reklama
po raz kolejny musze kogos poprawiac:-)Hehe, Kasiekk Ty to przesadnie chuda jesteś![]()
bylam a nie jestem

i nie przesadnie tylko do mojego wzrostu jak jestem grubsza (np tak jak teraz) to wygladam jak chlop a nie baba

G
Georgina
Gość
Hehe, wiem, że teraz masz brzuszek i w ogóle:-) Chudzinka byłaś nieziemska, ale ładna jesteś:-)po raz kolejny musze kogos poprawiac:-)
bylam a nie jestem
i nie przesadnie tylko do mojego wzrostu jak jestem grubsza (np tak jak teraz) to wygladam jak chlop a nie baba![]()
G
Georgina
Gość
No nic, idę obiad kończyć
A potem dalej remoncik
G
Georgina
Gość
No dla mnie szczerze to każda z nas jest na prawdę ładnaMy wszystkie jesteśmy śliczne!!!!
(och, co za skromność...)

moja uoda to nic przy TwojejHehe, wiem, że teraz masz brzuszek i w ogóle:-) Chudzinka byłaś nieziemska, ale ładna jesteś:-)
nie powaznie teraz to mi poszlo w dupe i w nogi w gacie sprzed ciazy sie nie mieszcze...
jeszcze nogi jak nogi jakos bym upchala ale dupsko nie ma mowy w biodrach sie rozeszlam..;/
mam nadzieje ze sie zweze potem, bo jak nie to sie w imadlo jakies wsadze

Pauluś89
Grudzień 2009
E już mi się znudziło i normalnie pisać będęA ja dzis zrobiłam na obiad zapiekanke z cukinii, mniam. Z łakomstwa wezmę sobie chba dokładkę;-)
Paulus, ponawiam prośbe Mei- zmień czcionkę na jakąś ciemniejszą bo ciężko się czyta.
A ja tam nigdy superchuda nie byłam- 56kg przy 168 to chyba tak normalnie. teraz mam 13 kg na plusie i nie przejmuje sie na razie zrzucaniem tego, jakos to będzie

oczywiścieMy wszystkie jesteśmy śliczne!!!!
(och, co za skromność...)
ktoś śmiał w to wątpić??
reklama
lajtway
Fanka BB :)
Hehe, takaś Ty, zachcianki ciążowe na zielone??;-) No dbać trzeba tym bardziej że większość z nas to lata na codzień z okularami albo soczewkami. Ja też;-)E już mi się znudziło i normalnie pisać będęzadbam o wasz wzrok
![]()