Mama Helenki
i Aniki :D
witam laski
nie no dzisiaj to przegiełyście od wczoraj od 16 3 strony po 4o postów
agunia wywołałam cię bo wczoraj o ciebie pytałam
mlenko oj zdrówka dla małej myszki
agnes anka no fotki bomba
lunka jak samopoczucie????no i wreszcie po awari
u mnie noc do bani od 23 do 5 było 8 pobudek a od 5 bawiłam się z nim do 6.45 po czym obudziłam pietruszkę bo muiałam dzieciaki do szkoły szykować:--(no i się rano o to pokłóciłam z pietruchą no ok w nocy nie wstawał był padni ęty wybaczam bo na codzień wstaje do niego ale zapytałam czy by dzisiaj w ramach wyjątku nie odprowadził dzieciaków do szkoły i co???nie
pyta,m czemu??? bo zimno ranek ciemno
no i mnie trafiło nożesz ***** mać a mi to rano ciepło słonecznie i wogóle jestem happy
wydarłam się bo jest połowa października a on był może z 5 razy z julką rano i to jak miał urlop a tak to nie
no jak ja wychodzę o 7.15 a wracam o 8.10 to i on by zdążył tylko trzeba cholera chcieć
no i niby bąknął przepraszam i malinka pogadamy a ja mam w nosie jego przepraszam jak to i ja muszę zawsze prowadzić
niech on czeka jak będzie miał zmianę na 7 rano i ja mu zrobię kanapeczki
taaaaaaaaa no to poczeka sobie
no wygadałam się wam:-):-):-)
a pisałyście co wasi M czy nie M myślą o BB no mój to sam mi proponował coś takiego i gorąco namawiał bo wiedział w jakim byłam dołku nowe miasto zero znajomych, przyjaciół, pracy ,maleńkie dziecko,a ogólnie sztuk 3deprecha i nawet komu się wygadać.............a tak mam was a on nawet wie która od czego słynie
![]()
Mój też się cieszy, że pisze sobie na bb

Stara gwardia się schodzi.
Ja z zapytaniem czy medea urodziła, ale już doczytałam , że Zużka po tej stronie. MEDEUSKA GRATULUJĘ!!! Laski dajcie mi na pw wasze namiary, bo ja tez chcem widzieć Zuźkę.![]()
A wiesz, że Zuzia ma siusiaka

Anakonda fajne fotki