reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Faktycznie Marta. Ty to masz wybitnego pecha:eek:
Trzymam kciuki za szybkie odzyskanie kasiorki.
A swoja droga, fajnie jest miec takiego znajomego jak masz Ty:-)
kochana wystarczy sie zarejestrowac jako wyborca(zeby mieć prawo głosowania) następnie zobaczyć gdzie jest najbliższe biuro polityka i zobaczyć nazwisko a potem zagłosować:tak:no i masz chody:-)oni mają dane kto był na głosowaniu a kto nie;-)

Witam :tak:

MartaF trzymam kciukasy by pech Cię opuścił.
anineczka 7 lat nieszczęścia za te pobite lustro
smutnetak.gif

reklama
No a ja dziś odwiedziłam pierwszy raz nowego gp swojego-fajny facio,bardzo konkretny,ale byłam5-tą pacjętką i pótorej godzinki czekałam:szok:Masakra...
MartaF-no ja z ta datą chrztu to nie wiem:no:Napisałam chrzestnej,że daję jej wolną rękę na wybór...Bo oni wszyscy pracujący,a i bilety niezbyt tanie,wiec powiedziałam,że mają czas do stycznia-jeśli o termin chodzi:tak::sorry:
Pędzę po córunię moją...Deszcz się rozpadał...eeeee tam:-(

dobry dziewczynki:-)
ale szalejecie z emotkami:-D
widze ze prawdziwy szpital na forum:-(biedne dzieciaczki:-(duzo zdrowka zycze i szybkiego powrotu do formy:tak:
marta Ty to sie masz:no: moze wpadniemy grupa zorganizowana na jakas kawke i odwiedzimy ta krowe, swinie i jak j jeszcze zwyzywalyscie???:-D a tak serio to wspolczuje:tak: ciesz sie jednak ze ci wozka na stary adres nie zawiezli :tak::-D
mamo ady to dopisz punkt do swoich pechowych o butach Ady jeszcze....:laugh2::cool2:
anineczka w nagrode panie z apteki powiny Ci podarowac nowy termometr:tak:
Agusik a Ty po jakims duzym wysilku wczoraj tak dlugo spalas:-D:-D:-D:-p:cool2:
sofik hejo!!!!:-) wracaj do nas, fifi juz kawaler niezly i jak zasuwa na czworaka super!!!!
ewelcia dzieki za rady:tak: a mam pytanie jeszcze odnosnie Twojego p45 czy moze moglabys zerknac czy bedac na urlopie macierzynskim Twoj pracodawca placil za Ciebie prsi??bo do tej pory sie nie moge dowiedziec kto je wtedy placi:eek:
no dziewczyny bo nie dostalam odp na innym watku: czy wiecie co to jest za formularz p43 ???? czy mam czekac jeszcze na p45 czy jak?
wiecie co szlu dostaje z tym netem z 3, co chwile mnie rozlacza i przeczytac nawet Was nie moge a co dopiero cos napisac a szlag by to trafil:wściekła/y:nie wspomne juz o znajomych z gg czy skype ktorzy mysla ze ich ignoruje, a mnie poprostu rozlacza:sorry::-(

agusiek kurier najpierw zadzwinił do mnie a ja juz znałam swój nowy adres jak go zamawiałam:tak:
co do P43 to nie mam pojęcia a szukałąś w necie coś na ten temat?
co do neta w 3 to powiem ci ja miałam taki problem z O2 i okazało sie ze modem ma trefne oprogramowanie i kazali mi ściągnąć nowe z neta i teraz śmiga jak szalony do tej pory:tak:

Agusik a Ty po jakims duzym wysilku wczoraj tak dlugo spalas:-D:-D:-D:-p:cool2:...
...wiecie co szlu dostaje z tym netem z 3, co chwile mnie rozlacza i przeczytac nawet Was nie moge a co dopiero cos napisac a szlag by to trafil:wściekła/y:nie wspomne juz o znajomych z gg czy skype ktorzy mysla ze ich ignoruje, a mnie poprostu rozlacza:sorry::-(
Niestety nie:no:,wysiłku żadnego nie było bo mąż poszedł spać razem z synem:eek:,siedziałam do późna na necie:happy:A ze spaniem u mnie tak dobrze,bo moje dziecko do 10:00 chrapie,to przecież nie będę sama po domu chodzić:-D:-D:-D
A z netem z 3 to daj spokój!Też miałam,myślałam,że mnie trafi.Zacinał,strony otwierał jak żółw,na Skypie nie szło się dogadać:no:.Teraz mam stacjonarny z NTL i wszystko śmiga,że hej!

My mamy internet w 3 i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni:-). U nas na nowym mieszkaniu śmiga jak szalony, ściąga błyskawicznie pliki. Fakt, najpierw były z nim problemy, ale dlatego, że my blisko morza mieszkaliśmy. Potem w czerwcu były z nim jakieś problemy techniczne, bo wszyscy znajomi nie mieli neta przez jakiś czas. Ale teraz jest the best. Działa lepiej niż Vodafone:-)

JA SIE CHYBA ZASTRZELE (moj ulubiony tekst Misi):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzwonilam dzisiaj do ambasady, zeby spytac, czy Ada moze przekroczyc granice na niewaznym paszporcie tymczasowym i dowiedzialam sie, ze NIE:-(
Czyli 16. listopada wycieczka do Dublina w celu zlozenia wniosku, 30. listopada kolejna po odbior paszportu. No a w nocy z 1. na 2. grudnia jeszcze jedna, bo do Polski lecimy, z Dublina wlasnie.
No co pech to pech... Ale cale szczescie przynajmniej, ze zdazymy jeszcze odebrac ten paszport przed wylotem, bo tak musielibysmy bilety przebukowywac a w PL juz wszyscy czekaja...

reklama
Do góry