reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
o będą prezenciki:tak::tak::tak: fajnie, szkoda, ze ja nie mam kogoś takiego chojnego gdzieś w świecie:-(

a ja jeszcze dzisiaj nic nie zrobiłam w pracy tylko siedzę i klikam na bb:-D:-D:-Ddobrze, ze szefa nie ma:eek: ale burak tylko patrzy co ja tam tak piszę i czytam i co chwila się uśmiecham, a niech spada ja jestem wyrobiona ze wszystkim a jakby co to szukam czegoś w necie do pracy:-D:-D:-D
no taka postawa nazywana jest przeze mnie WZOROWĄ:tak:
Witam dziewczyny! ja dopiero teraz, byłam u dendysty -normalnie powiedział,że mam mocne zdrowe zeby,tylko kamień mi zdjął!!!:-)
No i miałam telefon w sprawie pracy,jutro ide na rozmowe!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
za pracę trzymam kciukasy a zębów zazdraszczam:tak:
My juz po sniadanku.Wstawilam sobie zupke na jutro:tak::tak:Nawet wzielam sie za prasowanie ale za duzo nie wyprasowalam;-):no:
Mlode sie jakos bawia ale co chwile marudza,wiec wezme Je troszke na spacerek:tak::tak::tak:

MALINUS
Wspolczuje nocki:no::no::no:Biedny Antos-ciekawe co Jemu bylo:-(
A Twoj P to i tak jest dobry facet:tak::tak::tak:Jeden taki wybryczek to jeszcze nic:-)
Jak moj M bedzie teraz na te 4 dni to bedzie rowno zasuwal z Dominikiem do szkoly:-p:-D
A tak swoja droga to chyba masz daleko do szkoly co??

ANACONDA
Swietne foteczki:tak::tak::tak:A Maja to cala TY:tak::tak::tak:
dowikluś do szkoły mam dokładnie 2340 metrów czyli trochę ponad 2 kilosy ale ja tą trasę pokonuję razy 4:sorry:
Wiecie co szko tylko się załamać-przyszło mi dzisiaj rozliczenie za wodę za 3mc maaaTKO 240zl mam dopłacić do czynszu!!!!:szok::-(
czyli się myjecie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Witam was Kochane ja tylko na chwilę bo mam kompa zawirusowanego i go nie da rady za bardzo ruszyć :crazy: Kubek śpi więc mam kawałek czasu żeby zajrzeć. Do M się nadal nie odzywam to już trzeci dzień :crazy: powiedziałam że jak słowa przepraszam nie usłyszę to się do niego nie odezwę a że on twierdzi że nie ma za co przepraszać to będzie miał ciche dni :crazy: co mnie to, mam się denerwować. Wystarczy mi wczoraj jak się wkurzyłam to tak mnie serce zabolało że od razu tabletkę musiałam wziąć. A dzisiaj mi głowa pęka bo sobie popłakałam i trochę mi lżej :tak: nie wiem czy Wam pisałam że dostał etat w wojsku na starszego szeregowego w kuchni tylko i tak trzeba czekać aż oni się odezwą kiedy ma się wstawić itd... :sorry: A Kubek coraz częściej mi sam wstaje i zrobi kilka kroków i siada :-D może w końcu pójdzie ten mały szkodnik ;-) wczoraj miałam usiąść do Was wieczorem ale znowu ojciec siedział do 22 :crazy: studia sobie wymyślił :sorry: ale dzisiaj może mi się uda :tak:trzymajcie się ciepło :tak::-D
no to gratki dla mężowego dla kubulca tym bardziej:tak:
a kochana przetrenować go trochę milczeniem wskazane:cool2:
Dziewczyny, czy któraś z Was może ma ksiażke D.Zawadzkiej i Ty możesz mieć super dziecko?????Planuje kupić ją na prezent i nie wiem czy warto.:eek:
ja osobiście nie mam ale koleżanka bardzo chwaliła:tak:
U mnie by sie przydala ta super niania w szczegolnosco do Dominika:no::no::no:Bo ostatnio to sie zachowuje jakby cos w Niego wstapilo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:W szkole jest niby grzeczny i wogole za to w domu pokazuje mega rozki:no::no::no:
o mi też do całej 3 ba nawet do piotrka:-D:-D:-D:-D:-D
dzieciaki w domu po obiadku ,w domku błyszczy bo się jednak zmobilizowałam do sprzątania:tak:za oknem piękne słońce:happy::happy::happy:

Witam po południu :tak:

Byłyśmy z dziewczynami na chałupach :-D Troszkę się rozerwałsmy, ale wracałyśmy w deszcz... a byłam pojedynczym wózkiem, Helenka wpakowała się do Aniki :szok: Nie byłam w stanie jej powstrzymać, jechały jak szprotki w puszcze :-D

A teraz gargamel został u babci :tak: a malizna spi więc mam chwilkę :cool2:

malinka1 tylko bardzo nie zazdraszczaj bo mi powypadają!!!;-):-)
Czyściochy z nas!!!(to chyba przez to mycie zębów taki rachunek):szok:
no widzisz kochana już masz wytłumaczenie:-D:-Dto teraz jak myjesz zęby to wlewaj wodę do kubeczka a nie leci z kranu:rofl2:
MH fajnie musiały wyglądać takie szproty:-D:-D:-Du was pada??????????:szok::szok:boziu u mnie cudny błękit ,liście kolorowe wirują ,no jest cudnie:happy:

As 76 A to co studiujesz???

Dziewczynyn jakie macie samochody????!!!!
Chciałabym studiować :-D:-D:-D
Robię liceum ,bo co z tego,że mam skończone liceum ekonomiczne jeśli nie mam matury;-):-):-)
OKE mi nie uznało tamtej szkoły ,bo minęło 10 lat :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moj Klaudia się urodziła i nie dała mi szkoły skończyć.
Teraz poszłam na 2 lata do liceum ,chcę zrobić maturę a potem chyba na APS jak się uda na 3 latka;-):-):-):-)

Co do samochodu to my mamy jakieś Audi.
Taka mała limuzynka;-)

reklama
Do góry