reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiki Laura jak sie urodzila to byl caly tatus na buzce :-DMoze Twoja tez sie na mamusie zrobi:rofl2:

Agnieszka to mowisz ze lepiej jak przyjdziesz do mnie i bedzioemy sie klasc:-DPowiem Bogdanowi hihihi
A fotki dzis robilam wiec swieze:rofl2:
ROb kolacje bo david napewno wroci z wilczym apetytem:tak:
No jasne bedziemy sie wszyscy klasc:-D:-D:-D
A co do Davida apetytu to juz wlasnie dzwonil i pytal sie czy jedzonko gotowe bo jak nie to zamawiamy taki jest glody no ale mi sie wlasnie kolacje w piekarniku robi:-D:-D:-D:-D
No moje kochane laseczki slicznie:tak::tak::tak::tak:

Ja wlasnie na szybko kuchnie posprzetalam zmywarke wlaczylam teraz musze sie zabrac za zbieranie zabawek bo sa wszedzie przed chwilom bym se nogi na nich polamala:eek::eek::eek::eek:

reklama
korzystam, z reklamy:-D
Laura moja Perełka
jak ona juz ma duzo wloskow
i jakie dlugie :szok::szok::szok:
sliczna jest
mamusia.... mmmmmmmm lasencja normlanie schrupalabym Cie :-p:-p:laugh2::laugh2:
Kobiety, ale naskrobałyście... :szok:

Nie nadążam za wami :-( trochę mi brakuje twego plotkowania, czasami coś skrobnę ale to nie to samo :eek:

pozdrowionka i dobranoc bo padam na pysk :eek:
ale wazne ze sie pokazujesz :tak:;-)

jak ona juz ma duzo wloskow
i jakie dlugie :szok::szok::szok:
sliczna jest

mamusia.... mmmmmmmm lasencja normlanie schrupalabym Cie :-p:-p:laugh2::laugh2:

ale wazne ze sie pokazujesz :tak:;-)

jak bede w Polsce to cie odwiedze do Asi przed porodem juz nie zdazylam a tak chcialam brzuszek zobaczyc:zawstydzona/y:
Wloski Laurze fajnie rosna musze jej koncowki podciac zeby zrownac:rofl2:

moje dziecko poszlo spac ale nie wiem czy juz spi czy jeszcze nie....
ide zobaczyc bo jak nie bedzie spal to wezme go tutaj... :confused2:

jak nie placze to go zostaw
Niech sie uczy sam zasypiac bo od stycznia bedzie Was wiecej i mamus nie bedziesz zmiala calego czasu dla syneczka:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jak bede w Polsce to cie odwiedze do Asi przed porodem juz nie zdazylam a tak chcialam brzuszek zobaczyc:zawstydzona/y:
Wloski Laurze fajnie rosna musze jej koncowki podciac zeby zrownac:rofl2:
no mam nadzieje ze mnie odwiedzisz...
a kiedy bedziesz ??
jak nie placze to go zostaw
Niech sie uczy sam zasypiac bo od stycznia bedzie Was wiecej i mamus nie bedziesz zmiala calego czasu dla syneczka:rofl2:
on juz kochana sam zasypia odkad skonczyl 9 miesiecy :tak:

w grudniu bede:-D
A wyciagasz go jak nie umie zasnac bo myslalam ze polozylas go i chcesz wyciagnac skoro nie spi
no to w grudniu mysle ze bedziemy juz na swoim
albo i tak przyjedziesz na nowe bo przynajmniej jeden pokoj bedziemy mieli zrobiony :tak::tak::tak::tak:
a nie wyciagam Sewka ....
tylko z tego powodu ze zasnal po 16 i obudzil sie po 18 to myslalam ze ciezko bedzie ze spaniem i ze bedziemy spac we dwoje w drugim pokoju... bo wtedy bym se siedziala na kompie a on by zasypial...
a zt=reszta m jak przyjdzie rano z roboty to wtedy poszedl by do sypialni spac zebysmy go nie budzili bo rano i tak przychodzimy tutaj do pokoju bo tu jest komp
ale sie rozpisalam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Koniecznie musze Cie odwiedzic mi obojetne gdzie Czy bedziesz na swoim nowym czy tu gdzie teraz:tak:
Wazne ze Cie zobacze mozesz mnie pod klatka nawet trzymac:-D
Odrazu mi sie przypomnialy urodziny na ktorych byla Agnieszka:-D

a reszta gdzie sie pochowala co Wy juz spicie czy chlopami zajmujecie:sorry:
Mojego nie ma to klikam na forum:-D:-D
Laura spi Babcia patrzy na M jak Milosc

reklama
Koniecznie musze Cie odwiedzic mi obojetne gdzie Czy bedziesz na swoim nowym czy tu gdzie teraz:tak:
Wazne ze Cie zobacze mozesz mnie pod klatka nawet trzymac:-D
Odrazu mi sie przypomnialy urodziny na ktorych byla Agnieszka:-D

:-):-):-):-):-)Ty sie nie smiej bo nastepnym razem ciebie tak przyjme:-D:-D:-D;-);-);-);-) bedziemy pic kawe przed klatka ewentualnie na tarasie;-);-);-) masakra jak sobie to przypomne:crazy::crazy::crazy:

a reszta gdzie sie pochowala co Wy juz spicie czy chlopami zajmujecie:sorry:
Mojego nie ma to klikam na forum:-D:-D
Laura spi Babcia patrzy na M jak Milosc
Dobrze ze masz Polskie programy bo inaczej to mama by sie chyba zanudzila:-):-):-)

Do góry