MH dlatego ja codziennie te 10 km robie co by nie przegraćA co to sie samochodowo zrobiło ? Jakieś wyścigi będą mamusiek za kółkiem ;-)![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MH dlatego ja codziennie te 10 km robie co by nie przegraćA co to sie samochodowo zrobiło ? Jakieś wyścigi będą mamusiek za kółkiem ;-)![]()
MH dlatego ja codziennie te 10 km robie co by nie przegrać![]()
No żeczywiscie sie rozpisałaśAguś no wiesz ...ja mam sporo wiadomości już w głowie na temat chorób a te pozostałe info to ...od czego jest net?
Tak patrzę to będzie z 8 stronnicowy referat![]()
No pewnie ze pampersiki sie przydadząsundey to może Pampersy to się zawsze przyda![]()
A my nie mamy samochody bo sprzedalismy tesciowie mają Ford Fokus a my idziemy kupic chyba Seata LeonaAs 76 A to co studiujesz???
Dziewczynyn jakie macie samochody????!!!!
Oj kochana, wdrożysz sie, dasz rade. Odpuścisz spacery do kibelka, śniedanie , obiad i kolacja przy kompie, zobaczysz, życ nie umierac, my uzalezniamy!Witam!Widzę że bardzo zadomowione jesteście i mi będzie trudno za Wami nadążyć.Agnieszka&Emily widzę,Twoja córcia urodziła się tego dnia co ja.
U nas na razie szaro za oknem,podobno ciepło ma jeszcze przyjść-nawet ponad 10 stopni.
Dobre, a wanna prosze mnie nie szczuć, jeszcze sobie nie wybaczyłam, że jej nie wstawiłam!ja chcę mieć wannę!!!!!!111111111 ale romantycznie
świetne ale się uśmiałam
idę dalej czytać
No, my płacimy co miesiąc tak od 60 do 90zł.Wiecie co szko tylko się załamać-przyszło mi dzisiaj rozliczenie za wodę za 3mc maaaTKO 240zl mam dopłacić do czynszu!!!!:-(
Oj Beatko, to pozostaje życzyc wytrwałości, jak już się zaparłaś , to nie puszczaj. I dbaj o siebie, nie stresuj sie, bo serce ważniejsze.Witam was Kochane ja tylko na chwilę bo mam kompa zawirusowanego i go nie da rady za bardzo ruszyćKubek śpi więc mam kawałek czasu żeby zajrzeć. Do M się nadal nie odzywam to już trzeci dzień
powiedziałam że jak słowa przepraszam nie usłyszę to się do niego nie odezwę a że on twierdzi że nie ma za co przepraszać to będzie miał ciche dni
co mnie to, mam się denerwować. Wystarczy mi wczoraj jak się wkurzyłam to tak mnie serce zabolało że od razu tabletkę musiałam wziąć. A dzisiaj mi głowa pęka bo sobie popłakałam i trochę mi lżej
nie wiem czy Wam pisałam że dostał etat w wojsku na starszego szeregowego w kuchni tylko i tak trzeba czekać aż oni się odezwą kiedy ma się wstawić itd...
A Kubek coraz częściej mi sam wstaje i zrobi kilka kroków i siada
może w końcu pójdzie ten mały szkodnik ;-) wczoraj miałam usiąść do Was wieczorem ale znowu ojciec siedział do 22
studia sobie wymyślił
ale dzisiaj może mi się uda
trzymajcie się ciepło
![]()
Ja nie mam, ale po tych radach i wskazówkach, jakich naoglądałam się w super niani myśłę, że warto.Dziewczyny, czy któraś z Was może ma ksiażke D.Zawadzkiej i Ty możesz mieć super dziecko?????Planuje kupić ją na prezent i nie wiem czy warto.![]()
Oj!!!! Ty nam tu koleżanki nie podbieraj!!!patrysia-a Ty nie chciałabyś pisać na mamusie styczniowe,dzieci z 2008 urodzone w styczniu?
Zważ, że nie każdy z małym a nawet i dużym problemem zaraz leci do psychologa dzieciecego. Jak dla mnie warto było to oglądać. Masz swoje doświadczenie i jestes o nie od nas mądrzejsza, ale jednak sporo tam pokazali i wskazówek udzielili. Ja z tego korzystałam, i dzieki temu potrafiłam dziecko pokierować tak a nie inaczej i nie żałuję tych kroków, wiele problemów mi to zaoszczedziło.Ja uważam ,że nie warto.
Pani Dorota była u mnie w domu też pod kątem programu.Miał nasz Kubuś brać udział.Na szczęście zerwaliśmy umowę.
To czyste naciągactwo dla zebrania publiki.
Nic specjalnego.
Każdy psycholog ma te same metody czyli konsekwencja,konsekwencja,konsekwencja......
+ metoda kar (jeżyk,miejsce odosobnione na zastanowienie) i nagród (dziecko zbiera plusy czy piłeczki,baloniki,naklejki i po jakimś czasie dziecko oddaje wszystko i dostaje super nagrodę ).
Dla takiej wiedzy moim zdaniem nie warto kupować książki.![]()
Ja nie mam samochodu, ja mam przyżąd do jeżdzenia, ale nie BMW - Demotywatory.pl .Dziewczynyn jakie macie samochody????!!!!
przy 3 będzie łatwiejWychodzenie z domu to dla mnie koszmarokoło godziny mi to zajmuje a mam je tylko 2
![]()