reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Didi fajnie Ci w tych włoskach..:tak::tak:
gastone mój młody miał takie same objawy.Zaczęło się od bólu gardła.Póżniej 39 st gorączki i jest antybiotyk.A teraz kaszle jak gruźlik.Na szczęście odrywa mu się ten kaszel.A antybiotyk ma erythroped sf.

reklama
Hej mamunie Julcie tez niestety dopadło katar który spływa do gardła i kaszel brzydki krtaniowy odgłos :tak:ma antybiotyk miejmy nadzieje że pomorze ale gorączki brak nie bardzo je ale coś jej tam wcisnę:-) aż mam strach Polski jak tam inny klimat :-Dmusi być ok miłej nocki pa

Dobry wieczór Mamusie!!!
Ja dziś mogłam sobie wskoczyć przed komputerek,bo mój J ciesząc się jak małe dziecko wypróbowywuje nową grę-speed for coś tam-reklamują na TVN turbo:sorry::eek:.Także ja dałam nakaz(a jakże-zapytał czy sie nie pogniewam,na co ja-Kochnie,przecież kiedy masz grać jak ja już cały czas w domku jestem?Taka wyrozumiała jestem;-):-D).A swoją drogą chciałabym już iść na tą porodówkę:tak:.Całe szczęście oprócz obecnie przechodzonej choroby nie mam dolegliwości:cool2:,ale tak jakoś mi się już nie chce z tym brzuchem i kilogramami łazikować:sorry:
Didi-świetna fryzurka.I jestem pod wrażeniem wytrzymałości:tak:
Gastone-no jak jest gorączka to już nie będę Ci tam nic na kaszel proponować-tylko wizytę u lekarza:sorry:.I razem z Agusik78 nie marudzić mi,tylko działać i jeszcze raz działać!!!:-D:tak::-)
MartaF-no skończą Ci się kiedyś te głupkowate,niepotrzebne stresy?Co za życie...Nie mam już w głowie wyrażenia aby opisać tępotę tej babki:no::crazy:To się jutro faktycznie zdziwi:rofl2:
Jola24-też widziałam w woodysie,ale jeśli masz możliwość to sprawdz w DIY,chyba taniej Cię wyniesie-i są fajne warianty-np.te z Kubusiem możesz wzbogacić taką tasiemką z motywem bohaterów-tak,żeby np.dzieliła pokój na pół-górną i dolną część(mam nadzieję,że zrozumiałaś mój przekaz:confused2:;-):-))
Narazie lecę pogrzebać w poczcie i innych stronach-np z psiakami.Do potem,albo do juterka:laugh2:

:) kolrek wloskow juz mialam taki...ale i tak zabawilam w tym salonie 2 godzinki z kawalkiem..hehe...

Moniadan...no cos Ty nie poznalas mnie..hehe moze bede bogata...a na slub nie szykuje sie chyba ze ktos mnie zaprosi ..haha

a tak w ogole to dziewczyny kiedy jakies spotkanko ????

Witam kochane
nie było mnie kilka dni a tu dzis tyle stron musialam nadrobic szalenstwo:)))
Marta F mam nadzieje ze wszystko juz bedzie ok:)
Na bolace gardło ja daje olivierowi syropki z polski lipomal lub ambrosol, lub domowej roboty syrop z cebuli na wszystko dobry:)
Teraz sobie pije z mamusia sangrie winko bo przywiozlam troche z Barcelony hihi a opisze jak było jutro bo dzis padam wrocilismy dzis rano o 2 i juz o 7 Olivier uteskniony mnie dorwal i zyc nie dal:)
Didi super fryz:) Spotkanko jak bajbardziej nawet w tym tygodniu u mnie moze byc:) Moze załapie sie któras na winko zHiszpani heheh, kiedys rozmawialam z laskami ze mozemy u mnie na winko i film wieczorkiem sie umowic wiec czekam na chetnych:)
milej nocy

Wpadlam tylko sie przywitac!Mam rodzinke u siebie,dlatego sie nie odzywam!Spotkanko jak najbardziej, rodzinka wyjezdza w przyszly wtorek, wiec od srody jestem wolna!

