reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MH do 9:szok::szok::szok:no coś ty ???co dała dziewczynom na sen:-D:-D:-Dale człowiek wyspany od razu lepiej patrzy na świat:-D:-D:-Dja rano jak budzik dzwoni to jestem zła jak osa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: pietruszka już to wie i dla dobra swojego i reszty rodziny woli się nie odzywać:rofl2::rofl2::rofl2:
zaraz antoszkę kładę spać i może bym za robotę się zabrała jakśąś:sorry::sorry::sorry:

Zaraz ide!
Musze jeszcze wam napisać!!! Ze jesteście Za...liste!!! hehehe:-D:-D:-D:-D

Teraz już naprawde dobranoc!!!:-)
hehe my zawsze takie byly...
Ty tez ;-)
No u mnie tez juz wszyscy spia:tak::tak::tak:Jestem juz po kolacyjce i w wyrku:-)W tv nic nie ma wiec jeszcze troszke posiedze i zmykam spac:tak::tak::tak:
PATRYSIU
Superasny brzuszek:tak::tak::tak:A jaki juz duzy:-):tak:
no duzy a rosnie jak na drozdzach chociaz teraz to tak naprawde stanal w miejscu :confused2: albo mnie sie juz wydaje :sorry:
No to mężuś się postarał jednym słowem:shocked2::shocked2::shocked2:
No super prezent:tak::tak::tak:
Duży masz już brzusio to i duża dzidzia w środku być musi;-);-)
no tak postaral sie,
a brzusio jest duzy bo wieksza dzidzia w nim gosci...
Sewek w tych samych tygodniach wazyl mniej o 200-300 g :tak:
skoro juz do polnocy parechwile to

WSZYSTKIEGO WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY OD CIOTKI LITEROWKI:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
fajny prezent:tak:
no i nadrobilam.moj p niedawno poszedl dopeiro spac bo o 7 wstaje bo na 10 dopeiro do roboty

dogadalam sie ze szwagrem i jak sie nic nie zmieni to mi w srode popierze dywany:-p:-D
bo sie tym zajmuje to tak dla lasek ze stolicy i okolic:-p
tapicerke w samochodach i w domu tez pierze:-)

nie ma jak kryptoreklama:-p

skoro wszytski pouciekaly i juz moja godzina to ja sie zmywampod prysznic i spac
do jura
DZIEKUJE :-)
dobrego masz szwagra :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
patrysia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
piekny brzuszek
Czesc dziewczynki
Oliwka jeszcze spi wiec pisze do was i postaram sie cos poczytac :tak:
Nocka u nas ciezka Na szczescie choc szybko usnela bo o 20 Ale o 23 obudzila sie z wielkim placzem Chyba brzuszek ja bolal:-( Ona juz co 2 noc urzadza nam takie hece G nawet wczoraj powiedzial czy ona juz tego spacjalnie nie robi bo bierzemy ja do siebie do lozka Jeszcze do niedawna spalismy z G osobno Ja z Oli w pokoju Ona u siebie w lozeczku Tylko w tym pokoju jest bardzo zimno Wiec teraz robimy tak ze ja przyszlam do pokoju G spac I jak ja juz ide spac to przenosimy Oliwki lozeczko (turystyczne ) na srodek pokoju G bo inaczej tam na niego nie ma miejsca I tak spimy Ale to co urzadza Oliwka ostatnio to juz jest przesada Ja sie ciesze ze do pracy przestalam chodzic bo inaczej bylaby masakra

Jesli chodzi o moja prace to zaraz po macierznskim poszlam do pracy na staji paliw pracowalam po 12 godzin od 6 do 18 i od 18 do 6
Wtedy mielismy dla Oliwki nianke Mieszkamy z moja mama i jej facetem (moim rodzicie sa po rozwodzie ) ale moja mama ma 49 lat wiec sama pracuje jeszcze .
W lipcu zminilam prace na kauflan w zorach Wiecie sieta wolne i po mniej godzin Bo na stacji robi sie nawet w swieta :baffled:.Teraz ze wzgledu na choroby Oliwki z tego ze ona non stop chora zdecydowalismy sie ze ja bede siadzila w domu
Od 5 pazdziernika jestem z Oliwka bo 5 trafilysmy do szpitala
Wiec od 5 do 18 pazdziernika mialam chorobowe a od wczoraj 19 jestem oficjalnie na Wychowawczym Niestety wychowawczy mam tylko do konca stycznia 2010 roku bo tak mam umowe w pracy Watpie aby przedluzyli mi umowe po to abym ja przedluzyla sobie wychowawczy Wiec od lutego planuje isc na Zasilek dla bezrobotnych Mam nadzieje ze go dostane bo ciaglosc pracy mam i dlugo pracowalam :tak:No a po zasilku napewno jeszcze w domu jakies 2-3 miesiace albo i dluzej Bo to zalezy od Oliwki No ale zobaczymy jak sie zycie ulozy Tylko ze po zasilku to juz tylko z jednej wyplaty bedziemy zyli My wynajmujemy mieszkanie wiec troche kasy idzie i jeszcze sa inne dlugi Wiec jak liczylam to przyjdzie nam z G i Oliwka przezyc za 400 zl W tym jest nasze jedzenie i Oliwki i jej pampersy mleko itp
Ale sie rozpisalam :-DNo ale przynajmniej wszystko juz wiecie :tak:
Moze przyzwyczaila sie do spania z Wami :tak:
Pati WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 2 ROCZNICY ŚLUBU
flowers-horyma42195.jpg
a zdjecie normlanie bomba.... :tak::tak::tak:
PATRYSIU
Róże są piękne, bo kwiaty mają.
Lecz są nietrwałe, bo przekwitają.
A Wasza miłość niech się rozwija,
niech trwa na wieki i nie przemija.

Patrzcie co znalazłam
rrkjkko2.gif
haha ale malina :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A tu cos dla tych co mają dużą wanne i chca romantyczny wieczór spędzić
5-1-1.jpg
no ja tez chce takie wieczory w naszej wannie.... :tak::tak::tak::tak:
kochana prezent świetny:tak:jak ty mu to wynagrodzisz?????????????????????????????????no proszę cię!!!!!!!!!!kochana a kto mu urodził syna/??? kto mu urodzi córkę?????kto znosi jego fochy wyskoki???kto pierze ??kto prasuje???kto gotuje??kto dba o dom????jeszcze masz pytane jak mu wynagrodzisz??????:sorry:

dołączam się do tych życzeń miłości wytrwałości zrozumienia namiętności:-)

witam kochane porannie:happy:
no o tym on wie.... wczoraj nawet wyskoczyl z 6 dzieciaczkow.... :sorry::sorry::sorry:
no a ladnie tak koleance oferowac takie propozycje... nie wstyd Ci :-p:-p:-p:-p
cytuje"a w dupe chcesz?????"
wiktoria ale avatarek :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
no no taki z podtekstem erotycznym....... :-p:-p:-p:-p:-p:-p

złośliwa malinka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dto powinien być mój awatar:-D:-D:-D:-D:-D
słuchajcie mój adam wczoraj doprowadził mnie po raz kolejny do szewskiej pasji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zamknął julkę w łazience zgasił jej światło ta się wystraszyła krzyczała a piotrek usypiał właśnie antośka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zadzwoniła, do niego powiedziałam że ma przed spaniem sprzątnąć pokój i spakować się do szkoły ...wracam burdel syf książki na biurku płyty rozwalone zabawki szklanki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:obudziłam go wył i sprzątał prawie godzinę aaa i jeszcze musiał iść się umyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:powiedzcie mi jek do niego dotrzeć kary nie działają rozmowy nie nawet lanie dostał i nic:-:)-:)-:)-(uczyć mu się nie chce:no: jest pyskaty złośliwy ma głupie odzywki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:już mi ręce opadają:-:)-:)-:)-(
antek noc miał ok obudził się tylko raz za to u mojej złośliwej sąsiadki włączał sie chyba z 10 razy alarm w domu i jak jej dziś zapytałam czemu to burkneła a bo coś się przestawiło i jak kot chodził to się włączał nosz cholera postawiła na nogi pół osiedla i nawet przepraszamn nie powiedziała tylko burkneła że ma [rzez to migrenę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za oknem nie najgorzej słońca brak ale już 6 stopni na plusie:tak::tak:a rano było minus 3:szok:
kochana moja siostra jest w wieku Adama (no podobnym....)
i cos wiem o tym
musisz to przecierpiec bo to taki wiek... chlopcy tez inaczej przechodza... :confused2:

no dobra dziewczyny Wy sie tak nie chwalcie ze tak dlugo spicie bo ja od 6:30 juz na nogach :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

dziekuje jeszcze raz dziewczyny za zyczenia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
buziaki dla Was....

