Moi nie ogladaja bajki bo dalam Im kareTak mnie wkurzali jak sie kapalam ze szok
A do tego co chwile otwierali mi drzwi od kibla i kabine
I bylo mi mega zimno
oj to szczypiorki wkurzyły mamusie

pati nic straconego ,jutro jest powtórka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moi nie ogladaja bajki bo dalam Im kareTak mnie wkurzali jak sie kapalam ze szok
A do tego co chwile otwierali mi drzwi od kibla i kabine
I bylo mi mega zimno
fajnie ja ma apetyt - zdrowa bedzie ;-)Moje dziecko ma ostatnio MEGA apetyt normalnie non stop jedzis juz zjadla rano kasze potem chlebka z pasztetem 3 male porowki wypila z 2 kubkow wody cytrynowej no i poszla spac jak wstala zjadla dosc duzo obiadu a jak ona zjadla to ja sobie rosolek z wczoraj podgrzalam to sie dolaczyla i polowe mi zjadla
potem paluszki , gruszka, monte , knopers, jak przyszlysmy z dworu zjadla serek , a teraz je ze mna tortelini w sosie smietankowym z szynka
i zagryza paluszkami gdzie ona to miesci
a ile zjadla wczoraj u Ani to szkoda gadac juz jej nawet kolacji nie dawalam jak przyjechalismy do domu bo objadla sie ciastem jablkiem serkiem a na koniec duza porcja zapiekanka z makaronem
![]()
ona by mogla non stop jesc obojetnie co ja jem to tylko slysze DAC
Pati prezent SUPER![]()
hehee no to sie juz mozna domyslichehe....nawet nie pytam jak poszaleliscie!!!!!!!![]()
No tak tez tak myslalam ale zeby az tyle jadlaA&E
No to niezle mala Tobie jeMoje tez sa glodomory ale nie az takie;-)
Moje teraz ma etap ze intensywnie rosnie i dlatego tak sie dopomina jedzonka
my wczoraj też szalelismy i to nawet 2 razy pod rząddziekuje heh zarumienilam sie
jutro ide testowac na dworze
a tak z innej beczki to m idzie dzis na noc... i zostaje nocna wdowa...
a wczoraj troche poszalelismy bo wolne mielismy![]()
Moje dziecko ma ostatnio MEGA apetyt normalnie non stop jedzis juz zjadla rano kasze potem chlebka z pasztetem 3 male porowki wypila z 2 kubkow wody cytrynowej no i poszla spac jak wstala zjadla dosc duzo obiadu a jak ona zjadla to ja sobie rosolek z wczoraj podgrzalam to sie dolaczyla i polowe mi zjadla
potem paluszki , gruszka, monte , knopers, jak przyszlysmy z dworu zjadla serek , a teraz je ze mna tortelini w sosie smietankowym z szynka
i zagryza paluszkami gdzie ona to miesci
a ile zjadla wczoraj u Ani to szkoda gadac juz jej nawet kolacji nie dawalam jak przyjechalismy do domu bo objadla sie ciastem jablkiem serkiem a na koniec duza porcja zapiekanka z makaronem
![]()
ona by mogla non stop jesc obojetnie co ja jem to tylko slysze DAC
Pati prezent SUPER![]()
No tak tez tak myslalam ale zeby az tyle jadlaona je Mega porcje i nawet je rzeczy ktore kiedys nie chciala wcale jesc tylko wypluwala
A niech je co jej bede zalowac tylko ze ona zje przez dzien wiecej niz ja:-):-):-)
a my 3 czyli jestesmy lepsi ....my wczoraj też szalelismy i to nawet 2 razy pod rząd![]()
wyglada normlanie bombowo... maly knopersika to moj diabelek po dzisiejszym knopersie:-):-):-):-)
a my 3 czyli jestesmy lepsi ....![]()
my wczoraj też szalelismy i to nawet 2 razy pod rząd
![]()