reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja mam wnerw totalny od wczoraj!!:wściekła/y: mojemu A szef z poprzedniej pracy był winien ponad tysiąc zł. Miał to oddać po wypłacie 10 września! i co??? dzisiaj jest 21 października a on jeszze nam wisi 400 zeta i ciągle pisze, że odda. Obiecywał, że w piątek prawie tydz odda potem, że w poniedziałekna pewno. W poniedziałek napisał tylko sms , że jutro i co było wczoraj?????? Telefonu nie odbierał!:wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no: A się wnerwił i napisał mu sms, że chce te pieniądze natychmiast bo jestem w ciąży i potrzebujemy ich a on nadal nic. Jest taki wnerwiony, że chyba coś głupiego zrobi:crazy: a niestety ma warunki, żeby coś zrobić:-( nie wiem już czy czekać spokojnie czy działaś zwłaszcza, że w tamtej pracy pracował"na czarno"niby to na okresie próbnym":eek:

reklama
Ja mam wnerw totalny od wczoraj!!:wściekła/y: mojemu A szef z poprzedniej pracy był winien ponad tysiąc zł. Miał to oddać po wypłacie 10 września! i co??? dzisiaj jest 21 października a on jeszze nam wisi 400 zeta i ciągle pisze, że odda. Obiecywał, że w piątek prawie tydz odda potem, że w poniedziałekna pewno. W poniedziałek napisał tylko sms , że jutro i co było wczoraj?????? Telefonu nie odbierał!:wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no: A się wnerwił i napisał mu sms, że chce te pieniądze natychmiast bo jestem w ciąży i potrzebujemy ich a on nadal nic. Jest taki wnerwiony, że chyba coś głupiego zrobi:crazy: a niestety ma warunki, żeby coś zrobić:-( nie wiem już czy czekać spokojnie czy działaś zwłaszcza, że w tamtej pracy pracował"na czarno"niby to na okresie próbnym":eek:
jak nie mial umowy na okres probny to nic za bardzo ne mozecie zdzialac..
bo jak mowisz zee pracowal na czarno to moze sobie tylko problemow narobic ze sie nie rozliczal ze skarbowka...:eek:
ale sa chamy cisnijcie na niego jak sie da...jak oddal tyle to moze ta koncowke tez odda...

sam se to wymyslił to najwazniejsze.. !
patrze na takie sceny i jestem pewna że będzie najlepszym tatusiem dla naszego bobaska :)

AAAAAA dziewuchy sorki ze usunelam pare komentarzy ale u mnie w rodzinie nikt nie wie że to dziewczynka.. :) poza moją mamą :) więc ciiii i nie pisac :-D

nikt a tatus?????????tez nie??????? i niechce wiedziec ???????

jak nie mial umowy na okres probny to nic za bardzo ne mozecie zdzialac..
bo jak mowisz zee pracowal na czarno to moze sobie tylko problemow narobic ze sie nie rozliczal ze skarbowka...:eek:
ale sa chamy cisnijcie na niego jak sie da...jak oddal tyle to moze ta koncowke tez odda...
No własnie i dlatego jest masakra:no: ale musi oddać. Zwłaszcza, że mamy mnóstwo znajomych wspólnych z nim. No chyba, że nie ma wstydu facet

matko - zajelam sie tym kserowaniem a tu juz tyle naklikane - idzcie sobie snaidanka robic bo nie ponadrabiam :)

Wlasnie 5 min temu dowiedzialam sie ,ze moja kolezanka urodzila w zeszlym tygodniu
odezwala sie na msn .
Urodzila dwa tyg przed czasem , coreczke 2.900 - emily
Musze ja zobaczyc jak najszybciej. Moja kolezanka jest argentynka i do tego przepiekna kobieta. Wyobrazam sobie jak sliczna musi byc jej corunia.:)

reklama
Do góry