Hejka :rolleyes:
(...)
MamoAdy(i inne Mamusie)-a jak to wygląda z tymi szczepieniami...Bo słyszałam,że tu nie robią mnustwa tych,które w pl.są obowiązkowe i jeśli ktoś chce zaszczedpić dziecko to sam musi o to poprosić:sorry::eek:
A tak w ogóle...Przestałam chodzić z wiszącymi smarkami-wszystko mi się przerzuciło na gardło i teraz oskrzela mnie bolą:crazy::-(Dzieciaki też kaszlące,ale dzielnie chodzą do szkoły i przedszkola,bo właściwie oprócz kaszlu nie ma nic-ani katarku,ani gorączki,ani bólu czegokolwiek:happy::tak:
Strasznie dziś deszczowo i wietrznie,ale i tak życzę Wam wszystkim milusiego dnia:tak::-)
Ps-uwielbiam patrzeć na ten swój suwaczek-19dni....
(...) Co do BCG to moj Szym urodzil sie w niedziele a zaszeczepili go we wtorek:tak:.
W Kilkennach w szpitalu szczepia we wtorki i w soboty!!!!
(..):sorry:
W Clonmel pierwszą szczepionkę robią w szpitalu lub w przychodni poniżej szpitala. Też w szpitalu są określone dni - coś mi się zdaje, że w poniedziałki, mi się udało załapać by nie szwędać się potem po przychodniach.. A Dadzia miała przeciw Hib - a w Irl. to jest free.
Brzydka pogoda..:szok: u mnie śliczna - na spacerku byłam jak co dzień i widziałam złotą polską jesień :happy: :yes: dopiero z wieczorka się rozpadało..
(...)
joannn mam podnoszone oparcie w gondolce:tak::-Dhahaha ciesze sie jak małe dziecko:eek::-D
(..):-)
To faktycznie masz nowszą wersję :rofl2:
Witam sie czy ktos mnie jeszcze pamiata ;-)

Dawno mnie nie było, bo ciagle w Pl siedze dzis mam wolny dzien. Pada deszcz wiec zagladam na forum...:-p
Rany i chyba wszytkiego nie nadrobie...

MartaF ale wyprawka wozek chyba z PL i łozeczko tez ...

Nie wiem co pisac bo nie umiem sie w bic w rozmowe...:-)

Powiem co u Nas...
Jestem jeszcze w PL ale jeszcze 9 dni i juz wracma do mezulka... Filipek raczkuje i zaczyna sie podciagac i pionizowac ;-)
Sofijka cieszy sie ze wraca i nie moze sie doczekac kiedy pojdzie do przedszkola a ja sie nie moge doczekac kiedy pojade wkoncu do domu...fajnie u kogos ale w domu najlepiej... swoim ...;-)
Jak zobaczyłam Twój post to pierwsze co pomyślałam - że już jesteś w PL. Ale w takim razie opowiadaj opowiadaj - jak mija Ci "urlop"... ;-) Sofik chce wracać czyli ma dosyć wrażeń.. :-D A Felipe widzę się rozbrykał :rofl2: rośnie chłop!
A zapomniałam napisac mama przywiozła fajki malboro red moze ktos chce?
NIE PALIMY :no: a feee..:-p

Didi - wyglądasz ślicznie :-)

Zdrówka życzę wszystkich chorym..
ola.gif

Agusik78 - fajoska ta fala :tak:

reklama
Moi panowie już komara tną.A ja herbatka w dłoń i na podbój internetu!
biuro__15_.gif

Oglądałyście dzisiejszy "Ekspres reporterów"?Ten reportaż o pseudo-fundacji..Nie wspomnę już o szpitalu położniczym w Płocku:shocked2:Takich ludzi to tylko
y_snajper_y.gif

Myślę co tu jutro na obiad zrobić i nie mam koncepcji
0092.gif

No,nic coś tam wymyślę:tak:Idę poszperać po innych stronach:tak:

Do góry