reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kochane witam się z Wami i uciekam ,bo przedszkole z konikami odwołane dziś mam z powodu brzydkiej pogody.
Postanowiłam więc,że napiszę pracę zaliczeniową z biologii.
Idę się znęcać nad ciekawym tematem:
Choroby skóry,diagnoza,rokowania i leczenie.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Miłego dnia kochane.

witam sie i ja :)

Kurde ale drukujecie juz musialam 60 postow nadrobic:szok:

Oczywiscie Launa ja Ciue zauwazylam tak samo jak Agunie :))Luna lacze sie z Toba :D
Agnes ale mila atmosfere zrobilas:rofl2:
Anaconda fajne babeczki na zdjeciu:tak:
AS ciekawy temat
Malinka jesli chodzi o BB i M to zawsze pyta:co WY tam piszecie?Wiec mu odpowiadam wszystko heheh i juz nic wiecej nie gada:rofl2:

Dzis Laura wstala o 9:szok: mowilam jeje ze jak wstanie bedzie tatus i chyba sie doczekac nie mogla:rofl2:
Uciekam na sniadanko

zmykam wklepać trochę faktur bo szefowa dzwoniła, ze są na zakupach i niedługo będą:shocked2: muszę poudawać, ze jestem tu bardzo potrzebna:laugh2::laugh2::laugh2:

aha obejrzałam wczorajsze fotki, Anka ale z Was laseczki, Pati fajny aparat, Agnes Oliwcia jak zwykle pełen uśmiech, cudnie
jeśli kogoś pominełam to sorry ale szybko czytałam i tak omiotlam tylko wzrokiem bo siedzę tak już ponad 2 godziny:szok::szok::szok::szok:

do potem:-)

Hej dziewczyny.
Jesteeeeeeem
Az dziw mnie bierze.
Normalnie wkurw taki miałam straszny, najpierw awaria i ani netu, ani kablówki przez dwa dni nie było, w mońcu włączyli, to nam się coś z lapkiem porobiło, nawet przeglądarki nie miżna było włączyć, bo ise zawieszał, no masakra, muzyki nawet posłuchać nie mżna było. P wczoraj siedział pół dnia i cos pogrzebał i mam nadzieje, że się udało.
Nie nadrabiam, może w między czasie cos sie uda. Wczoraj byłam u Moni, napisała do Was list, ale to w rowie, generalnie dziewczyna znów skrzydeł dostała.
Byłam tez u mamy, no bo co w domu robic, jak pusto...
A jak wr óciłam to sie okazało, że P nie do 18 jednak robił tylko do 14 i na kompie siedzi a obok moj szanowny braciszek ze swoim, bo chciał zmienić viste na xp eka, ale na jego nie można i sie tez wnerwił. Dziś , jak przestanie padać jade do bratowej i chrzesniaczki, Piotr po pracy ma jechac do kumpla -"serwis" komputerowy normalnie.

Dorotko i ja specjalnie wstałam wcześniej, żeby kliknąć, bo tak się steskniłam, że szok, a póki mała śpi to trzeba wykorzystać, długo dzis nie pośpi.
no to peszek rzeczywiscie ;-);-);-);-)
dobrze ze juz jest ok
Witam z ranka Kamilek jeszcze spi a Martynka bajke oglada,ja ide kawe zrobic a później bede sie zbierac na jarmak.
A co do wczorajszych reportaży no to szok ale powiem wam ze sie ucieszyłam jak zobaczyłam tą Nikole az mi łezki poleciały taka sliczna i jaka grubiutka żeby tylko była zdrowa dotała zycie od boga a lekarze to smieci i tyle.
A widziałyscie ta babke co do domu nie mogła wejsc jaka to ruina jest a jak sobie tą przybudówke odnowiła no podziwiam te kobite:tak:
a jakie reporaże???:eek::eek::eek::eek::eek:
Natai mój tak na początku też reagował, że po co mi to, że tye czasu, a dla mnie to zbawienie, pogadac, wyżalic się, pośmiać, skoro z dzieckiem ciągle sama, on wraca albo pózno i zmęczony, albo zmeczony, albo do kompa, no to znalazłam sobie alternatywę i to jak przyjemną. Dzis sam pyta, co u dziewczyn:tak::tak::tak:
no dla mnie tez wiecznie w domku siedze bo jak na spacer wyjde to znajde jakas kolezanke ale w domu przy kawie na spokojnie sobie z nia nie pogadam bo dzieci :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
a teraz jeszcze praca to nawet na spacer nie mam jak wyjsc chyba ze na ranke mam
Mój tez nażekał ze trzeba mi tam jakiegos forum ze nie wiadomo jacy tam ludzie sa.Ze zamiast na forum to bym dzieci pobawiła.:crazy:A teraz nic nie mówi :no::no:chyba przez to ze przez forum nam sie sek......k poprawił nowe akrobacje i tam takie soczni ananasowe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::cool2::cool2::cool2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a mam pytanko ile czasu wam zajmuje nadrobienie bo on twierdzi ze jak wejde sobie na bb to siedze godzinam :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:;-);-);-);-);-)
a mnie sie wydaje ze to chwila moment ;-);-):tak::tak::tak:
witam porannie Lenka znów chora:-( ma taki katar że bidulka nie może oddychać przez nosek zasnęła przed 4 rano obudziła się o 7 a ja nie spałam całą noc kolejna zarwana :no:
mam nadzieję ,że zaśnie jeszcze na chwile chociaż żebym mogła się zdrzemnać odciągnęłam jej z noska ale krzyczy przy tym okropnie :no:
bidulka moj 6tez nie lubi jak mu z noska odciągam, ale jak ma bardzo mocno zapchany i mu pszeszkadza to przychodzi do mnie i pokazuje ze w nosie mu swiszczy i wtedy nie marudzitak bardo przy sciaganiu :tak::tak::tak::tak:
agunia najlepsza i niezastapiona w streszczeniach to malinka jest :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
do niej musisz sie zwrócić :tak::tak::tak::tak::tak:
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
potwierdzam w 1000%
ale Wam fajnie, jeszcze sobie w pidżamach siedzicie i w łóżkach:happy:ja też bym chętnie posiedziała w domu a muszę się codziennie zrywać jak jest jeszcze ciemno:-:)-:)-:)-(wstaję ok. 5 :szok::szok::szok:żeby się wyrobić bo do przedszkola jedziemy jakieś 40 minut przy dobrym obrocie a zwykle to 50:crazy: straszne korki są z rana tam którędy jadę a próbowałam już różnymi innymi drogami i jest jeszcze gorzej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wszystko fajnie tylko dlaczego mam teraz wszędzie tak daleko:-(
ja jeszcze w piżamce, wstaliśmy po 10 dopiero :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
witam laski:happy:
nie no dzisiaj to przegiełyście od wczoraj od 16 3 strony po 4o postów:szok::szok::szok::szok::szok:
agunia wywołałam cię bo wczoraj o ciebie pytałam:tak::-D:-D
mlenko oj zdrówka dla małej myszki:tak:
agnes anka no fotki bomba:tak::tak::tak::tak:
lunka jak samopoczucie????no i wreszcie po awari:tak:
u mnie noc do bani od 23 do 5 było 8 pobudek a od 5 bawiłam się z nim do 6.45 po czym obudziłam pietruszkę bo muiałam dzieciaki do szkoły szykować:-:)-(no i się rano o to pokłóciłam z pietruchą no ok w nocy nie wstawał był padni ęty wybaczam bo na codzień wstaje do niego ale zapytałam czy by dzisiaj w ramach wyjątku nie odprowadził dzieciaków do szkoły i co???nie:no::no:pyta,m czemu??? bo zimno ranek ciemno:szok::szok:no i mnie trafiło nożesz ***** mać a mi to rano ciepło słonecznie i wogóle jestem happy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wydarłam się bo jest połowa października a on był może z 5 razy z julką rano i to jak miał urlop a tak to nie:no::no:no jak ja wychodzę o 7.15 a wracam o 8.10 to i on by zdążył tylko trzeba cholera chcieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i niby bąknął przepraszam i malinka pogadamy a ja mam w nosie jego przepraszam jak to i ja muszę zawsze prowadzić:wściekła/y::wściekła/y: niech on czeka jak będzie miał zmianę na 7 rano i ja mu zrobię kanapeczki:no::no::no::no:taaaaaaaaa no to poczeka sobie:tak::tak::tak::tak::tak:
no wygadałam się wam:-):-):-)
a pisałyście co wasi M czy nie M myślą o BB no mój to sam mi proponował coś takiego i gorąco namawiał bo wiedział w jakim byłam dołku nowe miasto zero znajomych, przyjaciół, pracy ,maleńkie dziecko,a ogólnie sztuk 3:rofl2: deprecha i nawet komu się wygadać.............a tak mam was a on nawet wie która od czego słynie:-D:-D:-D
kurcze to fajnego masz tego faceta, moj wogole jest uprzedzony do internetu :no::no::no::no:
Kochane witam się z Wami i uciekam ,bo przedszkole z konikami odwołane dziś mam z powodu brzydkiej pogody.
Postanowiłam więc,że napiszę pracę zaliczeniową z biologii.
Idę się znęcać nad ciekawym tematem:
Choroby skóry,diagnoza,rokowania i leczenie.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Miłego dnia kochane.
powodzenia zycze :tak::tak::tak::tak::tak:

jestem odkopałam sie czarek wlasnie przwrocil nocnik do gory nogami i robi babko babko, a mi sie nic nie chce, kasa na koncie mi sie skonczyla i nie mam jak smsa do mojego nawet napisac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam dziewczyny! ja dopiero teraz, byłam u dendysty -normalnie powiedział,że mam mocne zdrowe zeby,tylko kamień mi zdjął!!!:-)
No i miałam telefon w sprawie pracy,jutro ide na rozmowe!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

My juz po sniadanku.Wstawilam sobie zupke na jutro:tak::tak:Nawet wzielam sie za prasowanie ale za duzo nie wyprasowalam;-):no:
Mlode sie jakos bawia ale co chwile marudza,wiec wezme Je troszke na spacerek:tak::tak::tak:

MALINUS
Wspolczuje nocki:no::no::no:Biedny Antos-ciekawe co Jemu bylo:-(
A Twoj P to i tak jest dobry facet:tak::tak::tak:Jeden taki wybryczek to jeszcze nic:-)
Jak moj M bedzie teraz na te 4 dni to bedzie rowno zasuwal z Dominikiem do szkoly:-p:-D
A tak swoja droga to chyba masz daleko do szkoly co??

ANACONDA
Swietne foteczki:tak::tak::tak:A Maja to cala TY:tak::tak::tak:

reklama
Do góry