G
Georgina
Gość
Ooo super pomysł z fotkami, jestem za:-) A co do zrywania więzi to ja nie zamierzam:-) Musimy się potem chwalić naszymi Słoneczkami:-)Skoro juz jestesmy przy pomyslach to ja mam taki:
W tym watku gdzie piszemy slowa do Jutki (jest on przeciez w zamknietym) Mozna by zrobic taka galerie w tylko jednym poscie. Asia jak bedzie wklejala nasze listy i wysylala mailem wkleilaby ta galerje jako e - CIOTKI (strasznie mi sie to okreslenie podoba).
Jak widze ta galerie? Ze wszytskich naszych zdjec moznaby tylko powycinac nasze usmiechniete glowki (bez facetow, dzieci, zwierzakow i tla) bo juz tyle zdjec jest w albumie i w fotkach i wkleic jedna kolo drugiej .w tylko jednym poscie . Pod spodem oczywiscie moze byc oczywiscie lista nickow pokolei zebysmy sie nie pomieszaly
Mysle ,ze spodobaloby sie to Jutce i nam. Wszystkie w kupie .
Nie widze tego w liscie urodzen bo lista jest widoczna dla wszystkich a nie kazda chce pokazac buzke swiatu.
Co Wy na to?
Oczywiscie jesli , ktoras nie chce to jej nie bedzie. No chyba , ze niefajny pomysl to zapomnijmy.
Jesli chodzi o wspomnienia z porodu to mi sie podoba. Przynajmniej "obowiazek" opisania go zmusi nas do powrotu na strony forum i nie zerwiemy wiezi![]()