reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobitki niestety przyznaje sie ze nie nadrobie bo zanim nadrobie to wszystkie mi znikniecie i jutro znow nadrabianie wiec :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: sorki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie bylo mnie bo m w domku byl i dzis pojechal ale tylko do piatku a pozniej bedzie 2 tyg w domku sama nie wiem czy sie cieszyc czy smucic :sorry::sorry::sorry::sorry:
fajnie bo bedzie w domku ale jak on jest w domku to na bb mam baaaaaaaaaaaaaaardzo mały dostep, nie wiem czemu ale on sie ze mnie smieje :-:)-:)-:)-( w jego mniemaniu nie jest mozliwe miec kolezanki na forum internetowym za to go nienawidze normalnie :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Hej mamuski Ja wstalam specjalnie wczesniej do kompa aby was poczytac a Oliwka zrobila niespodzianke mamusi i tez juz nie spi Narazie jest grzeczna w lozeczku wiec cos poczytam U nas nocka rewelecyjna Dzis w planach spacer z kolezanka I zamawuc tort musze No i do pediatry chcialam podejsc zapytac czy da mi to skierowanie na badanie krwi oliwki

Hej dziewczyny.
Jesteeeeeeem
Az dziw mnie bierze.
Normalnie wkurw taki miałam straszny, najpierw awaria i ani netu, ani kablówki przez dwa dni nie było, w mońcu włączyli, to nam się coś z lapkiem porobiło, nawet przeglądarki nie miżna było włączyć, bo ise zawieszał, no masakra, muzyki nawet posłuchać nie mżna było. P wczoraj siedział pół dnia i cos pogrzebał i mam nadzieje, że się udało.
Nie nadrabiam, może w między czasie cos sie uda. Wczoraj byłam u Moni, napisała do Was list, ale to w rowie, generalnie dziewczyna znów skrzydeł dostała.
Byłam tez u mamy, no bo co w domu robic, jak pusto...
A jak wr óciłam to sie okazało, że P nie do 18 jednak robił tylko do 14 i na kompie siedzi a obok moj szanowny braciszek ze swoim, bo chciał zmienić viste na xp eka, ale na jego nie można i sie tez wnerwił. Dziś , jak przestanie padać jade do bratowej i chrzesniaczki, Piotr po pracy ma jechac do kumpla -"serwis" komputerowy normalnie.

Dorotko i ja specjalnie wstałam wcześniej, żeby kliknąć, bo tak się steskniłam, że szok, a póki mała śpi to trzeba wykorzystać, długo dzis nie pośpi.

Witam z ranka Kamilek jeszcze spi a Martynka bajke oglada,ja ide kawe zrobic a później bede sie zbierac na jarmak.
A co do wczorajszych reportaży no to szok ale powiem wam ze sie ucieszyłam jak zobaczyłam tą Nikole az mi łezki poleciały taka sliczna i jaka grubiutka żeby tylko była zdrowa dotała zycie od boga a lekarze to smieci i tyle.
A widziałyscie ta babke co do domu nie mogła wejsc jaka to ruina jest a jak sobie tą przybudówke odnowiła no podziwiam te kobite:tak:

nie wiem czemu ale on sie ze mnie smieje :-:)-:)-:)-( w jego mniemaniu nie jest mozliwe miec kolezanki na forum internetowym za to go nienawidze normalnie :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Natai mój tak na początku też reagował, że po co mi to, że tye czasu, a dla mnie to zbawienie, pogadac, wyżalic się, pośmiać, skoro z dzieckiem ciągle sama, on wraca albo pózno i zmęczony, albo zmeczony, albo do kompa, no to znalazłam sobie alternatywę i to jak przyjemną. Dzis sam pyta, co u dziewczyn:tak::tak::tak:

Natai mój tak na początku też reagował, że po co mi to, że tye czasu, a dla mnie to zbawienie, pogadac, wyżalic się, pośmiać, skoro z dzieckiem ciągle sama, on wraca albo pózno i zmęczony, albo zmeczony, albo do kompa, no to znalazłam sobie alternatywę i to jak przyjemną. Dzis sam pyta, co u dziewczyn:tak::tak::tak:
Mój tez nażekał ze trzeba mi tam jakiegos forum ze nie wiadomo jacy tam ludzie sa.Ze zamiast na forum to bym dzieci pobawiła.:crazy:A teraz nic nie mówi :no::no:chyba przez to ze przez forum nam sie sek......k poprawił nowe akrobacje i tam takie soczni ananasowe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::cool2::cool2::cool2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

Edit:
No i niema nikogo :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moj tez z poczatku marudzil I do dzis czasem widze po minie ze mu sie to nie podoba Ale ja sie bronie tym ze on TV uwielbia ogladac A pozatym mam w nosie co on sobie mysli o BB :-)

Ja tez bym chciala w przyszlosci chlopca Fajnie byloby miec parke ale co bedzie to bedzie byleby zdrowe No ale ja jeszcze narazie nic nie planuje :-)

Brzudule z wczoraj to zaraz bede ogladac I po niej szykujemy sie z Oliwka bo na 9 umowilam sie z kolezanka na dworze Nawet nie wiem jaka tam jest pogoda Rolety zasuniete jeszcze hihihi

Co to tesciowych To ja swojej nie cierpie Ale na szczeasscie mieszkam daleko od niej i widez ja raz do roku Mieszkamy z moja mama i jej facetem I powiem wam ze nie ma zle Przynajmniej jak mama wraca do domu to mam do kogo gebe otworzyc hihihi Oczywiscie sa czasem miedzy nami zgrzeyty ze mam ich dosc Ale tak samo mam do G :-)

Lece bo Oliwka marudzi
MILEGO DNIA ZAJZE POZNIEJ

witam porannie Lenka znów chora:-( ma taki katar że bidulka nie może oddychać przez nosek zasnęła przed 4 rano obudziła się o 7 a ja nie spałam całą noc kolejna zarwana :no:
mam nadzieję ,że zaśnie jeszcze na chwile chociaż żebym mogła się zdrzemnać odciągnęłam jej z noska ale krzyczy przy tym okropnie :no:

MLENA wspolczuje nocki i chorobska LENKI biedna mala sie meczy Ja to wiem na Oliwce ze katar to najwieksza u niej katastrofa I tez nocki nieprzesoane :-(
A juz slysze ze pomalu ma nosek zapchany :-(
Przerwa w brzyduli Po niej cos zjesc Oliwke nakarmic i idziemy

reklama
witam porannie Lenka znów chora:-( ma taki katar że bidulka nie może oddychać przez nosek zasnęła przed 4 rano obudziła się o 7 a ja nie spałam całą noc kolejna zarwana :no:
mam nadzieję ,że zaśnie jeszcze na chwile chociaż żebym mogła się zdrzemnać odciągnęłam jej z noska ale krzyczy przy tym okropnie :no:
Mlenka, kochana nasza, kope lat!!!!!!!!!!!!!!! ależ się stęskniłam za Tobą, no gdzieś Ty się podziewała kobitko????????????

Moja też wyje jak do pożaru przy odsysaniu z noska, choc te aspiratory sa i tak o niebo lepsze od kiedysiejszych gruszek. zdrówka dla Lenki i siły dla Ciebie.

Kurza twarz, Wam tez jakieś wnerwiające reklamy wyskakują??????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry