reklama
maltanka
Fanka BB :)
ja właśnie wstawiłam obiad, M niedługo będzie z pracy. małemu też zupkę już ugotowałam. kurczę muszę wybrać się dziś na zakupy, mleko dla H mi się skończyło. miałam iść wczoraj, ale tak mi się d... nie chciało ruszyć, zresztą dzisiaj też. Zimno i pada deszcz

SERIO-tak calkiem serio????
No to juz sie szykujeAle bedziemy sie odwiedzaly i nawiedzaly
![]()
serio serio całkiem serio

niech się tylko cieplej zrobi to mozemy razem smigac na spacerki do swarzedza autobus dla dzieci w wzózku jest za darmo i dla mamy z tym dzieckiem też do 4 lat masz za free przejazdy a jedziesz 20 minut

Mama Helenki
i Aniki :D
Cześć kobitki 
Zdążyłam poczytać, a mała juz płacze...
Dostała smoka
Mlena witaj z powrotem
Pati, sto lat
Ale mnie głowa boli

Zdążyłam poczytać, a mała juz płacze...

Dostała smoka

Mlena witaj z powrotem

Pati, sto lat

Ale mnie głowa boli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ty do mnie bedziesz miala taka sama drogeserio serio całkiem serio
niech się tylko cieplej zrobi to mozemy razem smigac na spacerki do swarzedza autobus dla dzieci w wzózku jest za darmo i dla mamy z tym dzieckiem też do 4 lat masz za free przejazdy a jedziesz 20 minutprzynajmniej moja mała diablica będzie miała z kim poszaleć
![]()

Ja zmykam bo mlode juz wstaly
Dziewczyny!!!!!
Wiadomość przerazająca,kto jest słaby psychicznie niech nie czyta artykułu,ale myśle,że powinniśmy mieć świadomość istnienia takich rzeczy.

http://fakty.interia.pl/swiat/news/...ciekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wiadomość przerazająca,kto jest słaby psychicznie niech nie czyta artykułu,ale myśle,że powinniśmy mieć świadomość istnienia takich rzeczy.

http://fakty.interia.pl/swiat/news/...ciekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
maltanka
Fanka BB :)
ja też zmykam. mały wstał muszę mu dać zupkę;-)
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Hej! Nie było mnie tydzień ale przez te wichry i śniegi mój M zjechał do domu i było bardzo milutko
Niestety w wczoraj musiał wrocić do pracy:-(
Meduska gratulacje dla Ciebie i całuski dla Maluszka!
Pozdrawiam wszystkie. Idę troszkę poczytać co naklikałyście:-)

Meduska gratulacje dla Ciebie i całuski dla Maluszka!
Pozdrawiam wszystkie. Idę troszkę poczytać co naklikałyście:-)
reklama
to castorama kochanamalinka1 co to jest casto??hmm jakiś skrót?nie wiem!!!Ja musze znalesc jakas robote bo z jedna pensja nie wyrabiamy!!!A to niezle wyjscie z sytuacji!!!:-)

KOCHANA SŁONKO JAK JA SIĘ CIESZĘ ŻE WRÓCIŁAŚWitam moje kochane wrócilam na dobre
widzę ,że sporo nowych mam ale w końcu dawno mnie tu nie było witam więc wszystkie mamusie których nie miałam przyjemnosci jeszcze poznać
Od miesiąca chodzę jak zombi bo moja Lenka nie spi do 2-3 w nocy i żadnej drzemi po południu poprzestawiała sobie wszystko zasypia ładnie ok 19 ale budzi się o 21 i potrafi nawet do 4 nad ranem szalećodsypia sobie do południa a jak próbuję ja obudzic to wrzeszczy złości się nie wiem jak ją przestawić ale funkcjonuje teraz jak wampir
![]()

witaj u nas napisz coś o sobieCześć!Wpisywałam się tu chyba kiedyś tylko ale pozwolicie że dołączę.Mam 3 dzieci-12,11 i mały 21 miesięcy

a u nas piękna złota jesień 13 stopni na plusie i piękniusie słonko

ju;lka po szkole ma tyle energi że roznosi dom

Podziel się: