reklama
jola.24
Fanka BB :)
Witam porannie a raczej przedpoludniowo:-)
A o co chodzi z tym szpitalem? Ja nie ogladalam a to moje miasto w necie nic nie moge znalezc
Bo nie byla
No to nie zazdroszcze, ale jak listonosz mogl list wywalic??? Dziwne
Ja zaraz na miasto i potem znowu do pracy ale jutro wolne
Milego dnia
Moi panowie już komara tną.A ja herbatka w dłoń i na podbój internetu!![]()
Oglądałyście dzisiejszy "Ekspres reporterów"?Ten reportaż o pseudo-fundacji..Nie wspomnę już o szpitalu położniczym w PłockuTakich ludzi to tylko
![]()
Myślę co tu jutro na obiad zrobić i nie mam koncepcji![]()
No,nic coś tam wymyślęIdę poszperać po innych stronach
![]()
A o co chodzi z tym szpitalem? Ja nie ogladalam a to moje miasto w necie nic nie moge znalezc

Didi swietna fryzurka!!!!
Jola dziwna ta twoja szefowa - jakby nigdy w ciazy nie byla![]()
Kamcia czekamy na relacje!!!
A winka tez bym sie napila - szkoda ze ja nie z Golway
Agusik kurde nie ogladalam a przewaznie ogladamale wczoraj ogladalam jakis program tylko jaki
hmmmm nie pamietam
ale w kazdym badz razie o handlu dziecmi![]()
dla mnie to jest nie do zrozumienia jak matka sprzedaje dziecko za 20 tys zlo
Dobra mamuski lece spac a mezol przejmuje laptopa!!!!
To do juterka.
Dobranoc![]()
Bo nie byla

szlag mnie zaraz trafigardzierz kazał mi isć do adwokatki
listonosz powiedział ze wrzucił mój list a ta szmata ze nie było listuco za powalony kraj to brak mi słów
![]()

Milego dnia
jola wrzucił przez drzwi do domu a ze to mój znajomy to pamiętałWitam porannie a raczej przedpoludniowo:-)
Milego dnia

jola.24
Aaaaa wrzucil
moja blyskotliwość nie zna granic

lady_Zgaga
Hej Dziewczynki
Oj, MartoF!!! Ty to sie masz bidulo!!! No nie zazdroszcze... Caly czas cos
A do mnie- wlasciwie do Ady- przyszla dzisiaj paczuszka z kurtka, ktora mi przyjaciolka w PL kupila:-) Teraz juz sie zimy nie boimy:-) No prawie... bo buty oddalam
Okazalo sie, ze maja defekt- roznily sie kolorem i skora, z ktorej byly uszyte
No i znowu trzeba jechac na poszukiwania. Mam juz dosyc, bo gdyby tu jeszcze cos fajnego bylo mozna spotkac...
Dobra, ide posciagac pranie z suszarek, bo mi sie koty na nim wieszaja
No i sprzatansko, pransko i gotowansko czeka...
Milego dnia
Oj, MartoF!!! Ty to sie masz bidulo!!! No nie zazdroszcze... Caly czas cos

A do mnie- wlasciwie do Ady- przyszla dzisiaj paczuszka z kurtka, ktora mi przyjaciolka w PL kupila:-) Teraz juz sie zimy nie boimy:-) No prawie... bo buty oddalam

Dobra, ide posciagac pranie z suszarek, bo mi sie koty na nim wieszaja

No i sprzatansko, pransko i gotowansko czeka...
Milego dnia
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Ja się witam jak zwykle prawie pierwsza,ale tylko prawie
No,cóż jak się tyle śpi...
Tak jak wczoraj i przedwczoraj i pewnie jutro i pojutrze-ciemno,leje i wieje
Zupka się już robi,drugie takie ekspresowe,że nie ma co się przejmować,więc luz
Tylko moje biedne dziecko z nudów umiera
.Po ok.7 godz.gdy zmieniła się zmiana w szpitalu,rodzice dowiedzieli się,ze dziewczynka żyje
.W sumie to nikt nie wie co się z nią działo przez te 7 godz.Prawdopodobnie ocknęła się,ale personel zostawił ją samą sobie i czekał,żeby zmarła bo nie chcieli się przyznać do błędu.Nikt jej do inkubatora nie włożył,do respiratora nie podłączył
.Ale mała miała taką wolę życia,że przeżyła.Dopiero gdy zmiana się zmieniła,rodzicom powiedziano prawdę(nie całą).Zajęto się nią,tak jak powinno 7 godz.wcześniej!Nikt rodzicom nie chce powiedzieć całej prawdy i nikt nie wie czy i jak te 7 godz.wpłynie na jej życie
Na razie mała rozwija się prawidłowo,ale nie wiadomo co będzie potem
Najdziwniejsze jest,że najpierw się dzieciaczka reanimuje,a jeśli to skutków nie przyniesie-stwierdza zgon,a nie od razu przykrywa chustą i wynosi
.No po prostu masakra

Tak jak wczoraj i przedwczoraj i pewnie jutro i pojutrze-ciemno,leje i wieje

Zupka się już robi,drugie takie ekspresowe,że nie ma co się przejmować,więc luz

Proszę : GG team - emotikony, emotki gify do Twojego komunikatora GGChce takie emotikonki!!!!!super jest ten z komputerem.
Nie,no Tobie to już nie wiadomo co poradzić,chyba tylko tę babę,jej synalka i tych wszystkich,którzy Ci tak "bardzo pomagają" po prostuszlag mnie zaraz trafigardzierz kazał mi isć do adwokatki
listonosz powiedział ze wrzucił mój list a ta szmata ze nie było listuco za powalony kraj to brak mi słów
![]()

To był reportaż o tym jak w czerwcu tego roku babka urodziła dziewczynkę-wcześniaka,żywą,ale po kilku minutach lekarz stwierdził,że córka była za mała by przeżyć i zmarła.Przykrył ją chustą,pielęgniarka ją zabrała.Rodzice zaczęli szykować się do pochówku,lekarz podał nawet konkretny zakład pogrzebowyA o co chodzi z tym szpitalem? Ja nie ogladalam a to moje miasto w necie nic nie moge znalezc![]()

Ostatnia edycja:
no więc dziewczyny która ma jeszcze takiego pecha

nalatałam sie ale w końcu dotarłam do osoby która sie tym zajmie, to jest oczywiście mój znajomy polityk który załatwił mi chatke socjalną,więc wyślą mi drugi czek na nowy adres jeśli poprzedni nie został zrealizowany
więc teraz pozostaje czekanie
ale sie jeszcze nie ciesze bo z moim szczęściem to wiadomo.....

nalatałam sie ale w końcu dotarłam do osoby która sie tym zajmie, to jest oczywiście mój znajomy polityk który załatwił mi chatke socjalną,więc wyślą mi drugi czek na nowy adres jeśli poprzedni nie został zrealizowany

lady_Zgaga
no więc dziewczyny która ma jeszcze takiego pecha
nalatałam sie ale w końcu dotarłam do osoby która sie tym zajmie, to jest oczywiście mój znajomy polityk który załatwił mi chatke socjalną,więc wyślą mi drugi czek na nowy adres jeśli poprzedni nie został zrealizowanywięc teraz pozostaje czekanie
ale sie jeszcze nie ciesze bo z moim szczęściem to wiadomo.....
![]()
Faktycznie Marta. Ty to masz wybitnego pecha

Trzymam kciuki za szybkie odzyskanie kasiorki.
A swoja droga, fajnie jest miec takiego znajomego jak masz Ty:-)
anineczka
królowa mrówek :P
Witam 
Pogoda znośna,świeci słoneczko,ale dalej się kisimy w domku z choruskiem.
MartaF trzymam kciukasy by pech Cię opuścił.
Agusik to co piszesz o tym dziecku jest przerażające :-(
Lecę dosiąśc odkurzacz

Pogoda znośna,świeci słoneczko,ale dalej się kisimy w domku z choruskiem.
MartaF trzymam kciukasy by pech Cię opuścił.
Agusik to co piszesz o tym dziecku jest przerażające :-(
Lecę dosiąśc odkurzacz

reklama
jola.24
Ja się witam jak zwykle prawie pierwsza,ale tylko prawieNo,cóż jak się tyle śpi...
![]()
Tak jak wczoraj i przedwczoraj i pewnie jutro i pojutrze-ciemno,leje i wieje![]()
Zupka się już robi,drugie takie ekspresowe,że nie ma co się przejmować,więc luzTylko moje biedne dziecko z nudów umiera
![]()
Proszę : GG team - emotikony, emotki gify do Twojego komunikatora GG
Nie,no Tobie to już nie wiadomo co poradzić,chyba tylko tę babę,jej synalka i tych wszystkich,którzy Ci tak "bardzo pomagają" po prostu![]()
To był reportaż o tym jak w czerwcu tego roku babka urodziła dziewczynkę-wcześniaka,żywą,ale po kilku minutach lekarz stwierdził,że córka była za mała by przeżyć i zmarła.Przykrył ją chustą,pielęgniarka ją zabrała.Rodzice zaczęli szykować się do pochówku,lekarz podał nawet konkretny zakład pogrzebowy.Po ok.7 godz.gdy zmieniła się zmiana w szpitalu,rodzice dowiedzieli się,ze dziewczynka żyje
.W sumie to nikt nie wie co się z nią działo przez te 7 godz.Prawdopodobnie ocknęła się,ale personel zostawił ją samą sobie i czekał,żeby zmarła bo nie chcieli się przyznać do błędu.Nikt jej do inkubatora nie włożył,do respiratora nie podłączył
.Ale mała miała taką wolę życia,że przeżyła.Dopiero gdy zmiana się zmieniła,rodzicom powiedziano prawdę(nie całą).Zajęto się nią,tak jak powinno 7 godz.wcześniej!Nikt rodzicom nie chce powiedzieć całej prawdy i nikt nie wie czy i jak te 7 godz.wpłynie na jej życie
Na razie mała rozwija się prawidłowo,ale nie wiadomo co będzie potem
Najdziwniejsze jest,że najpierw się dzieciaczka reanimuje,a jeśli to skutków nie przyniesie-stwierdza zgon,a nie od razu przykrywa chustą i wynosi
.No po prostu masakra
![]()

Uciekam do pracy