G
Georgina
Gość
Mi też się kiedyś śnił mój poród. Rodziłam tylko 2h. Oj oby to było prorocze..Ojjj a ja już miałam mmnóstwo snówi to jeszcze o porodzie moim własnym
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też się kiedyś śnił mój poród. Rodziłam tylko 2h. Oj oby to było prorocze..Ojjj a ja już miałam mmnóstwo snówi to jeszcze o porodzie moim własnym
![]()
pozazdroscic....Jejciu jak ja bym miała tyle zrzucić to bym zniknęła.. Teraz ważę ledwo ponad 51kg a przed ciążą 48.6. Maleńko.
Ojeju wspolczuje!!! Mnie na codzien nie boli spojenie tylko jak z zakupami laze teraz tez kupilam dwa soki i dwie wody i ledwo weszlam po schodach ale jak sobie nie kupie to uschne z pragnienia kurna.pozazdroscic....
czuje sie jakby mnie ktos glanem kopnal w lono..i to tak z calej sily...![]()
Oj też bym się napiła takiego soczku ale się już nie ruszam bo pogoda u mnie okropnaPoszlam sobie na spacer bo pogoda piekna slonce swieci ale jakos po tej fasolce to mi tak brzuch rozsadzilo ze sie czulam jakby mi mial cos z niego wyskoczyc haha a wcale duzo nie zjadlam ledwo szlam i spac mi sie zachcialo ale jakies 2 km zrobilam lekko chociaz troche ruchu bo tylko siedze i tyje a do 6 miesiaca to codziennie chodzilam na dlugie spacery teraz nie mam powera. Kupilam sobie sok z mandarynki niby bez dodatku cukru ciekawe czy to walek ale soczek pycha a pic mi sie chcialo jak diabli wypilam pol litra naraz i znow mnie wysadzilo. Duzo nadrabiania nie ma chyba dzis taki dzien bo ostatnio za bardzo sie rozbujalysmy![]()
Poszlam sobie na spacer bo pogoda piekna slonce swieci ale jakos po tej fasolce to mi tak brzuch rozsadzilo ze sie czulam jakby mi mial cos z niego wyskoczyc haha a wcale duzo nie zjadlam ledwo szlam i spac mi sie zachcialo ale jakies 2 km zrobilam lekko chociaz troche ruchu bo tylko siedze i tyje a do 6 miesiaca to codziennie chodzilam na dlugie spacery teraz nie mam powera. Kupilam sobie sok z mandarynki niby bez dodatku cukru ciekawe czy to walek ale soczek pycha a pic mi sie chcialo jak diabli wypilam pol litra naraz i znow mnie wysadzilo. Duzo nadrabiania nie ma chyba dzis taki dzien bo ostatnio za bardzo sie rozbujalysmy![]()
Tu masz siedzieć i nie myśl inaczej:-) Ja czuję, że uda mi się donieść do grudnia ciążę, mam szyjkę długą zamkniętą twardą, brak skurczy (odpukać oczywiście), ale jestem poz. nastawiona:-)Ja uwielbiam grudzieńale czuję, że rozpakuję się w listopadzie-jakieś takie głupie uczucie.
No ale chyba mnie nie wygonicie nawet jak wcześniej urodzę? Ja nie chcem do listopadówek:--
-
laugh2:
W sumie u mnie od paru dni nie pada i pogoda spoko a jak tak caly dzien posiedze to chce mi sie wyjsc i czuje ze musze sie przejsc na krotki spacerek poki jeszcze mogepodziwiam mnie sie juz nie chce spacerowac w taka pogode u nas co chwila pada i ogolnie jest ble