reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Jejciu jaka ona jest kochana i podobna do ciebie.A to moja gwiazda :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jak ja kocham tego szkraba:-):-):-)
Oj bedą będzie miała powodzenie u chłopakówpati na te oczy to za kilkanascie lat będzie rwac facetów
oj mamuska będzie musiała bronić cnoty córki![]()
Jak tylko kupie to sie pochwale tylko ze ja mam tak ze jak chce kupic to nic nie ma fajnegonalesniki tez lubi kiedys plula nimi
napewno bedziesz swietnie wygladala, oczywiscie musisz sie pochwalic
fajna masz tesciowa
Laura juz spi
fajniutka
Ja też czekam na M jak miłosc ciekawe czy gosia urodzi i co zas ta wymysli Marzena nie lubie jeja ja oglądam "Barwy szczęścia"a potem "M jak Miłość"![]()
Ide głowe umyc
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anka26_x_07
Mama Laury :)
korzystam, z reklamy
Laura moja Perełka

Laura moja Perełka
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
no odrazu klasc sie beda goscieheheh dobre ale jak bede miala gosci to troche lipa z tym lozkiem jak bedziemy siedzieca chyba ze odrazu lezec
pewnie wie o co chodzi tylko nie umie jeszcze tego powiedziec ale nie martw sie za chwilke Cie zaskoczy![]()

Faktycznie pechowy dzien mielisciea my dzisiaj z m mamy jakis pechowy dzien...
najpierw pojechalismy do banku wplacic pieniadze ale co sie okazalo zapomnialam wziac portfela od m no i jego dowodu wiec musialam isc ja...
ale to nie wszystko...
pojechalismy do sklepu (obi) po kompakt wc + deska ale deske kupowalismy inna i do tego lampe ale przy kasie sie okazalo ze m nie ma portfela a tam jest karta...
tyle dobrze ze mialam 150 zl w portfelu zeby zaplacic przynajmniej za kibel a reszte musielismy oddac....
wracamy do domu glodni....
idziemy do gory na 4 pietro ale co sie okazalo obydwoje zapomnielismy kluczy z domu... a nikogo nie ma - tesciu w pracy a tesciowa w centrum...
wiec mielismy jechac do mamy ale zadzwonilam do tescia gdzie pracuje no i pojechalismy do niego po klucz....
wrocilismy do domu a ze maly zasnal w aucie m palil papierosa obok auta to ja mowie ze ide juz do domu obaid robic...
poszlam i czekam na nich a ci przychodza za 15 minut... moj m z Sewkiem spiacym mu na rekach...
i przysazedl polozyl malego i mowi co to dzisiaj za koszmarny dzien...
stoi pod oknem bo domofon nie dziala a z mlodym na rekach... dzwoni po sasiadach ale nikt nie odbiera
wkoncu sasiadki sie doczekal bo wchodzila do domu... wiec mu otworzyla...
masakra....
!!!!!!!!

No co dziewczyna chce sobie urozmaicic jedzeniea oliwka je kanapki na kolacje.zrobiłam jej z szyneczką i ogórkiem,jej ulubione
zawsze łądnie sama jadła a od jakiś 3 dni je dziwacznie,zjada najpierw ogórka potem zabiera sie za szynkę a na koniec je chlebek z masełkiemjakby nie mogła gryźć normalnie
![]()

PATRYSIA
No to teraz mi cos przypomnialas jak napisalas o tym ze chcesz mlodego obwijac bandazem
Jak dziewczynki byly malutkie i wszystkie smoczki byly dla nich za duze to wypadaly Im w nocy z buziekA ze M to wkurzalo i nie chialao sie Jemu do Nich co chwile wstawac to wzial takie male plasterki i przyklejal Im smoczki do policzkow
Ale tego czubka wyzywalam za to

taka tesciowa to tylko chwalicPrzed 19.00 pojechała już teściowa.I tak jak myslałąm naprzywoziła nam słodkościciastka w zcekoladzie,bułki słodkie i Trufle mniam mniam
i jak tu nie tyć przy takiej teściowej
nakupowała mi i M pełno skarpet ciepłych z frotte na zimę-super takie cieplutkie![]()

super fotkiA to moja gwiazda :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jak ja kocham tego szkraba:-):-):-)
Emily juz spi od jakiegos czasu a ja zamiast sie zabrac za kolacje to siedze na kompie ahhhhh ten nalog

No prosze co za slicznoscikorzystam, z reklamy
Laura moja Perełka

wiktoria12
No sliczna perełeczka i Kolejna córeczka podobna do mamusi czemu moja jest podobna do Tatusiakorzystam, z reklamy
Laura moja Perełka

anka26_x_07
Wiki Laura jak sie urodzila to byl caly tatus na buzce
Moze Twoja tez sie na mamusie zrobi
Agnieszka to mowisz ze lepiej jak przyjdziesz do mnie i bedzioemy sie klasc
Powiem Bogdanowi hihihi
A fotki dzis robilam wiec swieze
ROb kolacje bo david napewno wroci z wilczym apetytem

Agnieszka to mowisz ze lepiej jak przyjdziesz do mnie i bedzioemy sie klasc

A fotki dzis robilam wiec swieze

ROb kolacje bo david napewno wroci z wilczym apetytem

wiktoria12
No moze zobaczymy jak narazie podobna do Tatusia i wszyscy mówią ze to cały Danielek
Mama Helenki
i Aniki :D
Kobiety, ale naskrobałyście... 
Nie nadążam za wami :-( trochę mi brakuje twego plotkowania, czasami coś skrobnę ale to nie to samo
pozdrowionka i dobranoc bo padam na pysk

Nie nadążam za wami :-( trochę mi brakuje twego plotkowania, czasami coś skrobnę ale to nie to samo

pozdrowionka i dobranoc bo padam na pysk

wiktoria12
No co tu dużo mówić dwie bardzo ładne ślicznotki ;-)A tu z mamusia
reklama
anka26_x_07
MH odpoczywaj
Medeuska sie wkreca w rytm dnia i nie ma czasu nawet zeby cos skrobnac wiec Wam wybaczamy:-)Obyscie za jakis czas mialy wiecej wolnego
Wiki coreczke masz ladna wiec przemiana w mamusie nie jest az tak potrzebna
Medeuska sie wkreca w rytm dnia i nie ma czasu nawet zeby cos skrobnac wiec Wam wybaczamy:-)Obyscie za jakis czas mialy wiecej wolnego

Wiki coreczke masz ladna wiec przemiana w mamusie nie jest az tak potrzebna

Podziel się: