reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Patrysia extra prezent idz testuj i wklejaj co nie co

Blond milo ze tu zagladnelas :))

Agnieszka knopersik sliczny bardzo apetycznie Emily wyglada :)) I musze przyznac ze bystra coreczka Ci rosnie :)

AS reklama zarabista i ten Pudzian na dole jako byk :))hahaha ma dziewczyna wyobraznie

MY wykapane obie i po kolacji Laura w lozku zasypia a ja w reklamie wpadlam poczytac co sie dzieje

no co???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o Wy skubani :cool: dzis was pobijemy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to napewno bo moj juz poszedl do roboty :-:)-p
Dziewczyny taki plakat reklamowy Klaudia zrobiła na WOS :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wow... :szok::szok::szok:
bystrzacha z niej!!!!
Patrysia extra prezent idz testuj i wklejaj co nie co

Blond milo ze tu zagladnelas :))

Agnieszka knopersik sliczny bardzo apetycznie Emily wyglada :)) I musze przyznac ze bystra coreczka Ci rosnie :)

AS reklama zarabista i ten Pudzian na dole jako byk :))hahaha ma dziewczyna wyobraznie

MY wykapane obie i po kolacji Laura w lozku zasypia a ja w reklamie wpadlam poczytac co sie dzieje
juz mam fotki do pokazania ale musze znalezc instrukcje obslugi kabla - nie wiem ktory to ktory ale momento :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witam bo my sie chyba jeszcze nie znamy:tak::tak:
Widze ze z moich okolic jestes:-):-)
Nawet nie mow jak by mi tak ktos zwrocil uwage to bym chyba wybuchla bo co mam zrobic przeciez nie bede stac nad dzieckiem i go prosic zeby szlo bo by ryczala jeszcze gorzej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a my sie kochana znamy tylko z mam z niemiec , albo z düsseldorfu hihi

reklama
ahaaaaaaa
a ja co do prezentu zdjecia wywolane
sa poprostu ZAJEBISTE..... upssssssss rozpedzilam sie troche :sorry::zawstydzona/y:
beda swietnie goscily w albumie....

no a ja dostalam:
sp590uz2215261.jpg

sp590uzback2246983.jpg

sp590uztop2331713.jpg

troche mi glupio ze ja tak skromnie pojechalam z prezentem :-(

no kochana ten aparat to super prezent ja w zeszlym roku dostalam od meza na urodziny tez olympusa tylko e 520 digitalna lustrzanke , jest super tez tym bardziej , ze ja nim rowniez pracuje i sa piekne zdjecia

aniu dzieki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry