reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam was Kochane ja tylko na chwilę bo mam kompa zawirusowanego i go nie da rady za bardzo ruszyć :crazy: Kubek śpi więc mam kawałek czasu żeby zajrzeć. Do M się nadal nie odzywam to już trzeci dzień :crazy: powiedziałam że jak słowa przepraszam nie usłyszę to się do niego nie odezwę a że on twierdzi że nie ma za co przepraszać to będzie miał ciche dni :crazy: co mnie to, mam się denerwować. Wystarczy mi wczoraj jak się wkurzyłam to tak mnie serce zabolało że od razu tabletkę musiałam wziąć. A dzisiaj mi głowa pęka bo sobie popłakałam i trochę mi lżej :tak: nie wiem czy Wam pisałam że dostał etat w wojsku na starszego szeregowego w kuchni tylko i tak trzeba czekać aż oni się odezwą kiedy ma się wstawić itd... :sorry: A Kubek coraz częściej mi sam wstaje i zrobi kilka kroków i siada :-D może w końcu pójdzie ten mały szkodnik ;-) wczoraj miałam usiąść do Was wieczorem ale znowu ojciec siedział do 22 :crazy: studia sobie wymyślił :sorry: ale dzisiaj może mi się uda :tak:trzymajcie się ciepło :tak::-D

reklama
To ja też się przypominam:-):-)
Zdjęcia robione telefonem więc jakość nie najlepsza:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

śliczne fotki a Maja bardzo podobna do Ciebie :tak::tak::tak::tak:

Stara gwardia się schodzi. :-D:-D:-D

Ja z zapytaniem czy medea urodziła, ale już doczytałam , że Zużka po tej stronie. MEDEUSKA GRATULUJĘ!!! Laski dajcie mi na pw wasze namiary, bo ja tez chcem widzieć Zuźkę.:sorry:

To nie Zuźka to Maksio :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kochane witam się z Wami i uciekam ,bo przedszkole z konikami odwołane dziś mam z powodu brzydkiej pogody.
Postanowiłam więc,że napiszę pracę zaliczeniową z biologii.
Idę się znęcać nad ciekawym tematem:
Choroby skóry,diagnoza,rokowania i leczenie.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Miłego dnia kochane.

powodzenia w pisaniu pracy zaliczeniowej :tak::tak::tak::tak::tak:

Agnes ale mila atmosfere zrobilas:rofl2:

zawsze sie staram :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam dziewczyny! ja dopiero teraz, byłam u dendysty -normalnie powiedział,że mam mocne zdrowe zeby,tylko kamień mi zdjął!!!:-)
No i miałam telefon w sprawie pracy,jutro ide na rozmowe!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

będe trzymac kciuki o jutrzejszą rozmowę i super ż emasz takie mocne zęby :tak::tak::tak::tak:

Jestem na jarmaku nie kupiłam dla siebie nic oprucz biustonosza to ubranko co chciałam sobie kupic kosztuje 280zł jak dla mnie to stanowczo dużo M przyjedzie to pójdziemy za tydzien może wtedy mi sie uda cos kupic zaraz idziemy do pola bedziemy liscie grabic ładnie słonce swieci i jest nawet ciepło sniega juz nie ma

szkoda że sobie nie kupiłaś tego kompleciku :tak::tak::tak:

Wiecie co szko tylko się załamać-przyszło mi dzisiaj rozliczenie za wodę za 3mc maaaTKO 240zl mam dopłacić do czynszu!!!!:szok::-(
współczuję

:tak::tak::tak:
Witam was Kochane ja tylko na chwilę bo mam kompa zawirusowanego i go nie da rady za bardzo ruszyć :crazy: Kubek śpi więc mam kawałek czasu żeby zajrzeć. Do M się nadal nie odzywam to już trzeci dzień :crazy: powiedziałam że jak słowa przepraszam nie usłyszę to się do niego nie odezwę a że on twierdzi że nie ma za co przepraszać to będzie miał ciche dni :crazy: co mnie to, mam się denerwować. Wystarczy mi wczoraj jak się wkurzyłam to tak mnie serce zabolało że od razu tabletkę musiałam wziąć. A dzisiaj mi głowa pęka bo sobie popłakałam i trochę mi lżej :tak: nie wiem czy Wam pisałam że dostał etat w wojsku na starszego szeregowego w kuchni tylko i tak trzeba czekać aż oni się odezwą kiedy ma się wstawić itd... :sorry: A Kubek coraz częściej mi sam wstaje i zrobi kilka kroków i siada :-D może w końcu pójdzie ten mały szkodnik ;-) wczoraj miałam usiąść do Was wieczorem ale znowu ojciec siedział do 22 :crazy: studia sobie wymyślił :sorry: ale dzisiaj może mi się uda :tak:trzymajcie się ciepło :tak::-D

jeszcze trochę go przetrzymasza na pewno pzreprosi

a Kubek na pewno nieługo będzie Ci śmigał :tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny, czy któraś z Was może ma ksiażke D.Zawadzkiej i Ty możesz mieć super dziecko?????Planuje kupić ją na prezent i nie wiem czy warto.:eek:

U mnie dziś super sliczny dzień.cieplutko 10C rewelacja.poszliśmy na spacer z moją koleżanką i jej córeczką,rówieśnica Oliwki -dziewczyny wyhasały się na maksa.

Zrobili koło nas nowy plac zabaw rewelacja,zjeżdżalnia z ryry<Oliwka szalała na tej rurze a przyszła do domu czarna a włóżyłam jej jasne spodnie,nie wiem jak ja dopiorę te spodnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bylismy 2h od 10.00-12.00.
Oliwka zjadła sobie po przyjściu do domku i o 12.50 juz usnęła.

Wyspi się zje obiadek i idziemy znowu na dwór,trzeba korzystać póki ładnapogoda,umówiłam się znowu z ta koleżanką,zawsze raźniej we dwie i dziewczyny świetnie się razem bawią.

Dziewczyny, czy któraś z Was może ma ksiażke D.Zawadzkiej i Ty możesz mieć super dziecko?????Planuje kupić ją na prezent i nie wiem czy warto.:eek:
niestety nie mam jej i nie pomogę :no::no::no::no::no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja już do sklepów i na pocztę wychodzę, zajrzę później:tak::tak:

No i miałam telefon w sprawie pracy,jutro ide na rozmowe!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

To trzymamy kciuki:tak::tak::tak:

Jestem z wykształcenia nauczycielem 1-3kl. i przedszkole. Rozmowa jest w przedkolu Parafialnym!!! A godzina 10!
Dziewczyny z Lublina znacie moze to przedszkole????

Ja nie znam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jestem na jarmaku nie kupiłam dla siebie nic oprucz biustonosza to ubranko co chciałam sobie kupic kosztuje 280zł jak dla mnie to stanowczo dużo M przyjedzie to pójdziemy za tydzien może wtedy mi sie uda cos kupic zaraz idziemy do pola bedziemy liscie grabic ładnie słonce swieci i jest nawet ciepło sniega juz nie ma

A u nas deszcz pada:-:)-(

wiktoria12 to fajnie u Ciebie!!! Tutaj w Lublinie PADA!!!!!:-:)-:)-:)-:)-(

No właśnie:crazy::crazy:

Wiecie co szko tylko się załamać-przyszło mi dzisiaj rozliczenie za wodę za 3mc maaaTKO 240zl mam dopłacić do czynszu!!!!:szok::-(

Sporo, ale my też około tyle płacimy co 3 m-ce:sorry::sorry:

Ja mam, książka ma dużo porad jak postępować z dzieckiem, ale jeśli ktoś oglądał odcinki "Super niani" to książka wg mnie zbędna

My tez jestesmy po spacerku:-):tak:W sumie to bylo nawet cieplo ale tak jakos wilgotno:confused2:wiec niezbyt przyjemnie:no::no::no:Mlode byly grezczne tylko ze co chwile wchodzily do wozka i z niego wychodzily i tak w kolko:-D:-D:-D;-)
Teraz juz pewnie spia a ja bym sobie cos zjadla:tak::tak::tak:

no to myslę ze sie przyda bo w sumie to uważam że super niania dawała dobre rady co do wychowywania dzieci :tak::tak::tak::tak:
U mnie by sie przydala ta super niania w szczegolnosco do Dominika:no::no::no:Bo ostatnio to sie zachowuje jakby cos w Niego wstapilo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:W szkole jest niby grzeczny i wogole za to w domu pokazuje mega rozki:no::no::no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry