reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
jakos to znieczulenie musibyc refundowane bo raczej dyrektor naszego szpitala ze swojej kieszeni za nie nie płaci
jak wroce sprobuje znalesc artykuł na jakiej zasadzie nasz dyrektor sie dogadał z NFZ bo czytałam o tym a teraz nie moge tego znalesc
W naszej Klinice zapewniamy każdej ciężarnej PORÓD W ZNIECZULENIU, które jest całkowicie bezpłatne, mimo, że Narodowy Fundusz Zdrowia nie refunduje takiego świadczenia.

tak pisza na klinice uj.

kasiek ale tesciowa to jak by nie mylo mama mojego meza ... ale do tego zeby miec ludzkie cechy troche jej brakuje :)
ale to nie maz jest w ciazy;-)

ale to nie maz jest w ciazy;-)

moze wlasnie dlatego ze moi rodzice maja 4 corki maja zupelnie inne podejscie do tematu ... o dziwo jak szfagierka byla w ciazy to tesciowa trabila na caly swiat o tym ... a o mojej ciazy ciotki sie dowiedzialy z internetu :) /z nk konkretniej/ i tesciowa nawet zapytana zaprzeczyla ze o niczym nie wie !!! a mi potem bylo wstyd sie za nia tlumaczyc ... co mialam powiedziec "wiesz ciocia ona naprawde nic nie wiedziala" ... no paranoja jakas !!

pierwszy biszkopt w piecu :)

moze wlasnie dlatego ze moi rodzice maja 4 corki maja zupelnie inne podejscie do tematu ... o dziwo jak szfagierka byla w ciazy to tesciowa trabila na caly swiat o tym ... a o mojej ciazy ciotki sie dowiedzialy z internetu :) /z nk konkretniej/ i tesciowa nawet zapytana zaprzeczyla ze o niczym nie wie !!! a mi potem bylo wstyd sie za nia tlumaczyc ... co mialam powiedziec "wiesz ciocia ona naprawde nic nie wiedziala" ... no paranoja jakas !!
ręce opadają-przecież tyle się staraliście a ona takie numery odwala:szok:
moja się bardzo cieszyła jak nam się udało:tak:

ręce opadają-przecież tyle się staraliście a ona takie numery odwala:szok:
moja się bardzo cieszyła jak nam się udało:tak:

wiesz jak na urodzinach mariusza w maju powiedzielismy wszystkim ze jestem w ciazy to sie wydawalo ze moja mama odfrunie z miejsca, i siostra starsza to samo /ona najwiecej sie osluchala moich problemow!!/ mlodsza w szoku a najstarszej nei bylo :) a tesciowa sie wyraznie skrzywila i rzucila tekstem "ciekawe czy wy juz dorosliscie do dziecka" moja mama jak ja uslyszala to powiedziala tylko "ty jakas nienormalna jestes !!" :-D:-D

czy wy juz wiecie po kim ja mam taki harakterek ?? :-)

moja teściowa jakoś nie pokazuje uczuć, ciężko wyczuć, czy się cieszy, czy nie, ale w sumie jak się dowiedziała, że jestem w ciąży, to trochę naburmuszona była (nie wiedzieć dlaczego... )
natomiast moja mama jest już zakochana we wnuczce - swojej pierwszej :tak:

wiesz jak na urodzinach mariusza w maju powiedzielismy wszystkim ze jestem w ciazy to sie wydawalo ze moja mama odfrunie z miejsca, i siostra starsza to samo /ona najwiecej sie osluchala moich problemow!!/ mlodsza w szoku a najstarszej nei bylo :) a tesciowa sie wyraznie skrzywila i rzucila tekstem "ciekawe czy wy juz dorosliscie do dziecka" moja mama jak ja uslyszala to powiedziala tylko "ty jakas nienormalna jestes !!" :-D:-D

Twoją teściową to walcem przejechać...

ja mam po szwagierce i mężu:-D
mama raczej spokojna ale z jej podejściem do życia to bym zginęła
za to ci nauczyli mnie życia:-):tak:

reklama
Do góry