reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale sie wkurzyłam ubieram małą siebie jka bałwany bo zimno schodze z ego cholernego 4 piętra na dół a tam nie ma wózka:wściekła/y:
mój L oczywiście nie wyjął kolejny dzien z bagaznika normalnie nie mogę a na dodatek ma byc w domu dopiero jutro wieczorem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Lenka oczywiście na nózkach to nie chce iśc tlko od razu kierunek obsrany trawnik więc na rękach z nia troche się przeszłam troche potuptała parę kroków i siada mi na chodniku więc ze spaceru nici:wściekła/y:

Dziewczyny!!!!!
Wiadomość przerazająca,kto jest słaby psychicznie niech nie czyta artykułu,ale myśle,że powinniśmy mieć świadomość istnienia takich rzeczy.:no::no::no::no:
http://fakty.interia.pl/swiat/news/szok-w-chinach-robia-zupe-z-ludzkich-plodow,1385001:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem co napisać, nie spodziewałam się, ze ludzie są do takich rzeczy zdolni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

ale sie wkurzyłam ubieram małą siebie jka bałwany bo zimno schodze z ego cholernego 4 piętra na dół a tam nie ma wózka:wściekła/y:
mój L oczywiście nie wyjął kolejny dzien z bagaznika normalnie nie mogę a na dodatek ma byc w domu dopiero jutro wieczorem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Lenka oczywiście na nózkach to nie chce iśc tlko od razu kierunek obsrany trawnik więc na rękach z nia troche się przeszłam troche potuptała parę kroków i siada mi na chodniku więc ze spaceru nici:wściekła/y:
no to Cię załatwił. ech te chłopy...:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maja z przedszkola już odebrana, mąż wrócił więc dostęp do kompa dla mnie zabroniony:-p:-p:-p

anaconda kochana to chodziło o gina czy babka czy facet:tak:

To ja źle zrozumiałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witajcie dziewczyny:) Ja to już wogóle swieża jestem tu u Was na forum:) Mój mąż dopiero niedawno kupił chłopcom komputer i dlatego mogę trochę posiedzieć:) Już mówiłam, że on jeździ w trasy a ja sama siedzę z dziećmi. Mieszkamy u niego w domu. Obok nas mieszka jego mama ale niestety ona w niczym mi nie pomaga:(. Ostatnio miałam jechać z najstarszym Grzesiem do szpitala, bo robią mu terapię odczulającą na ukąszenie os. Wiecie, że nie chciała zostać z resztą dzieciaków:( Zawsze ma jakieś wytłumaczenie, jakiś problem, może przez te wszystkie lata ze dwa albo trzy razy zajęła się dziećmi kiedy ją o to poprosiłam. Do niedawna nawet nie jeździłam samochodem bo się panicznie boję no ale musiałam to pzezwyciężyć i teraz prowadze na razie z nosem na kierownicy. Powiem wam że gdyby nie jedni obcy zupełnie sąsiedzi to siedziała bym tu sama jak palec:(. Nie miała bym do kogo gęby otwożyć. Dobre to powiedzenie że często sąsiad bliższy niż rodzina. obiecuje że nastepny post będzie bardziej miły i wesoły:)

Do wymiany taka teściowa:crazy::crazy:

ja też mieszkałam z teściami przez 1,5 roku i nigdy więcej. chociaż moja teściowa nie jest jeszcze taka jędza jak niektóre potrafią być, ale jakoś nie przepadam za babką:happy:

To tak jak ze mną:tak::tak::tak:

Nie chcę pisac wywodu jak to ja :-D chciałam tylko powiedzieć ,że szkoda czasu na zadręczanie się i myślenie o czymś na co nie masz wpływu jest jak jest im mniej o tym myślisz tym lżej na sercu :tak:

Święta prawda:tak::tak::tak:

Ja mieszkalam z tesciami prawie 6 lat:szok::szok::szok:I w sumie jako tako nie bylo tak zle z tym ze nigdy nie moglam liczyc na jakakolwiek pomoc:no::no::no::no:
A zeby bylo smieszniej to jak sie wyprowadzilismy to tesciowie poszli za nami i teraz jestesmy sasiadami:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No że też jak te cienie musieli się za wami przeprowadzać:szok::szok::szok:

Dziewczyny!!!!!
Wiadomość przerazająca,kto jest słaby psychicznie niech nie czyta artykułu,ale myśle,że powinniśmy mieć świadomość istnienia takich rzeczy.:no::no::no::no:
http://fakty.interia.pl/swiat/news/...ciekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

W głowie się nie mieści:szok::szok::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnes123 a przystojny????

to nie do mnie trzeba kierowac to pytanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D pomieszało Ci sie coś :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dalam zwykle mleko z kartonu Slyszlaam ze najlepiej 0,5 ale ze nie mialam takiego to dodalam troche wody Zjadla ze smakiem jak nic jej nie bedzie to za 2 dni zas jej manne zrobie A tak to pijemy bebiko I troche jeszcze minie zanim sie przezucimy na normalne jesli wogole sie przezucimy
Oliwka na szczescie jeszcze spi Ja pozmywalam PozamiatalamIde teraz cos zjesc Pranie sie wiruje Powiesic trzeba I rybka na obiad sie rozraza I to wsio co dzis bede robila Mma dzis lenia strasznego hihih

Ja sie tez ciesze ze endokrynolog juz za tydzien Juz sie nie moge doczekac 3 majcie kciuki aby pediatra dala mi skierowanie na te badania krwi Jak nie da to moze sama zrobie za kase Ale lepiej byloby ze skierowanie Ok ide jesc :-)

mleko 0,5% jest za chude dla dziecka,prawie sama woda.nie polecałabym :no::no::no::no::no: ja daje Oliwce 2% albo 3,2% :tak::tak::tak::tak:

sundey to anaconda była u gina;-) trzeba by jej pytaćz tym mlekiem to ja słyszałam im później tym lepiej dawać takie normalne

włąsnie to anaconda a nie ja :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam moje kochane wrócilam na dobre :-D
widzę ,że sporo nowych mam ale w końcu dawno mnie tu nie było witam więc wszystkie mamusie których nie miałam przyjemnosci jeszcze poznać

Od miesiąca chodzę jak zombi bo moja Lenka nie spi do 2-3 w nocy i żadnej drzemi po południu poprzestawiała sobie wszystko zasypia ładnie ok 19 ale budzi się o 21 i potrafi nawet do 4 nad ranem szaleć :no: odsypia sobie do południa a jak próbuję ja obudzic to wrzeszczy złości się nie wiem jak ją przestawić ale funkcjonuje teraz jak wampir :shocked2:

witaj mlena,wreszcie jesteś :-):-):-):-):-)

anaconda kochana to chodziło o gina czy babka czy facet:tak:

ja na chwilę się oddalam, muszę położyć Huberta spać bo mi zaczyna marudzić

no to zescie się dogadały :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć!Wpisywałam się tu chyba kiedyś tylko ale pozwolicie że dołączę.Mam 3 dzieci-12,11 i mały 21 miesięcy

witaj :-):-):-):-):-)

A jaka to zupa burakowa:eek:

robi się ją tak jak zwykłą zupę,wrzywa,ziemniaczki,przyprawy i na koniec buraki wrzucam starte na tarce i to sie gotuje aż będzie miekkie i zabielam śmietaną.:tak::tak::tak::tak:

Oliwka się nią dziś strasznie zajadała :tak::tak::tak::tak:

Witajcie dziewczyny:) Ja to już wogóle swieża jestem tu u Was na forum:) Mój mąż dopiero niedawno kupił chłopcom komputer i dlatego mogę trochę posiedzieć:) Już mówiłam, że on jeździ w trasy a ja sama siedzę z dziećmi. Mieszkamy u niego w domu. Obok nas mieszka jego mama ale niestety ona w niczym mi nie pomaga:(. Ostatnio miałam jechać z najstarszym Grzesiem do szpitala, bo robią mu terapię odczulającą na ukąszenie os. Wiecie, że nie chciała zostać z resztą dzieciaków:( Zawsze ma jakieś wytłumaczenie, jakiś problem, może przez te wszystkie lata ze dwa albo trzy razy zajęła się dziećmi kiedy ją o to poprosiłam. Do niedawna nawet nie jeździłam samochodem bo się panicznie boję no ale musiałam to pzezwyciężyć i teraz prowadze na razie z nosem na kierownicy. Powiem wam że gdyby nie jedni obcy zupełnie sąsiedzi to siedziała bym tu sama jak palec:(. Nie miała bym do kogo gęby otwożyć. Dobre to powiedzenie że często sąsiad bliższy niż rodzina. obiecuje że nastepny post będzie bardziej miły i wesoły:)

witam koleją nową mamusię :-):-):-):-):-)

