reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
JA NIE POMOGEDziewczyny, czy któraś z Was może ma ksiażke D.Zawadzkiej i Ty możesz mieć super dziecko?????Planuje kupić ją na prezent i nie wiem czy warto.![]()
No to sie dobrze bawiły u nas tez ładnie Martynka na bajkach bo ja nogi po jarmaku bolą 3 razy mi sie przewruciła a z Kamilkiem niedawno przyszlismy zjedlismy zupke i ide Kamilka spac położyc ale nie wiem czy sie udaU mnie dziś super sliczny dzień.cieplutko 10C rewelacja.poszliśmy na spacer z moją koleżanką i jej córeczką,rówieśnica Oliwki -dziewczyny wyhasały się na maksa.
Zrobili koło nas nowy plac zabaw rewelacja,zjeżdżalnia z ryry<Oliwka szalała na tej rurze a przyszła do domu czarna a włóżyłam jej jasne spodnie,nie wiem jak ja dopiorę te spodnie
Bylismy 2h od 10.00-12.00.
Oliwka zjadła sobie po przyjściu do domku i o 12.50 juz usnęła.
Wyspi się zje obiadek i idziemy znowu na dwór,trzeba korzystać póki ładnapogoda,umówiłam się znowu z ta koleżanką,zawsze raźniej we dwie i dziewczyny świetnie się razem bawią.
Ja uważam ,że nie warto.Dziewczyny, czy któraś z Was może ma ksiażke D.Zawadzkiej i Ty możesz mieć super dziecko?????Planuje kupić ją na prezent i nie wiem czy warto.![]()
Pani Dorota była u mnie w domu też pod kątem programu.Miał nasz Kubuś brać udział.Na szczęście zerwaliśmy umowę.
To czyste naciągactwo dla zebrania publiki.
Nic specjalnego.
Każdy psycholog ma te same metody czyli konsekwencja,konsekwencja,konsekwencja......
+ metoda kar (jeżyk,miejsce odosobnione na zastanowienie) i nagród (dziecko zbiera plusy czy piłeczki,baloniki,naklejki i po jakimś czasie dziecko oddaje wszystko i dostaje super nagrodę ).
Dla takiej wiedzy moim zdaniem nie warto kupować książki.

A ja opracowałam już 2 choroby
Grzybica i łuszczyca skóry .

Został mi jeszcze AZS ;-):-):-):-)
sunday_
Fanka BB :)
As 76 To masz racje z tymi metodami!Pracowałam w przedszkolu, wychowałam jedno dziecko mojemu bratu i wiem co nieco o tym z praktyki!
Była u Was P.Dorota??? Jak to wyglądało????!!!
Kurcze muszę kupić coś dla młodych rodziców a nie chce kupować tylko ubrań czy zabawek dla dziecka.
Była u Was P.Dorota??? Jak to wyglądało????!!!
Kurcze muszę kupić coś dla młodych rodziców a nie chce kupować tylko ubrań czy zabawek dla dziecka.
Aguś no wiesz ...ja mam sporo wiadomości już w głowie na temat chorób a te pozostałe info to ...od czego jest net?As to szybko uwijasz się z pisaniem tej pracy.normalnie jak błyskawica![]()

Tak patrzę to będzie z 8 stronnicowy referat

maltanka
sundey to może Pampersy to się zawsze przydaKurcze muszę kupić coś dla młodych rodziców a nie chce kupować tylko ubrań czy zabawek dla dziecka.

sunday_
As 76 A to co studiujesz???
Dziewczynyn jakie macie samochody????!!!!
Ja wiem ze sie przyda!Ale to to nie jest taki typ ludzi!!!!Kurde z nimi to zawsze mam problem,maja juz 3l dziecko i teraz drugie malenskie jeszcze.
Dziewczynyn jakie macie samochody????!!!!
Ja wiem ze sie przyda!Ale to to nie jest taki typ ludzi!!!!Kurde z nimi to zawsze mam problem,maja juz 3l dziecko i teraz drugie malenskie jeszcze.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
maltanka
no to masz ciężki orzech do zgryzienia.Ja wiem ze sie przyda!Ale to to nie jest taki typ ludzi!!!!Kurde z nimi to zawsze mam problem,maja juz 3l dziecko i teraz drugie malenskie jeszcze.
widziałam też takie fajne kocyki na allegro z wyhaftowanym imieniem i nazwiskiem dziecka, datą urodzenia i wymiarami;-) albo ręczniki takie jak Patrysia kiedyś tu pokazywała
Podziel się: