reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
czesc dziewczyny,
chcialam sie pochwalic corcia, ktora urodzila sie 05/10, wazyla 3390 i 54cm dlugosci, mialam cesarke, poniewaz nasze dziecko nie chcialo sie obrocic i do samego konca bylo ulozenie poprzeczne, juz teraz czuje sie lepiej, Joasia spi calymi dniami i grzecznie jje coraz wiecej, a oto fotki zaraz po uordzeniu,:-)

Załączniki

• DSCF0317.jpg
    DSCF0317.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCF0353.jpg
    DSCF0353.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 39
czesc dziewczyny,
chcialam sie pochwalic corcia, ktora urodzila sie 05/10, wazyla 3390 i 54cm dlugosci, mialam cesarke, poniewaz nasze dziecko nie chcialo sie obrocic i do samego konca bylo ulozenie poprzeczne, juz teraz czuje sie lepiej, Joasia spi calymi dniami i grzecznie jje coraz wiecej, a oto fotki zaraz po uordzeniu,:-)
Gorące gratulacje-śliczna córunia:-Di piękne imię:tak:

:tak:właśnie dziś dostałam kupony z Cow-Gate na deserki obiadki i maść na ząbki ale na pampersy nie chcą przyjść szkoda .miłego dnia

cierpliwosci mi przyslali Tobie tez przysla jakies 1,5 miesiaca-2 to trwalo ale jest
a jak Twojej smakuja sloiczki moja sie strasznie krzywi jak pierwasza lyzeczke dostaje ale juz przy drugiej muci az jej sie uszy trzesa :tak:

czesc dziewczyny,
gratulejszyn!!!!!:-)

Dobry:tak:
Się z niczym nie mogę wyrobić:eek:
Chcę sobie dziś trochę posprzątać,obiad zrobić,spakować parę rzeczy bo jutro jedziemy do Cork,do P kuzyna:-Dna tzw.długi weekend:tak:A i jeszcze pranie:shocked2:Kisi się w pralce od godziny:eek:Zapomniałam o nim:baffled:
Dzień dobry wszystkim!!!
Mam pytanko-czy któraś z Was zna może jakiś dobry specyfik na odplamienie dywanów z tłustych plam?Coś z vanisha,albo co:confused2:
Oliwka,tak?;-)
czesc dziewczyny,
Gratulacje!Śliczna,wcale na fotkach nie wygląda na noworodka!

czesc dziewczyny,
gratuluje córeczki,widać ze wesoła będzie z niej dziewczynka:tak::-D

a jakies zebranie maja czy cos jak zwykle
angel.gif
mam troche czasu za to wiecej
chickenrun.gif
a wieczorem na tańce
mouse.gif
a pozniej jestem tak wymeczona ze spac
owca2.gif
pozniej sie odezwe a teraz spadam
i co dorwałaś w końcu tego kurczaka??
mniam.gif

czesc dziewczyny,
GRATULACJE
misie.gif
23_130_2.gif
a tak tak kurczaka dorwałam Martuś................
mycha.gif
za nie długo idę na Salse...........znowu ból głowy
radio.gif

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny,
Gratulacje!Sliczniusie wloski ma ,czarnulecka taka :-D

Moje dziecko juz zdrowe :-D, ja troszke smarkam.Dzis mam powera, wysprztalam swoja ponad 200 metrowa chatke,zrobilam bigoisik, umylam okno, wyprasowalm firanki,bawilam sie z dzieciem,wstawilam 4 prania,w miedzyczasie komputer :-D A jeszcze dzien sie nie skonczyl.Chialabym miec taka wene codziennie :cool:

reklama
Justysia- je ale jeszcze jęzorkiem wypycha myśle że te Cow-gate są troszkę gęstsze od naszych :tak:a co do pampersa to się zalogowałam będąc w ciąży i nic tylko na emeil przysyłają dany miesiąc dziecka:tak:moja szaleje na macie z brzucha na plecy i z pleców na brzuch i jakie dzwięki przy tym i już jej nie ma na macie pod kominkiem wylądowała szalona...fotki jak je i spineczka na bujnych włosach hahaha.. Gratulacje dla wisienki śliczna córcia a włosków ma ful

Załączniki

• 20091005315.jpg
    20091005315.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 33
  • 20091007319.jpg
    20091007319.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Do góry