reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
patrysia hmm a ile takie cudeńko kosztuje????:-)
kurcze my mamy jedną pensje, i nie damy chyba rady z kolejną rata!!!:-(
za wszystko zaplacilismy 1.715 zl... :sorry::sorry::sorry:
dla mnie to sporo...
No wlasnie ja tez jestem ciekawa:-p:-p:-p

Patrysia daj fotke brzuszka bo ciekawa jestem :))

zaraz zaraz tylko poszukam bo robilam tydzien temu ale ze zwyklego aparatu - chyba ze poprosze mojego m zeby mi jutro zrobil.... :laugh2:

za wszystko zaplacilismy 1.715 zl... :sorry::sorry::sorry:
dla mnie to sporo...

zaraz zaraz tylko poszukam bo robilam tydzien temu ale ze zwyklego aparatu - chyba ze poprosze mojego m zeby mi jutro zrobil.... :laugh2:
Dla mnie to tez sporo i chyba bym tyle nie dala za aparat wolala bym w tedy kupic kamere:tak::tak::tak:

A co do fotki to dzis zadowolimy sie ze starego aparatu a jutro poprosze o aktualna z nowego:-p:-p:-p:-p:-p

sam aparat kosztowal 1.399 zl
tylko potem dodatki :futeral, baterie + ladowarka, pamiec itd.

wciepne juz fotki z nowego bo zrobilam na szybko
tylko nie przestraszcie sie moich rozstepow - to po Sewerynie :sorry::sorry::sorry:

to my to my to wlansnie my.... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

pa1900720672735.jpg

Patrysia super aparacik

Dziewczynki Kubuś jadł sobie kolację a ja tymczasem dokończyłam kolejną styronkę schematu obrazu.
Jeszcze 3 stronki i obraz gotowy

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry