reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
A co tu takie pustki w ten deszczowy poranek:szok::szok::szok:
Ja już Maję do przedszkola zaprowadziłam, nawet dzisiaj nie płakała, chyba pomału się przyzwyczaja.:tak::tak:
Wczoraj tak o wizycie u gina pisałyśmy że dzisiaj zadzwoniłam i się zapisałam na wizytę na godz.10.30 ale ponieważ moja pani ginekolog jest na urlopie to do jakiegoś faceta muszę iść:szok::szok::szok:, ale już sobie tak wykombinowałam,że powiem mu że ja tylko po receptę na tabsy przyszłam:-p:-p:-p, mam nadzieję że nie zechce mnie badać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No jak tak możesz pisać!!! Jasne że jesteś zauważalna :tak::tak::tak:
dorota123456789 oby Oliwka przestała chorować bo faktycznie za 400zł m-cznie to nie za ciekawie przeżyć, ja bym nie umiała:no::no::no:
E nic sie niebój gina ja wole isc do faceta niż do baby.Dobrze ze nasi Mężowie o ginekologa nie sa zazdrośni:-D:-D:-D:-D:-D
PATRYSIU
Róże są piękne, bo kwiaty mają.
Lecz są nietrwałe, bo przekwitają.
A Wasza miłość niech się rozwija,
niech trwa na wieki i nie przemija.

Ale piekny wiersz sama ułożyłaś

reklama
ANACONDA
Ty za bardzo nie kombinuj z tym ginem:-);-)Lepiej daj sie zbadac:tak::tak::tak:A poza tym u nas przed wypisaniem recepty zawsze badaja i robia usg zeby sprawdzic czy wszystko jest dobrze i czy czasami nie jest sie w ciazy:-):tak:

u nas tsh kosztuje 15zl.FT3 i FT4 tez powinnas zrobic bo samo tsh to za malo.te badania tez cos kolo tego kosztuja,moze ciut wiecej..moja mala zanim dostla leki tez miala zachrypniety glos(skrzeczlaa jak zaba),miala ciagle zimne stopy i rece ile bym rzeczy jej nie zalozyla
a mierzylas jej temeprature?czy ma 36,6 czy mniej?do tego moga byc zaparcia,pwoiekszenie gruczolow mlekowych,lechtaczki i warg,jezyka,a jak szwy czaszkowe?te z tylu?zrosniete?
nie ma zaparc?a wlosy sie blyszcza czy sa matowe i suche?a skora taka ladna czy taka marmurkowa,szara?
i do tego niskie tetno.nie pamietam dokladnie jakie ale sprawdz w necie ile uderzen na minut ma dziecko w tym wieku i jej zmierz.
Zadzwonie do szpitala tam gdzie krew pobieraja i zapytam czy dziecku na te badania pobiora krew Tylko wczesniej kase musze skombinowac Bo splukana jestem A za tydzien jeszcze urodzinki Oliwki
Oliwka ma gruby glos od urodzenia Ale od jakiegos czasu skrzeczy czasem jak sroka :confused2:Raczki i nozki dokladnie tak jak u was Non stop zimne od urodzenia I dokladnie ilebym jej nie nalozyla tak nadal sa zimne Lub ciut ciut cieplejsze :eek:
Jesli chodzi o zaparcie to to wsio zalezy Bo czasem ma klopot a czasem robi fajnie kupke A liczy sie to ze wlasnie czasem podczas kupki bardzo placze? Juz nieraz pomagalismy jej czopkiem lub niestety termometrem :-(Od wczoraj kupki nie zrobila W nocy darla sie i pierdziala ale kupki niet :-(
Temperatura z tego co zauwazylam jest zazwyczaj nizsza niz 36,6 A jaka powinna byc? Wlasnie Oliwki cisnie kupke hihihi Gruczoly mlekowe na szczescie nie sa powiekszone A co to sa za szwy na czaszce? Ja nic takiego nie wiem WIEM TEPA JESTEM :-p
Sora i wloski raczej sa ok Ale nie musi miec przeciesz tego wszystkiego co wymienilas Z tym tetnem to zaraz sprawdze Dzieki za wszystkie wiadomosci Tylko do Ciebie moge sie czegos dowiedziec :tak:
Kurcze jak przeskoczyc ten odlegly termin do endokrynologa i dostac sie wczesniej ??????

