reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam laski:happy:
nie no dzisiaj to przegiełyście od wczoraj od 16 3 strony po 4o postów:szok::szok::szok::szok::szok:
agunia wywołałam cię bo wczoraj o ciebie pytałam:tak::-D:-D
mlenko oj zdrówka dla małej myszki:tak:
agnes anka no fotki bomba:tak::tak::tak::tak:
lunka jak samopoczucie????no i wreszcie po awari:tak:
u mnie noc do bani od 23 do 5 było 8 pobudek a od 5 bawiłam się z nim do 6.45 po czym obudziłam pietruszkę bo muiałam dzieciaki do szkoły szykować:-:)-(no i się rano o to pokłóciłam z pietruchą no ok w nocy nie wstawał był padni ęty wybaczam bo na codzień wstaje do niego ale zapytałam czy by dzisiaj w ramach wyjątku nie odprowadził dzieciaków do szkoły i co???nie:no::no:pyta,m czemu??? bo zimno ranek ciemno:szok::szok:no i mnie trafiło nożesz ***** mać a mi to rano ciepło słonecznie i wogóle jestem happy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wydarłam się bo jest połowa października a on był może z 5 razy z julką rano i to jak miał urlop a tak to nie:no::no:no jak ja wychodzę o 7.15 a wracam o 8.10 to i on by zdążył tylko trzeba cholera chcieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i niby bąknął przepraszam i malinka pogadamy a ja mam w nosie jego przepraszam jak to i ja muszę zawsze prowadzić:wściekła/y::wściekła/y: niech on czeka jak będzie miał zmianę na 7 rano i ja mu zrobię kanapeczki:no::no::no::no:taaaaaaaaa no to poczeka sobie:tak::tak::tak::tak::tak:
no wygadałam się wam:-):-):-)
a pisałyście co wasi M czy nie M myślą o BB no mój to sam mi proponował coś takiego i gorąco namawiał bo wiedział w jakim byłam dołku nowe miasto zero znajomych, przyjaciół, pracy ,maleńkie dziecko,a ogólnie sztuk 3:rofl2: deprecha i nawet komu się wygadać.............a tak mam was a on nawet wie która od czego słynie:-D:-D:-D

Mój też się cieszy, że pisze sobie na bb :tak: Twierdzi, że dzięki temu omija go połowa mojego narzekania :-D:-D:-D

Stara gwardia się schodzi. :-D:-D:-D

Ja z zapytaniem czy medea urodziła, ale już doczytałam , że Zużka po tej stronie. MEDEUSKA GRATULUJĘ!!! Laski dajcie mi na pw wasze namiary, bo ja tez chcem widzieć Zuźkę.:sorry:

A wiesz, że Zuzia ma siusiaka :-D:-p

Anakonda fajne fotki :tak:

reklama
A tu cos dla tych co mają dużą wanne i chca romantyczny wieczór spędzić
5-1-1.jpg
ja chcę mieć wannę!!!!!!111111111 ale romantycznie:tak::tak::tak:

Patrzcie co znalazłam
rrkjkko2.gif
świetne ale się uśmiałam:laugh2::laugh2::laugh2:
idę dalej czytać

justa no Zuzina to chłopiec:-D:-D:-Dno przecież jej wróżyłam syna:tak::tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
anakonda a pamiętasz nicj -j-??????????????????to właśnie justa:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-Dbożeeee wygońcie mnie:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
agunia mysz?????????????ja to bym się darła tak że...............................boję się i brzydzę okrutnie:tak::tak::tak:

anakonda ja -j- , ta za czasów Bodzinki...:sorry:

no to żeście mnie oświeciły z ta Zosią:-D. malinka ja pamietam jak jej pisałaś o synku:tak:... oks leć ...

