reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ahaaaaaaa
a ja co do prezentu zdjecia wywolane
sa poprostu ZAJEBISTE..... upssssssss rozpedzilam sie troche :sorry::zawstydzona/y:
beda swietnie goscily w albumie....

no a ja dostalam:
sp590uz2215261.jpg

sp590uzback2246983.jpg

sp590uztop2331713.jpg

troche mi glupio ze ja tak skromnie pojechalam z prezentem :-(
WOW:tak::tak::tak:Poprostu cudo

reklama
pati no prezent rewelka :tak::tak::tak::tak::tak: super

blond witaj,my sie jeszcze nie znamy :tak::tak::tak::tak::tak:

dowikla mi tez sie strasznie podobała dzisiejsza Brzydula :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: a jaką minę miał marek jak ją zobaczył :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p a jak wszyscy się na jej widok slinili:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a oliwka ogląda wieczorynkę ,no ale zaraz się skonczy:sorry:

pati no prezent rewelka :tak::tak::tak::tak::tak: super

blond witaj,my sie jeszcze nie znamy :tak::tak::tak::tak::tak:

dowikla mi tez sie strasznie podobała dzisiejsza Brzydula :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: a jaką minę miał marek jak ją zobaczył :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p a jak wszyscy się na jej widok slinili:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a oliwka ogląda wieczorynkę ,no ale zaraz się skonczy:sorry:
Moi nie ogladaja bajki bo dalam Im kare:no:Tak mnie wkurzali jak sie kapalam ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A do tego co chwile otwierali mi drzwi od kibla i kabine:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I bylo mi mega zimno

jestem bardzo zadowolona bo m wiedzial ze chcialam aparat cyfrowy no i sie doczekalam....
jakos mu to wynagrodze :-p:-p:-D:-D:cool2::cool2:

a ja nie ogladalam brzyduli bo zafascynowana bylam prezentem.... :sorry:

dziekuje heh zarumienilam sie :laugh2:

jutro ide testowac na dworze :tak:

a tak z innej beczki to m idzie dzis na noc... i zostaje nocna wdowa...
a wczoraj troche poszalelismy bo wolne mielismy :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Moje dziecko ma ostatnio MEGA apetyt normalnie non stop je :szok::szok::szok: dzis juz zjadla rano kasze potem chlebka z pasztetem 3 male porowki wypila z 2 kubkow wody cytrynowej no i poszla spac jak wstala zjadla dosc duzo obiadu a jak ona zjadla to ja sobie rosolek z wczoraj podgrzalam to sie dolaczyla i polowe mi zjadla:szok::szok::szok: potem paluszki , gruszka, monte , knopers, jak przyszlysmy z dworu zjadla serek , a teraz je ze mna tortelini w sosie smietankowym z szynka:szok::szok: i zagryza paluszkami gdzie ona to miesci:szok::szok::szok: a ile zjadla wczoraj u Ani to szkoda gadac juz jej nawet kolacji nie dawalam jak przyjechalismy do domu bo objadla sie ciastem jablkiem serkiem a na koniec duza porcja zapiekanka z makaronem :szok::szok: :szok::szok: ona by mogla non stop jesc obojetnie co ja jem to tylko slysze DAC :szok::szok:

Pati prezent SUPER :tak::tak::tak:

reklama
A&E
No to niezle mala Tobie je:szok::szok::szok:Moje tez sa glodomory ale nie az takie;-):-D
Moje teraz ma etap ze intensywnie rosnie i dlatego tak sie dopomina jedzonka

Do góry