Jesli chodzi o przezycie za 400 zl To z tego co liczylam to moze tak byc od wrzesnia za rok I najprawdopodonije tak bedzie bo zaraz po zasilku do pracy nie pojde Zreszta bede musiala ja znalesc Ale G w lato robi wiecej i wiecej kasy zarobi To postaram sie cos odlozyc Na pozniej jak wlasnie ja juz kasy nie dostane Lece przebrac Oliwke Wstala wlasnie i kupke zrobila Zaraz kaszke bedziemy jadly :tak:

Patrzcie co znalazłam
rrkjkko2.gif

witam porannie w ten deszczowy poranek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mala juz o 7 wstala,ciekawe po co?:eek::wściekła/y:
pewnie katar jej spac nie dal...Paulinie prawei przeszedl to ja dopadl
oglada teraz bajke.p dopeiro po 8 pojechal do roboty.

jak bedzie padac to jade z sasiedmpo dzieci,bo bedzie w domu.a ja musze do apteki.

reklama
Do pracy?O tej porze?To gdzie Ty pracujesz???
kochana w casto tylko tak mogę jak mój pietruszka wraca z pracy to ja idę ale tym sposobem niani nie potrzebujemy:tak:
No to bylismy ok 40min za domem Emily troche pobiegala za kotem a potem nie chciala mi isc do domu tylko mial i mial a kot byl taki cwany ze nie uciekal tylko czekal zeby go glaskac oczywiscie nie pozwolilam jej to sie polozyla dziewczyna na ziemi i zaczela ryczec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja oczywiscie poszlam dalej nie zwracajac na nia uwagi to tez wstala i szla za mna a jak tylko zobaczyla ze sie odwrocilam zeby zobaczyc czy "wilmorzna Pani" idzie to zas sie kladla i ryczala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie mam juz slow i sil do tej dziewczyny coraz gorsza sie robi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mozena do niej mowic i ryczec a ona i tak swoje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to sie wygadalam:-):-):-)
a&e tak właśnie robiła moja julka ale jej na szczęście przeszło:tak:
jestem bardzo zadowolona bo m wiedzial ze chcialam aparat cyfrowy no i sie doczekalam....
jakos mu to wynagrodze :-p:-p:-D:-D:cool2::cool2:

a ja nie ogladalam brzyduli bo zafascynowana bylam prezentem.... :sorry:
kochana prezent świetny:tak:jak ty mu to wynagrodzisz?????????????????????????????????no proszę cię!!!!!!!!!!kochana a kto mu urodził syna/??? kto mu urodzi córkę?????kto znosi jego fochy wyskoki???kto pierze ??kto prasuje???kto gotuje??kto dba o dom????jeszcze masz pytane jak mu wynagrodzisz??????:sorry:
Dziewczyny taki plakat reklamowy Klaudia zrobiła na WOS :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
świetny jest:tak:
Witam was wczoraj mnie nie było bo miałam zabardzo kiedy wejść ale porobiłam sobie troche w domku pomyłam okna firanki zawiesiłam bo tesciowa mi uszyła no i tak zeszło:tak::tak:Chociasz ostatnio czuje sie natym watk nie za uważana:-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie zauważana????a w dupe chcesz?????
Pati WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 2 ROCZNICY ŚLUBU
flowers-horyma42195.jpg
dołączam się do tych życzeń miłości wytrwałości zrozumienia namiętności:-)

witam kochane porannie:happy:

Do góry