Agnes123;-);-);-);-):-):-):-)
no co????

a my 3 czyli jestesmy lepsi ....![]()
o Wy skubani

a to moj diabelek po dzisiejszym knopersie:-):-):-):-)
widać ze smakowało

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agnes123;-);-);-);-):-):-):-)
a my 3 czyli jestesmy lepsi ....![]()
a to moj diabelek po dzisiejszym knopersie:-):-):-):-)
Agnes123a no nico!!! Ja wyłączam się z "meczu"-mam okres!!!!;-)
As 76 spoko-ma talent!!!:-)
no to napewno bo moj juz poszedl do roboty :-no co????
o Wy skubanidzis was pobijemy
![]()
wow...
juz mam fotki do pokazania ale musze znalezc instrukcje obslugi kabla - nie wiem ktory to ktory ale momentoPatrysia extra prezent idz testuj i wklejaj co nie co
Blond milo ze tu zagladnelas)
Agnieszka knopersik sliczny bardzo apetycznie Emily wyglada) I musze przyznac ze bystra coreczka Ci rosnie
AS reklama zarabista i ten Pudzian na dole jako byk)hahaha ma dziewczyna wyobraznie
MY wykapane obie i po kolacji Laura w lozku zasypia a ja w reklamie wpadlam poczytac co sie dzieje
Witam bo my sie chyba jeszcze nie znamy
Widze ze z moich okolic jestes:-):-)
Nawet nie mow jak by mi tak ktos zwrocil uwage to bym chyba wybuchla bo co mam zrobic przeciez nie bede stac nad dzieckiem i go prosic zeby szlo bo by ryczala jeszcze gorzej![]()
ahaaaaaaa
a ja co do prezentu zdjecia wywolane
sa poprostu ZAJEBISTE..... upssssssss rozpedzilam sie troche
beda swietnie goscily w albumie....
no a ja dostalam:
![]()
![]()
![]()
troche mi glupio ze ja tak skromnie pojechalam z prezentem :-(