mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
aga jak upieczesz i wystygnie to stwierdzisz czy wystarczajaco jest doprawiony
u mnie w lodowce tez tylko czuc bylo czosnek 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wybaczcie że tak trochę nie na temat... ale może macie jaieś fajne pomysły co kupić mężowi na urodziny???? Kurczę już za 2 dni są a ja nadal nie mam prezentu ani pomysłu...
aa co lubi Twoj maz??;-)Wybaczcie że tak trochę nie na temat... ale może macie jaieś fajne pomysły co kupić mężowi na urodziny???? Kurczę już za 2 dni są a ja nadal nie mam prezentu ani pomysłu...
no ja tez nie robie mu niespodzianek tylko zawsze konsultuje co mu kupic...my juz dawno przeszlismy na kupowanie sobie prezentow na zasadzie "kochanie jedziemy ci cos poszukac" albo "kochanie znalazlam na allegro to czy tamto na prezent dla mnie"
no ja tez nie robie mu niespodzianek tylko zawsze konsultuje co mu kupic...
ale jemu nie mowie nigdy co ja bym chciala![]()