reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aguś no wiesz ...ja mam sporo wiadomości już w głowie na temat chorób a te pozostałe info to ...od czego jest net?:-D:-D:-D:-D:-D
Tak patrzę to będzie z 8 stronnicowy referat :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
No żeczywiscie sie rozpisałaś
sundey to może Pampersy to się zawsze przyda:tak:
No pewnie ze pampersiki sie przydadzą
As 76 A to co studiujesz???

Dziewczynyn jakie macie samochody????!!!!
A my nie mamy samochody bo sprzedalismy tesciowie mają Ford Fokus a my idziemy kupic chyba Seata Leona

Witam!Widzę że bardzo zadomowione jesteście i mi będzie trudno za Wami nadążyć.Agnieszka&Emily widzę,Twoja córcia urodziła się tego dnia co ja.
U nas na razie szaro za oknem,podobno ciepło ma jeszcze przyjść-nawet ponad 10 stopni.
Oj kochana, wdrożysz sie, dasz rade. Odpuścisz spacery do kibelka, śniedanie , obiad i kolacja przy kompie, zobaczysz, życ nie umierac, my uzalezniamy!

ja chcę mieć wannę!!!!!!111111111 ale romantycznie:tak::tak::tak:

świetne ale się uśmiałam:laugh2::laugh2::laugh2:
idę dalej czytać
Dobre, a wanna prosze mnie nie szczuć, jeszcze sobie nie wybaczyłam, że jej nie wstawiłam!

Wiecie co szko tylko się załamać-przyszło mi dzisiaj rozliczenie za wodę za 3mc maaaTKO 240zl mam dopłacić do czynszu!!!!:szok::-(
No, my płacimy co miesiąc tak od 60 do 90zł.

Witam was Kochane ja tylko na chwilę bo mam kompa zawirusowanego i go nie da rady za bardzo ruszyć :crazy: Kubek śpi więc mam kawałek czasu żeby zajrzeć. Do M się nadal nie odzywam to już trzeci dzień :crazy: powiedziałam że jak słowa przepraszam nie usłyszę to się do niego nie odezwę a że on twierdzi że nie ma za co przepraszać to będzie miał ciche dni :crazy: co mnie to, mam się denerwować. Wystarczy mi wczoraj jak się wkurzyłam to tak mnie serce zabolało że od razu tabletkę musiałam wziąć. A dzisiaj mi głowa pęka bo sobie popłakałam i trochę mi lżej :tak: nie wiem czy Wam pisałam że dostał etat w wojsku na starszego szeregowego w kuchni tylko i tak trzeba czekać aż oni się odezwą kiedy ma się wstawić itd... :sorry: A Kubek coraz częściej mi sam wstaje i zrobi kilka kroków i siada :-D może w końcu pójdzie ten mały szkodnik ;-) wczoraj miałam usiąść do Was wieczorem ale znowu ojciec siedział do 22 :crazy: studia sobie wymyślił :sorry: ale dzisiaj może mi się uda :tak:trzymajcie się ciepło :tak::-D
Oj Beatko, to pozostaje życzyc wytrwałości, jak już się zaparłaś , to nie puszczaj. I dbaj o siebie, nie stresuj sie, bo serce ważniejsze.

Dziewczyny, czy któraś z Was może ma ksiażke D.Zawadzkiej i Ty możesz mieć super dziecko?????Planuje kupić ją na prezent i nie wiem czy warto.:eek:
Ja nie mam, ale po tych radach i wskazówkach, jakich naoglądałam się w super niani myśłę, że warto.

patrysia-a Ty nie chciałabyś pisać na mamusie styczniowe,dzieci z 2008 urodzone w styczniu?
Oj!!!! Ty nam tu koleżanki nie podbieraj!!!
:-D:-D

Ja uważam ,że nie warto.
Pani Dorota była u mnie w domu też pod kątem programu.Miał nasz Kubuś brać udział.Na szczęście zerwaliśmy umowę.
To czyste naciągactwo dla zebrania publiki.
Nic specjalnego.
Każdy psycholog ma te same metody czyli konsekwencja,konsekwencja,konsekwencja......
+ metoda kar (jeżyk,miejsce odosobnione na zastanowienie) i nagród (dziecko zbiera plusy czy piłeczki,baloniki,naklejki i po jakimś czasie dziecko oddaje wszystko i dostaje super nagrodę ).
Dla takiej wiedzy moim zdaniem nie warto kupować książki. :no:
Zważ, że nie każdy z małym a nawet i dużym problemem zaraz leci do psychologa dzieciecego. Jak dla mnie warto było to oglądać. Masz swoje doświadczenie i jestes o nie od nas mądrzejsza, ale jednak sporo tam pokazali i wskazówek udzielili. Ja z tego korzystałam, i dzieki temu potrafiłam dziecko pokierować tak a nie inaczej i nie żałuję tych kroków, wiele problemów mi to zaoszczedziło.

Dziewczynyn jakie macie samochody????!!!!
Ja nie mam samochodu, ja mam przyżąd do jeżdzenia, ale nie BMW - Demotywatory.pl .

Dobra, wpadłam, a teraz lece obiad podszykowac, bo nie wiem o której mój się zjawi, zw.

no nie dziwię się jak macie taką pogodę:sorry::sorry::sorry:ja nie cierpię porannych wyjść...ubieranie ...marudzenie...Antek marudzi bo mu gorąco ...Julce popraw kurtkę,dopnij buty,podciągnij spodnie.......Adamowi przypomnij plecak,buty,czapka bo on zapomina...........Antka trzymaj bo spiernicza.....ja się muszę też ubrać....i jeszcze ich wszystkich nakremoewać......więc zanim zejdę na dół to jestem spoconac ,purprowa,zła..........oby do lata wtedy nie trzeba tylu warstw na nich wkładać:tak::tak::tak::tak:

My tez juz po obiadku,ale prawie spalilam ryz:szok::szok::szok::-D:-D:-DPolozylam sie na wyrko bo mnie mega zmulilo i tak ajkos mi sie przysnelo a w garnku z ryzem nie zostalo juz nic wody:-D:-D:-DAle zdazylam na cza-ma sie ten refleks:tak::-);-)

Ja do szkoly mam blisko i tez czesto chodze pieszo razy 4 i to jest w sumie moj jedyny spacer:szok::-DReszta to albo an podworku,albo ewentualnie pobliski plac zabaw a pozniej dupsko(baaa dupsko jak dupsko ale brzuch mega rosnie:no::no::no:)
Na jutro mowilam sie wstepnie na prawdziwy spacerek jak bedzie ladnie:tak::tak::tak:

Zaraz wstawie jakas fotke z dzisiejszego "spacerku"

No mnie tez wkurza to ubieranie przed wyjsciem i pozniej rozbieranie i przebieranie po przyjsciu do domu-masakra jakas:no::no::no:Chociaz mi to zjmuje gora 10 minut bo mam juz chyab niezla wprawe;-):-)
A poza tym wszyscy sie przewaznie sami ubieraja:tak::tak::tak:
Najgorzej jest jak dziewczynki chca na te swoje miniaturowe raczki miniaturkowe rekawiczki pieciopalcowe:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:-to mi ttoche zajmuje;-):-)

reklama
Przed domkiem,na podworku i gdzies tam z dziewczynkami

Załączniki

• SDC11305.jpg
    SDC11305.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 48
  • SDC11306.jpg
    SDC11306.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 47
  • SDC11308.jpg
    SDC11308.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 48