy siedziec:rofl2: a chyba ze odrazu lezec:-D:-D

pewnie wie o co chodzi tylko nie umie jeszcze tego powiedziec ale nie martw sie za chwilke Cie zaskoczy:tak:
no odrazu klasc sie beda goscie :-D:-D:-D
a my dzisiaj z m mamy jakis pechowy dzien... :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
najpierw pojechalismy do banku wplacic pieniadze ale co sie okazalo zapomnialam wziac portfela od m no i jego dowodu wiec musialam isc ja...
ale to nie wszystko...
pojechalismy do sklepu (obi) po kompakt wc + deska ale deske kupowalismy inna i do tego lampe ale przy kasie sie okazalo ze m nie ma portfela a tam jest karta...
tyle dobrze ze mialam 150 zl w portfelu zeby zaplacic przynajmniej za kibel a reszte musielismy oddac....
wracamy do domu glodni....
idziemy do gory na 4 pietro ale co sie okazalo obydwoje zapomnielismy kluczy z domu... a nikogo nie ma - tesciu w pracy a tesciowa w centrum...
wiec mielismy jechac do mamy ale zadzwonilam do tescia gdzie pracuje no i pojechalismy do niego po klucz....
wrocilismy do domu a ze maly zasnal w aucie m palil papierosa obok auta to ja mowie ze ide juz do domu obaid robic...
poszlam i czekam na nich a ci przychodza za 15 minut... moj m z Sewkiem spiacym mu na rekach...
i przysazedl polozyl malego i mowi co to dzisiaj za koszmarny dzien...
stoi pod oknem bo domofon nie dziala a z mlodym na rekach... dzwoni po sasiadach ale nikt nie odbiera :sorry:
wkoncu sasiadki sie doczekal bo wchodzila do domu... wiec mu otworzyla...

masakra.... :laugh2::laugh2::laugh2:

!!!!!!!!
Faktycznie pechowy dzien mieliscie:eek::eek::eek:

a oliwka je kanapki na kolacje.zrobiłam jej z szyneczką i ogórkiem,jej ulubione :tak::tak::tak::tak::tak:

zawsze łądnie sama jadła a od jakiś 3 dni je dziwacznie,zjada najpierw ogórka potem zabiera sie za szynkę a na koniec je chlebek z masełkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jakby nie mogła gryźć normalnie :-D:-D:-D:-D:-D
No co dziewczyna chce sobie urozmaicic jedzenie:-D:-D
PATRYSIA
No to teraz mi cos przypomnialas jak napisalas o tym ze chcesz mlodego obwijac bandazem:-D:-D:-D
Jak dziewczynki byly malutkie i wszystkie smoczki byly dla nich za duze to wypadaly Im w nocy z buziek:no::no::no:A ze M to wkurzalo i nie chialao sie Jemu do Nich co chwile wstawac to wzial takie male plasterki i przyklejal Im smoczki do policzkow:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Ale tego czubka wyzywalam za to

:szok::szok::szok::szok::szok: normalnie faceci to maja pomysly:szok::szok::szok::szok:

Przed 19.00 pojechała już teściowa.I tak jak myslałąm naprzywoziła nam słodkości :-p:-p:-p:-p:-p ciastka w zcekoladzie,bułki słodkie i Trufle mniam mniam
i jak tu nie tyć przy takiej teściowej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nakupowała mi i M pełno skarpet ciepłych z frotte na zimę-super takie cieplutkie :tak::tak::tak::tak::tak:
taka tesciowa to tylko chwalic:tak::tak::tak:

A to moja gwiazda :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jak ja kocham tego szkraba :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)
super fotki

Emily juz spi od jakiegos czasu a ja zamiast sie zabrac za kolacje to siedze na kompie ahhhhh ten nalog:cool2::cool2::-p:-p

korzystam, z reklamy:-D
Laura moja Perełka
No prosze co za slicznosci:tak::tak::tak: A i widze nowy wozek:tak::tak: no i babcia sie tez znalazla na fotce:tak::tak::tak:

Wiki Laura jak sie urodzila to byl caly tatus na buzce :-DMoze Twoja tez sie na mamusie zrobi:rofl2:

Agnieszka to mowisz ze lepiej jak przyjdziesz do mnie i bedzioemy sie klasc:-DPowiem Bogdanowi hihihi
A fotki dzis robilam wiec swieze:rofl2:
ROb kolacje bo david napewno wroci z wilczym apetytem:tak:

Kobiety, ale naskrobałyście... :szok:

Nie nadążam za wami :-( trochę mi brakuje twego plotkowania, czasami coś skrobnę ale to nie to samo :eek:

pozdrowionka i dobranoc bo padam na pysk :eek:

reklama
MH odpoczywaj
Medeuska sie wkreca w rytm dnia i nie ma czasu nawet zeby cos skrobnac wiec Wam wybaczamy:-)Obyscie za jakis czas mialy wiecej wolnego:happy:

Wiki coreczke masz ladna wiec przemiana w mamusie nie jest az tak potrzebna:rofl2:

Do góry