Pati i ja dołączam sie do zyczonek. :tak:My 7 października świętowaliśmy 9 rocznicę.:-)

heeeeejj
witajcie laseczki....
dopiero teraz bo za sprztanie sie chwycilam :sorry::sorry::sorry::sorry:
hehe tak od razu lepeij zaraz jakies snaidanko a potem to sie zobaczycy :laugh2:

w nastepnym roku jak kupimy dom:-)
no to fajnie :laugh2:
Hej dziewczyny.
Jesteeeeeeem
Az dziw mnie bierze.
Normalnie wkurw taki miałam straszny, najpierw awaria i ani netu, ani kablówki przez dwa dni nie było, w mońcu włączyli, to nam się coś z lapkiem porobiło, nawet przeglądarki nie miżna było włączyć, bo ise zawieszał, no masakra, muzyki nawet posłuchać nie mżna było. P wczoraj siedział pół dnia i cos pogrzebał i mam nadzieje, że się udało.
Nie nadrabiam, może w między czasie cos sie uda. Wczoraj byłam u Moni, napisała do Was list, ale to w rowie, generalnie dziewczyna znów skrzydeł dostała.
Byłam tez u mamy, no bo co w domu robic, jak pusto...
A jak wr óciłam to sie okazało, że P nie do 18 jednak robił tylko do 14 i na kompie siedzi a obok moj szanowny braciszek ze swoim, bo chciał zmienić viste na xp eka, ale na jego nie można i sie tez wnerwił. Dziś , jak przestanie padać jade do bratowej i chrzesniaczki, Piotr po pracy ma jechac do kumpla -"serwis" komputerowy normalnie.

Dorotko i ja specjalnie wstałam wcześniej, żeby kliknąć, bo tak się steskniłam, że szok, a póki mała śpi to trzeba wykorzystać, długo dzis nie pośpi.
wspolczuje tego "nie dostepu" :sorry::sorry::sorry:
witam porannie Lenka znów chora:-( ma taki katar że bidulka nie może oddychać przez nosek zasnęła przed 4 rano obudziła się o 7 a ja nie spałam całą noc kolejna zarwana :no:
mam nadzieję ,że zaśnie jeszcze na chwile chociaż żebym mogła się zdrzemnać odciągnęłam jej z noska ale krzyczy przy tym okropnie :no:
zdrowka dla Lenki :tak:
cześć, czy ktoś mnie jeszcze pamieta? ;-);-);-);-)
jasne jasne a czemuz by nie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
kurcze jaka ja dzis milusia dla wszystkich jestem :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no ciekawe co dla mnie wymyslisz :-p:-p:-p:-p:-p
ale Wam fajnie, jeszcze sobie w pidżamach siedzicie i w łóżkach:happy:ja też bym chętnie posiedziała w domu a muszę się codziennie zrywać jak jest jeszcze ciemno:-:)-:)-:)-(wstaję ok. 5 :szok::szok::szok:żeby się wyrobić bo do przedszkola jedziemy jakieś 40 minut przy dobrym obrocie a zwykle to 50:crazy: straszne korki są z rana tam którędy jadę a próbowałam już różnymi innymi drogami i jest jeszcze gorzej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wszystko fajnie tylko dlaczego mam teraz wszędzie tak daleko:-(
dobrze ze ja mam obok nosa przedszkole :tak::tak::tak:
witam laski:happy:
nie no dzisiaj to przegiełyście od wczoraj od 16 3 strony po 4o postów:szok::szok::szok::szok::szok:
agunia wywołałam cię bo wczoraj o ciebie pytałam:tak::-D:-D
mlenko oj zdrówka dla małej myszki:tak:
agnes anka no fotki bomba:tak::tak::tak::tak:
lunka jak samopoczucie????no i wreszcie po awari:tak:
u mnie noc do bani od 23 do 5 było 8 pobudek a od 5 bawiłam się z nim do 6.45 po czym obudziłam pietruszkę bo muiałam dzieciaki do szkoły szykować:-:)-(no i się rano o to pokłóciłam z pietruchą no ok w nocy nie wstawał był padni ęty wybaczam bo na codzień wstaje do niego ale zapytałam czy by dzisiaj w ramach wyjątku nie odprowadził dzieciaków do szkoły i co???nie:no::no:pyta,m czemu??? bo zimno ranek ciemno:szok::szok:no i mnie trafiło nożesz ***** mać a mi to rano ciepło słonecznie i wogóle jestem happy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wydarłam się bo jest połowa października a on był może z 5 razy z julką rano i to jak miał urlop a tak to nie:no::no:no jak ja wychodzę o 7.15 a wracam o 8.10 to i on by zdążył tylko trzeba cholera chcieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i niby bąknął przepraszam i malinka pogadamy a ja mam w nosie jego przepraszam jak to i ja muszę zawsze prowadzić:wściekła/y::wściekła/y: niech on czeka jak będzie miał zmianę na 7 rano i ja mu zrobię kanapeczki:no::no::no::no:taaaaaaaaa no to poczeka sobie:tak::tak::tak::tak::tak:
no wygadałam się wam:-):-):-)
a pisałyście co wasi M czy nie M myślą o BB no mój to sam mi proponował coś takiego i gorąco namawiał bo wiedział w jakim byłam dołku nowe miasto zero znajomych, przyjaciół, pracy ,maleńkie dziecko,a ogólnie sztuk 3:rofl2: deprecha i nawet komu się wygadać.............a tak mam was a on nawet wie która od czego słynie:-D:-D:-D
no no no pietrucha nie aldnie.... :no::no::no::no::no::no:
wspolczuje nocki:confused2::confused2::confused2:
Witam
U nas od rana leje, nawet parasole musiałyśmy brać jak odprowadzałam Maję do przedszkola:tak::tak::tak:
Maja już nie płacze nawet dzisiaj zadowolona do dzieci szła, ale co z tego skoro po niedzieli jedziemy na tydzień do mojej mamy i znowu się odzwyczai od przedszkola:sorry::sorry:
Tu pada a ja na dworzec muszę jechać i odebrać walizkę która moja siostra autokarem z Włoch puściła - oj będą prezenty;-);-)
bedzie dobrze zobaczysz :tak::tak::tak:
Witam!Widzę że bardzo zadomowione jesteście i mi będzie trudno za Wami nadążyć.Agnieszka&Emily widzę,Twoja córcia urodziła się tego dnia co ja.
U nas na razie szaro za oknem,podobno ciepło ma jeszcze przyjść-nawet ponad 10 stopni.
dasz rade jeszcze sie wrobisz ;-);-);-)
To ja też się przypominam:-):-)
Zdjęcia robione telefonem więc jakość nie najlepsza:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a ja Cie pamietam :-p:-p:-p:-p:-p
Stara gwardia się schodzi. :-D:-D:-D

