mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ohhh jakie my zonki jestesmy wierne wszystkie tylko czekaja na swoje poloweczki z utesknieniem))))
a co innego nam pozostalo ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ohhh jakie my zonki jestesmy wierne wszystkie tylko czekaja na swoje poloweczki z utesknieniem))))
No kurka juz chyba nic tylko czekac i w przerwach podjadaca co innego nam pozostalo ??
Haha no fakt moj to zasypia w tempie blyskawicznym potrafi w 5 sekund zasnac i zaczac chrapac na dokladkeCzekasz czekasz, a potem i tak zasnie w 3 minuty![]()
Haha no fakt moj to zasypia w tempie blyskawicznym potrafi w 5 sekund zasnac i zaczac chrapac na dokladke![]()
No wlasnie;-)Z moim pewnie bedzie nie inaczej, bo po pracy jeszcze jazda autem i akurat wpadnie sie przespac![]()
Nie bojcie sie na zapas. Ja przezylam bole porodowe i prawie porod naturalny, gdyby nie to, ze jedna z moich coreczek zagrodzila droge to obyloby sie bez cesarki. A wierzcie mi, ze nigdy wiecej cc bym miec nie chcialaJak juz rodzisz to nie ma czasu sie bac, poprostu skupiasz sie na tym co w danej chwili sie dzieje i nie jest az tak strasznie, takze spokojnie i bez paniki
![]()
Jak się teraz nad tym zastanowiłam co napisałaś to faktycznie podczas pierwszego porodu nawet przez myśl mi nie przeszło, że ja rodzę i zaraz będzie po. Dotarło to do mnie dopiero jak zeszłam z fotela i położyłam się z młodym na łóżku. Ale nawet wtedy nie mogłam uwierzyć, że właśnie to zrobiłam :-) To była jakaś abstrakcja.