reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
jeeezuuu jesli ten bol jest porownywalny z wizyta u dentysty to ja bankowo zejde w dzwiach /jak u dentysty/
ja kazdy bol moge zniesc ale dentysta to moja fobia!!!
monika26i
Fanka BB :)
No tylko jest jedna roznica z dentysty mozesz zawsze zrezygnowac hahajeeezuuu jesli ten bol jest porownywalny z wizyta u dentysty to ja bankowo zejde w dzwiach /jak u dentysty/ja kazdy bol moge zniesc ale dentysta to moja fobia!!!

lajtway
Ooops.. Nie chciałam, wybacz Pani Moderator;-) Wiesz co, ja nie wiem jak to jest z bólem u dentysty bo mnie- odpukać w życiu ząb nie bolał. Chodze do mojego pana stomatologa, czasem załata jakąś dziurę, czasem nawet większą i fakt, boli ale da się przeżyćjeeezuuu jesli ten bol jest porownywalny z wizyta u dentysty to ja bankowo zejde w dzwiach /jak u dentysty/ja kazdy bol moge zniesc ale dentysta to moja fobia!!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
No tylko jest jedna roznica z dentysty mozesz zawsze zrezygnowac haha![]()
ja zrezygnowalam na ladnych pare lat a teraz ciezko to odzalowuje !!!
monika26i
Ja tez strasznie boje sie dentysty i moge powiedziec ze u niego bolalo zdecydowanie krocej
.Ale z tym zwlekaniem to masz racje pozniej sie zaluje.

arabella
Mamy październikowe 2007
Haha no fakt moj to zasypia w tempie blyskawicznym potrafi w 5 sekund zasnac i zaczac chrapac na dokladke![]()
to tak jak mój
Kto był dzisiaj u gina?
Ja byłam. Dzidzia ma ok. 1800g (to tak jak poprzednie). Kolejna (i chyba ostatnia) wizyta za 4 tygodnie.
Mama Stacha
&Franka&Janka
Buuuuuuuuuuuuuuu!!!
Włosy ufarbowałam i znowu wyglądam fatalnie :-( M pytam czy teraz lepiej a on mi na to, że te mi też nie pasują bo za blada jestem. A wróciłam do starego koloru. Jeszcze do tego fryz beznadziejny bo przechodzę z krótkich na długie.
Ja w tej ciąży to się chyba czuć atrakcyjnie nigdy nie będę.
Włosy ufarbowałam i znowu wyglądam fatalnie :-( M pytam czy teraz lepiej a on mi na to, że te mi też nie pasują bo za blada jestem. A wróciłam do starego koloru. Jeszcze do tego fryz beznadziejny bo przechodzę z krótkich na długie.
Ja w tej ciąży to się chyba czuć atrakcyjnie nigdy nie będę.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a moja niunia ma chyb czkwke bo caly brzuch mi skacze !!
reklama
G
Georgina
Gość
Cudne wieści, bardzo się cieszę:-):-)A co do pielegnacji to wszystko robia pielegniarki poki co, ale moze juz niedlugo sama bede mogla je wykapac i przebieracJak wszystko bedzie tak ladnie szlo to za miesia bedziemy w domku
A mnie dzis tez glowa strasznie boli i ogolnie jakas zmeczona jestem, ehh
A no i jeszcze dorzuce, ze do pelni szczescia dzis dostalam wyniki i wszystkie sa super - infekcja wyleczona i zagrozenia juz nie ma:-)
A mowilam, ze jak mnie do dzieci wypuszcza to wyzdrowieje raz dwa![]()