No to moje mlode juz spai a spia:tak::tak::tak:Dominik jzu w domu a ja sie mega obzarlam:-);-)Zjadlam tego bigerskiego rogalika 7 days i 4 kanapki:szok::szok::szok:A teraz to wszystko popijam capucinko:szok::-D:-D

Jesli chodzi o mleko krowie to moja pediatra mowila ze najlepsze jet 2% i nie to z kartonika tylko z woreczka np Jana:tak::tak::tak:

MLENKA
Ale sie ciesze ze wrocilas:tak::tak::tak::-)

Witam nowe mamusie:-)

no to kochana masz wilczy apetyt :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Spadam na film!"Anioły i demony"-nowy dobytek!!!!:-):-):-)

oglądalam juz ten film jakiś czas temu ,bardzo mi sie podobał,warty obejrzenia,strasznie wciąga i trzyma w napięciu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny!!!!!
http://fakty.interia.pl/swiat/news/szok-w-chinach-robia-zupe-z-ludzkich-plodow,1385001:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jestem w szoku,nawet nie wiem co powiedzieć,niedobrze mi sie zrobiło.jak tak ludzie mogą postępowac :no::no::no::no::no::no:

teraz to spadam bo teściowa zaraz będzie :tak::tak::tak::tak::tak:
przywiezie na pewno słodycze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mniam mniam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ellloo

Nadrobilam posty ale zraz Brzydula heheh duzo tego bylo ale za pamieci
Patrysia wszystkiego najlepszego i kolejnych lat w milosci

Witam nowe mamusie na forum

Wiktoria wanna boska jak moj zamontuje w domku w Pl to wlasnie taka kapiel sobie afunduje wiec gdzies przed swietami:-D:-D

Ginekolog tylko facet!!!!

....brzydula sie zaczyna:rofl2:

da się wyliczyc liczycie dni płodne wiecie jak?
od miesiączi pierwszy dzien miesiączki to pierwszy dzień cyklu
tu macie link do wyliczania:

Kalendarz intymny - Kobieta w INTERIA.PL - zdrowie kobiety, diety, uroda, seks, moda
kazda ma srednio 28 dni cyklu najczęściej

jak zrobić żeby była dziewczynka ?

pleminiki z chromosomem żeńskim są wolniejsze ale dłużej żyją ( 5 dni) męskie są szybsze ale żyją tylko 2 dni
czyli jeżeli będziecie współzyć przd dniami płodnymi np 3 dni to macie większe szanse na dziewczynke , plemnik męski nie przezyje 3 dni w organiźmie i nie doczeka dni płodnych w środku a żenski tak i sobie powędruje :-D
Współżycie przed dniami płodnymi zupełnie nic nie da.A co do trafienia na dni na chłopca czy dziewczynkę to też nie jest łatwo-kiedy udało mi się zajść w ostatnią ciążę współrzyłam w dni na córkę i co?Lekarka powiedziała że to hormony męskie decydują.Niektórym jednak udaje się trafić ale nie da się tego przewidzieć.
Miałam napisać coś o sobie-mam 2 synów-najstarszy i mały a córka jest w środku.
Nigdy nie pracowałam i siedzę w domu z dziećmi od kiedy się urodziły-uwierzcie,nie umiem znaleźć sobie pracy,nie mam kogoś kto by mnie zmotywował a do tego i tak małego nie mogę teraz zostawić a z opiekunkami wiecie jak jest.Myślałam że najlepiej będzie jak pójdzie do przedszkola.

reklama
no i po filmie

a wiec wstalysmy o 10 standardowo:-D
Obiadek mialam z wczoraj wiec klopot byl z glowy
dzis mialam dzien wzielam sie za porzadek odsuwalam lozka i mylam podlogi na kolanach:szok:wyodkurzalam kurz miedzy zeberkami kaloryfera:cool2:Masakra jakas.Zaliczylam zakupki Nic ciekaweggo nie bylo wiec wrocilam z pusta reka
Babcia zabrala Laure na spacer to udalo mi sie spedzic godzine na kolanach:-D:-D

Monika praca w domu przy dzieciach to najpiekniejsza praca szkoda tylko ze nie placa:laugh2:

Do góry