reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was może ma ksiażke D.Zawadzkiej i Ty możesz mieć super dziecko?????Planuje kupić ją na prezent i nie wiem czy warto.:eek:
JA NIE POMOGE
U mnie dziś super sliczny dzień.cieplutko 10C rewelacja.poszliśmy na spacer z moją koleżanką i jej córeczką,rówieśnica Oliwki -dziewczyny wyhasały się na maksa.

Zrobili koło nas nowy plac zabaw rewelacja,zjeżdżalnia z ryry<Oliwka szalała na tej rurze a przyszła do domu czarna a włóżyłam jej jasne spodnie,nie wiem jak ja dopiorę te spodnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bylismy 2h od 10.00-12.00.
Oliwka zjadła sobie po przyjściu do domku i o 12.50 juz usnęła.

Wyspi się zje obiadek i idziemy znowu na dwór,trzeba korzystać póki ładnapogoda,umówiłam się znowu z ta koleżanką,zawsze raźniej we dwie i dziewczyny świetnie się razem bawią.
No to sie dobrze bawiły u nas tez ładnie Martynka na bajkach bo ja nogi po jarmaku bolą 3 razy mi sie przewruciła a z Kamilkiem niedawno przyszlismy zjedlismy zupke i ide Kamilka spac położyc ale nie wiem czy sie uda

Dziewczyny, czy któraś z Was może ma ksiażke D.Zawadzkiej i Ty możesz mieć super dziecko?????Planuje kupić ją na prezent i nie wiem czy warto.:eek:
Ja uważam ,że nie warto.
Pani Dorota była u mnie w domu też pod kątem programu.Miał nasz Kubuś brać udział.Na szczęście zerwaliśmy umowę.
To czyste naciągactwo dla zebrania publiki.
Nic specjalnego.
Każdy psycholog ma te same metody czyli konsekwencja,konsekwencja,konsekwencja......
+ metoda kar (jeżyk,miejsce odosobnione na zastanowienie) i nagród (dziecko zbiera plusy czy piłeczki,baloniki,naklejki i po jakimś czasie dziecko oddaje wszystko i dostaje super nagrodę ).
Dla takiej wiedzy moim zdaniem nie warto kupować książki. :no:

A ja opracowałam już 2 choroby
Grzybica i łuszczyca skóry .:tak:
Został mi jeszcze AZS ;-):-):-):-)

As 76 To masz racje z tymi metodami!Pracowałam w przedszkolu, wychowałam jedno dziecko mojemu bratu i wiem co nieco o tym z praktyki!
Była u Was P.Dorota??? Jak to wyglądało????!!!

Kurcze muszę kupić coś dla młodych rodziców a nie chce kupować tylko ubrań czy zabawek dla dziecka.

As 76 A to co studiujesz???

Dziewczynyn jakie macie samochody????!!!!

Ja wiem ze sie przyda!Ale to to nie jest taki typ ludzi!!!!Kurde z nimi to zawsze mam problem,maja juz 3l dziecko i teraz drugie malenskie jeszcze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja wiem ze sie przyda!Ale to to nie jest taki typ ludzi!!!!Kurde z nimi to zawsze mam problem,maja juz 3l dziecko i teraz drugie malenskie jeszcze.
no to masz ciężki orzech do zgryzienia.
widziałam też takie fajne kocyki na allegro z wyhaftowanym imieniem i nazwiskiem dziecka, datą urodzenia i wymiarami;-) albo ręczniki takie jak Patrysia kiedyś tu pokazywała

Do góry