reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja właśnie wstawiłam obiad, M niedługo będzie z pracy. małemu też zupkę już ugotowałam. kurczę muszę wybrać się dziś na zakupy, mleko dla H mi się skończyło. miałam iść wczoraj, ale tak mi się d... nie chciało ruszyć, zresztą dzisiaj też. Zimno i pada deszcz:rofl2:

SERIO-tak calkiem serio????
No to juz sie szykuje:tak::tak::tak:Ale bedziemy sie odwiedzaly i nawiedzaly:-p:-D:-D:-D

serio serio całkiem serio :-D
niech się tylko cieplej zrobi to mozemy razem smigac na spacerki do swarzedza autobus dla dzieci w wzózku jest za darmo i dla mamy z tym dzieckiem też do 4 lat masz za free przejazdy a jedziesz 20 minut :tak: przynajmniej moja mała diablica będzie miała z kim poszaleć :-D

Cześć kobitki :tak:

Zdążyłam poczytać, a mała juz płacze... :eek:

Dostała smoka :-p

Mlena witaj z powrotem :tak:

Pati, sto lat :tak:

Ale mnie głowa boli :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dobra lecę ubierać Lenę i na krótki spacer chociaż bo zimno
Witam Mama Helenki
mam nadzieję ,że na @ są zdjęcia Aniki to wieczorkiem sobie przejrzę :)

serio serio całkiem serio :-D
niech się tylko cieplej zrobi to mozemy razem smigac na spacerki do swarzedza autobus dla dzieci w wzózku jest za darmo i dla mamy z tym dzieckiem też do 4 lat masz za free przejazdy a jedziesz 20 minut :tak: przynajmniej moja mała diablica będzie miała z kim poszaleć :-D
Ty do mnie bedziesz miala taka sama droge:-p:-p:-p:-);-)
Ja zmykam bo mlode juz wstaly

Hej! Nie było mnie tydzień ale przez te wichry i śniegi mój M zjechał do domu i było bardzo milutko:-p Niestety w wczoraj musiał wrocić do pracy:-(

Meduska gratulacje dla Ciebie i całuski dla Maluszka!

Pozdrawiam wszystkie. Idę troszkę poczytać co naklikałyście:-)

reklama
malinka1 co to jest casto??hmm jakiś skrót?nie wiem!!!:zawstydzona/y::eek: Ja musze znalesc jakas robote bo z jedna pensja nie wyrabiamy!!!A to niezle wyjscie z sytuacji!!!:-)
to castorama kochana:tak::tak::tak:
Witam moje kochane wrócilam na dobre :-D
widzę ,że sporo nowych mam ale w końcu dawno mnie tu nie było witam więc wszystkie mamusie których nie miałam przyjemnosci jeszcze poznać

Od miesiąca chodzę jak zombi bo moja Lenka nie spi do 2-3 w nocy i żadnej drzemi po południu poprzestawiała sobie wszystko zasypia ładnie ok 19 ale budzi się o 21 i potrafi nawet do 4 nad ranem szaleć :no: odsypia sobie do południa a jak próbuję ja obudzic to wrzeszczy złości się nie wiem jak ją przestawić ale funkcjonuje teraz jak wampir :shocked2:
KOCHANA SŁONKO JAK JA SIĘ CIESZĘ ŻE WRÓCIŁAŚ:tak::tak::tak::tak::tak::tak:JUPIIIIIIIII:-):-):-):-):-):-):-)
Cześć!Wpisywałam się tu chyba kiedyś tylko ale pozwolicie że dołączę.Mam 3 dzieci-12,11 i mały 21 miesięcy
witaj u nas napisz coś o sobie:tak:
a u nas piękna złota jesień 13 stopni na plusie i piękniusie słonko:tak:
ju;lka po szkole ma tyle energi że roznosi dom:eek:adam w ramach "rozrywki" przepisuje zeszyt od matmy:wściekła/y: a toniś poudawał że śpi a teraz broi przy tv:eek: zaraz zjemy zupkę i ja muszę wypić kawulca bo zasypiam na stojąco :confused2::confused2:

Do góry