reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my dzisiaj obijalismy sie równo, tylko zlew w kuchni umyłam!!!Wojtek jest w domu, wiec chodzilismy tylko między sobą i "udawaliśmy" że coś robimy. Zrobiliśmy frytki na obiad, Maks zjadł bobovite!Normalnie jakbyśmy dziecka nie mieli-jak dawniej!!!LENIE!!!:-D:-D:-D

reklama
No to wrocilismy ze spacerku i z drobnych zakupow:tak::tak: bo jutro mamy gosci tak wiec trzeeba bylo kawalek ciacha kupic:-):-)
A na dworze taki wiatr myslalam ze nam glowy pourywa:eek::eek::eek:
Ale dalysmy rade Emily byla grubo ubrana a ja troche zmarzlam no ale coz tak to jest jak sie czlowiek nieodpowiednio ubierze:-p:-p:-p:-p

no i po filmie

a wiec wstalysmy o 10 standardowo:-D
Obiadek mialam z wczoraj wiec klopot byl z glowy
dzis mialam dzien wzielam sie za porzadek odsuwalam lozka i mylam podlogi na kolanach:szok:wyodkurzalam kurz miedzy zeberkami kaloryfera:cool2:Masakra jakas.Zaliczylam zakupki Nic ciekaweggo nie bylo wiec wrocilam z pusta reka
Babcia zabrala Laure na spacer to udalo mi sie spedzic godzine na kolanach:-D:-D

Monika praca w domu przy dzieciach to najpiekniejsza praca szkoda tylko ze nie placa:laugh2:

woooow no to zaszalalas kochana teraz zapraszam do mnie na sprzatanie:tak::tak::tak: A mabelki kupilas bo o ile pamietam mialas dzis po nie jechac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysia 8 lat temu moja siostra slubowala:tak:

Agnieszka faktycznie dzis wieje masakra jakas zapewne wiatr deszzc przyniesie:crazy:

Sunday fajnie sobie poleniuszkowac:tak:

woooow no to zaszalalas kochana teraz zapraszam do mnie na sprzatanie:tak::tak::tak: A mabelki kupilas bo o ile pamietam mialas dzis po nie jechac

Kochana Bogdan w drodze z Polski wiec jutro pojedziemy:tak:
Najlepsze jest to ze jak pomierzylam to mi sie tylko lozko zmiesci:-D:-DLatalam dzis z miara mamy maly pokoik
Mowilam Bogdanowi o pokoju dla Lali z sypialki to sie zasmial i poiwiedzial ze nie zrezygnuje z lozka sypialnego jak w nastepnym roku bedziemy dom kupowac:-D:-DI badz tu madry:laugh2:

Mojemu dziecku najbardziej podoba się muzyka na koncu Brzyduli, zawsze jak ja usłyszy to tańczy!!!:-D

Moja krzyczy: mamo chodz Ula:rofl2:

Kochana Bogdan w drodze z Polski wiec jutro pojedziemy:tak:
Najlepsze jest to ze jak pomierzylam to mi sie tylko lozko zmiesci:-D:-DLatalam dzis z miara mamy maly pokoik
Mowilam Bogdanowi o pokoju dla Lali z sypialki to sie zasmial i poiwiedzial ze nie zrezygnuje z lozka sypialnego jak w nastepnym roku bedziemy dom kupowac:-D:-DI badz tu madry:laugh2:
no to mi sie cos chyba pomylilo bo myslalam ze mowilas ze we wtorek jedziesz:eek::eek::eek: A co do lozka sypialnego to jak Bogdan nie chce z niego zrezygnowac to wstaw mu je w salonie:-):-):-):-):-) bo przeciez stwierdzil ze z lozka sypialnego nie chce zrezygnowac a nie z sypialni:-D:-D:-D;-);-);-);-)

no to mi sie cos chyba pomylilo bo myslalam ze mowilas ze we wtorek jedziesz:eek::eek::eek: A co do lozka sypialnego to jak Bogdan nie chce z niego zrezygnowac to wstaw mu je w salonie:-):-):-):-):-) bo przeciez stwierdzil ze z lozka sypialnego nie chce zrezygnowac a nie z sypialni:-D:-D:-D;-);-);-);-)
heheh dobre ale jak bede miala gosci to troche lipa z tym lozkiem jak bedziemy siedziec:rofl2: a chyba ze odrazu lezec:-D:-D
anka26,07 mój nie potrafi jeszcze tak dobrze mówić i jeszcze nie wie o co chodzi!!!;-)
pewnie wie o co chodzi tylko nie umie jeszcze tego powiedziec ale nie martw sie za chwilke Cie zaskoczy:tak:

Ide Laurze kolacje zrobic bo jakas spiaca jest i boje sie ze do 20 nie wytrzyma Akurat bajka na 1 leci to zje w trakcie bajki:-D

niedlugo wracam:rofl2:

Dziewczyny!!!!!
Wiadomość przerazająca,kto jest słaby psychicznie niech nie czyta artykułu,ale myśle,że powinniśmy mieć świadomość istnienia takich rzeczy.:no::no::no::no:
http://fakty.interia.pl/swiat/news/...ciekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:szok::szok::szok:O Matko:szok::szok::szok:
Ja tez dzisija czytalam cos na ten temat.Tzn ze w niektorych szpitalach wydaja matkom po poronieniu dzieci w kartonach po butach lub w kopertach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Normalnie az ryczec sie chce,co za pierdzielona znieczulica:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

