reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja się nie spieszę, tylko dziam dziam.
Wiecie co ja myślałam, że jak trafiłam ze skórczami ale bez rozwarcia i od razu dali fenoterol w kroplówie to będzie ok.
Dlatego się tak przyłamałam.
Idę leżeć. Papa kochane

A ja robie za sekretarke swojego M :)
Siedze na podlodze i kseruje mu jakies papiery. Chyba z 300 stron:shocked2:
Ale jak mu nie pomoge to te papiery beda lezaly na krzesle kolejne 2 tyg.
Tak to jest jak mu sie biuro spalilo to wszystko do domu przeniosl. Juz mnie cholera bierze....

Mnie już wszystkie kości bolą od tego leżenia głowa też, ale będę twarda jeszcze chociaż te 3 tygodnie. NIE MA BATA DZIEWCZYNY WYTRZYMAMY!!!!
oby..
ale jak slysze ze kolejne z was podzielaja moj los to 4 tygodnie ktore musze jeszze wytrzymac wydaja mi sie wiecznoscia..
zwlaszcza ze coraz bardziej boli krocze..
nie wiem czemu mam wrazenie ze ja nie dam rady do konca 36 tygodnia...

oby..
ale jak slysze ze kolejne z was podzielaja moj los to 4 tygodnie ktore musze jeszze wytrzymac wydaja mi sie wiecznoscia..
zwlaszcza ze coraz bardziej boli krocze..
nie wiem czemu mam wrazenie ze ja nie dam rady do konca 36 tygodnia...
dasz dasz!
pocieszam się tym,że mi za 3 dni stuknie 36 tydzień ale i tak chciałabym do 38 dociągnąć
ciekawe ile ta moja kluska waży??
w 28 tc ważyła 1500
muszę tą naszą listę poszukać co to ją kiedyś Aśka zamieściła

reklama
Do góry