Ja z zapytaniem czy medea urodziła, ale już doczytałam , że Zużka po tej stronie. MEDEUSKA GRATULUJĘ!!! Laski dajcie mi na pw wasze namiary, bo ja tez chcem widzieć Zuźkę.:sorry:
hehe a Zuzka to Maksio :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Pati wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy, wiem, ze spóźnione ale jak najbardziej szczere, zyczę Ci żeby w nowym mieszkanku Wasze stosunki z m uległy radykalnej poprawie i żyjcie sobie szczęśliwie i zgodnie:tak::tak::tak::tak:
a dziekuje Ci kochana bardzo :cool2::cool2::cool2:
anakonda ja -j- , ta za czasów Bodzinki...:sorry:

no to żeście mnie oświeciły z ta Zosią:-D. malinka ja pamietam jak jej pisałaś o synku:tak:... oks leć ...

Pati i ja dołączam sie do zyczonek. :tak:My 7 października świętowaliśmy 9 rocznicę.:-)
ooooooo no to spoznione ale wszystkiego naj :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Włosy już umyte, teraz trochę mieszkanko ogarnę i dzwonię do kierowcy o której będą w Lublinie:sorry::sorry::confused2:
o będą prezenciki:tak::tak::tak: fajnie, szkoda, ze ja nie mam kogoś takiego chojnego gdzieś w świecie:-(

a ja jeszcze dzisiaj nic nie zrobiłam w pracy tylko siedzę i klikam na bb:-D:-D:-Ddobrze, ze szefa nie ma:eek: ale burak tylko patrzy co ja tam tak piszę i czytam i co chwila się uśmiecham, a niech spada ja jestem wyrobiona ze wszystkim a jakby co to szukam czegoś w necie do pracy:-D:-D:-D

Do góry