Ja dopiero teraz bo znowu mam cholerne zawiechy:wściekła/y::no:Po obiedzie bylismy na spacerku i na poczcie bo mialam awizo na wycieraczce.Pozniej Brzydulka :tak::tak::tak:Ale mi sie dluza te wieczory,no normalnie nie ma co robic:no::no::no:A co to bedzie jak zacznie sie sciemniac o 16

Witam wieczorową pora Martynka bajke ogląda a Kamil płacze nie wiem o co no trzeba go na rece wziąść
Moi tez niby ogladaja bajke;-):-)Zrobili mi taki rozpizdizaj w pokoju ze nie bede wiedziala za co sie najpierw zabrac:wściekła/y::no:Cholera maja swoje pokoje a jak maja sie "bawic"i robic syf to zawsze u mnie

a my dzisiaj z m mamy jakis pechowy dzien... :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
najpierw pojechalismy do banku wplacic pieniadze ale co sie okazalo zapomnialam wziac portfela od m no i jego dowodu wiec musialam isc ja...
ale to nie wszystko...
pojechalismy do sklepu (obi) po kompakt wc + deska ale deske kupowalismy inna i do tego lampe ale przy kasie sie okazalo ze m nie ma portfela a tam jest karta...
tyle dobrze ze mialam 150 zl w portfelu zeby zaplacic przynajmniej za kibel a reszte musielismy oddac....
wracamy do domu glodni....
idziemy do gory na 4 pietro ale co sie okazalo obydwoje zapomnielismy kluczy z domu... a nikogo nie ma - tesciu w pracy a tesciowa w centrum...
wiec mielismy jechac do mamy ale zadzwonilam do tescia gdzie pracuje no i pojechalismy do niego po klucz....
wrocilismy do domu a ze maly zasnal w aucie m palil papierosa obok auta to ja mowie ze ide juz do domu obaid robic...
poszlam i czekam na nich a ci przychodza za 15 minut... moj m z Sewkiem spiacym mu na rekach...
i przysazedl polozyl malego i mowi co to dzisiaj za koszmarny dzien...
stoi pod oknem bo domofon nie dziala a z mlodym na rekach... dzwoni po sasiadach ale nikt nie odbiera :sorry:
wkoncu sasiadki sie doczekal bo wchodzila do domu... wiec mu otworzyla...

masakra.... :laugh2::laugh2::laugh2:

no i sie musze pochwalic,ze jak ze swoi,m starym dozyje do swiat:cool2:
to zazyczylam sobie prezent na 10lecie zeby nas=m zasponsorwali rodzice bal sylwestrowy,bo nigdy na zadnym nie bylam.
no i zasponsoruja:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
fajny pomysl super :tak::tak::tak::tak:
Witam
Ja już po "przeglądzie" u gina i nawet przyjemnie było:-p:-p:-p
hehe no widzisz :-)
Przystojny jak cholera (koło 50-tki):-p:-p:cool2::cool2:
hehe moj gin ma okolo 30-stki :-D:-D:-D:-D i przystojny jest ;-)
Witam moje kochane wrócilam na dobre :-D
widzę ,że sporo nowych mam ale w końcu dawno mnie tu nie było witam więc wszystkie mamusie których nie miałam przyjemnosci jeszcze poznać

Od miesiąca chodzę jak zombi bo moja Lenka nie spi do 2-3 w nocy i żadnej drzemi po południu poprzestawiała sobie wszystko zasypia ładnie ok 19 ale budzi się o 21 i potrafi nawet do 4 nad ranem szaleć :no: odsypia sobie do południa a jak próbuję ja obudzic to wrzeszczy złości się nie wiem jak ją przestawić ale funkcjonuje teraz jak wampir :shocked2:
no kochana moja ja to chyb a Cie przyciaglam na BB :-D:-D:-D
super ze bedziesz juz z nami :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Cześć!Wpisywałam się tu chyba kiedyś tylko ale pozwolicie że dołączę.Mam 3 dzieci-12,11 i mały 21 miesięcy
witaj :tak::tak::tak:
SERIO-tak calkiem serio????
No to juz sie szykuje:tak::tak::tak:Ale bedziemy sie odwiedzaly i nawiedzaly:-p:-D:-D:-D
ale Wam zazdroszcze :laugh2:
Patrysia przepraszam , że cię pominęłam

wszystkiego najlepszego kochana.;-):-D:-D:-D:-D
nie szkodzi, dziekuje :-D:-D
Patrysia 8 lat temu moja siostra slubowala:tak:

Agnieszka faktycznie dzis wieje masakra jakas zapewne wiatr deszzc przyniesie:crazy:

Sunday fajnie sobie poleniuszkowac:tak:
hehe w ten sam dzien ??
haha ale fajnie :-D

dziewcyzny jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczenia!!!!!!!!

No a wogole to Sewek dopiero wstal po 18 :szok::szok::szok::szok:
kurczeja nie wiem co my bedziemy robic bo pewnie spac szybko nie pojdzie...
co innego jakby jeszcze m byl w domu a on idzie do pracy... :-:)-:)-(

reklama
Do góry