WOWahaaaaaaa
a ja co do prezentu zdjecia wywolane
sa poprostu ZAJEBISTE..... upssssssss rozpedzilam sie troche
beda swietnie goscily w albumie....
no a ja dostalam:
![]()
![]()
![]()
troche mi glupio ze ja tak skromnie pojechalam z prezentem :-(

Poprostu cudoDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
WOWahaaaaaaa
a ja co do prezentu zdjecia wywolane
sa poprostu ZAJEBISTE..... upssssssss rozpedzilam sie troche
beda swietnie goscily w albumie....
no a ja dostalam:
![]()
![]()
![]()
troche mi glupio ze ja tak skromnie pojechalam z prezentem :-(

Poprostu cudo

super 

a jaką minę miał marek jak ją zobaczył 

a jak wszyscy się na jej widok slinili

Moi nie ogladaja bajki bo dalam Im karepati no prezent rewelkasuper
blond witaj,my sie jeszcze nie znamy
dowikla mi tez sie strasznie podobała dzisiejsza Brzydulaa jaką minę miał marek jak ją zobaczył
a jak wszyscy się na jej widok slinili
a oliwka ogląda wieczorynkę ,no ale zaraz się skonczy![]()
Tak mnie wkurzali jak sie kapalam ze szok

A do tego co chwile otwierali mi drzwi od kibla i kabine

I bylo mi mega zimnoObejrzysz sobie powtorkejestem bardzo zadowolona bo m wiedzial ze chcialam aparat cyfrowy no i sie doczekalam....
jakos mu to wynagrodze
a ja nie ogladalam brzyduli bo zafascynowana bylam prezentem....![]()

;-)

dzis juz zjadla rano kasze potem chlebka z pasztetem 3 male porowki wypila z 2 kubkow wody cytrynowej no i poszla spac jak wstala zjadla dosc duzo obiadu a jak ona zjadla to ja sobie rosolek z wczoraj podgrzalam to sie dolaczyla i polowe mi zjadla

potem paluszki , gruszka, monte , knopers, jak przyszlysmy z dworu zjadla serek , a teraz je ze mna tortelini w sosie smietankowym z szynka
i zagryza paluszkami gdzie ona to miesci

a ile zjadla wczoraj u Ani to szkoda gadac juz jej nawet kolacji nie dawalam jak przyjechalismy do domu bo objadla sie ciastem jablkiem serkiem a na koniec duza porcja zapiekanka z makaronem 

ona by mogla non stop jesc obojetnie co ja jem to tylko slysze DAC 

dziekuje heh zarumienilam sie
jutro ide testowac na dworze
a tak z innej beczki to m idzie dzis na noc... i zostaje nocna wdowa...
a wczoraj troche poszalelismy bo wolne mielismy![]()