a moj prezent jeszcze nie przyszedl :-:)-:)-:)-:)-(
zdjecia sa ale albumu nie ma :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

no ja lece zrobic sobie kawe i sniadanko
zaraz wracam...
:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
złośliwa malinka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dto powinien być mój awatar:-D:-D:-D:-D:-D
słuchajcie mój adam wczoraj doprowadził mnie po raz kolejny do szewskiej pasji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zamknął julkę w łazience zgasił jej światło ta się wystraszyła krzyczała a piotrek usypiał właśnie antośka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zadzwoniła, do niego powiedziałam że ma przed spaniem sprzątnąć pokój i spakować się do szkoły ...wracam burdel syf książki na biurku płyty rozwalone zabawki szklanki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:obudziłam go wył i sprzątał prawie godzinę aaa i jeszcze musiał iść się umyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:powiedzcie mi jek do niego dotrzeć kary nie działają rozmowy nie nawet lanie dostał i nic:-:)-:)-:)-(uczyć mu się nie chce:no: jest pyskaty złośliwy ma głupie odzywki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:już mi ręce opadają:-:)-:)-:)-(
antek noc miał ok obudził się tylko raz za to u mojej złośliwej sąsiadki włączał sie chyba z 10 razy alarm w domu i jak jej dziś zapytałam czemu to burkneła a bo coś się przestawiło i jak kot chodził to się włączał nosz cholera postawiła na nogi pół osiedla i nawet przepraszamn nie powiedziała tylko burkneła że ma [rzez to migrenę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za oknem nie najgorzej słońca brak ale już 6 stopni na plusie:tak::tak:a rano było minus 3:szok:
No ja nie wiem co ci powiedziec :sorry::sorry::sorry:co na niego zadziała zeby zaczą sie uczyc i cie słuchać nie jestem w takiej sytułacji ale pewnie niedługo mnie to czeka:eek:

M dal mi pospać bo walczyłam z Aniką do 24 :eek:
Coś się bidula źle czuła... :-(

dobrego masz meza.moj nie jest taki laskawy:-:)-:)-(
no chyba ze w sobote jak jest w domu to ja spie ile wlezie a on sie zajmuje dziecmi-czytaj zrobi snaidanie i mala wysadzi:cool2:

zupe wstawialm,w oiecu rozpalilam i sie ubralam.
trzeba mala ubrac i odkurzyc,bo jadla ryz preparowany wiec jest on wszedzie:szok:
no i pozmywac to co jest.
zaplanowalam sobie dzis porzadki na struchy,bo wszytsko co niepotrzebne wynosze na schody i juz nie ma jak przejsc:-p:-D

ostatnio sie pozbylam troche ubran ciazowych,jeszcze troche i dziecinne sie obluznia ale pewnie po nowym roku

no i sie musze pochwalic,ze jak ze swoi,m starym dozyje do swiat:cool2:
to zazyczylam sobie prezent na 10lecie zeby nas=m zasponsorwali rodzice bal sylwestrowy,bo nigdy na zadnym nie bylam.
no i zasponsoruja:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

No dobra ja już zmykam bo gin na mnie czeka:-p:-p:-p
A z rana to do mnie też raczej "nie podchodź" bo zła jestem jak diabli:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja dzis tez dzwoniłam do swojego gina się zarejestrowac i jestem zapisana dopiero na 2 listopada:tak::tak::tak::tak::tak:

a co się dzieje z ewelinką???????? tak nagle zniknęła bez słowa i się już nie pojawiła :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
PATRYSIA super aparat :-)
Brzydule to i ja wczoraj ogladalam :-)
ANABUBA wlansie moja pediatra powiedziala ze prywatnie to bezsensu Bo ona tutaj u mnie mowila ze nie ma prywatnego dla dzieci :-(
Jeny to sie troche zaczynam martwic Zaraz poszukam na necie i gdzies podzwonie Tylko Oliwka marudzi wiec nie wiem czy dam rade

Do góry