reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

a przy okazji taka ciekawostaka jakbyście się kiedyś zamartwiały - to że tych pestek nie trawi - czyli te takie piaskowe kupki nie są przeciwskazaniem do podawania bananów. Czyli mimo piaskowych kupek może je jeść.

reklama
Klaudzia wiesz może i ja o czymś takim pomyśle... jak "widzę" Twój entuzjazm;-)
a jak tam swędzenie?

pomysl pomysl... naprawde warto :tak:;-)

a moge zapytac ile ten relaks kosztowal?

za calosc zaplacilam 45 funtow. ale jak pomysle ile musialabym zaplcacic osobno za kazdy masaz to chyba by mnie z butow wytargalo... wiem ze 45 za jednym zamachem to duzo ale taki relaks jest wart kazdej ceny :tak:

u nas taki relaks kosztuje majatek pewnie :(

napewno wiecej niz tutaj ale moze np wybrac sie tylko na masaz pleckow mozna. Wsumie ta czesc masazu najbardziej mi sie podobala. ;-)

No to miałaś emocje, serce pewnie w gardle, ale co za tępa baba.:wściekła/y: trzeba było pojechać za nią i ją opier...ić! Mój małżonek na pewno by tak zrobił:tak:
wcale za nią nie musiałam jechać skoro zajechała mi drogę.. niemal wpadłaby do nie do auta na pogawędkę moim autem:wściekła/y: ale dałam sobie spokój... odjechałam wk*%&$^& i cieszsyłam się tylko że wszystko wporządku.... dobre że mi wody nie odeszły z nerwów...:szok: bo dopiero by było...
chyba bym babę zaskarżyła normalnie a tak tylko przez szybę postukałam po głowie i burczałam pod nosem:confused2:

Hej...
A ja się czuję fatalnie - chyba grypa mnie bierze...ale robię wszystko, żeby nie zachorować
I nie wiem czy to mały czy przeziębiłam sobie drogi moczowe, ale chyba to drugie, bo strasznie mnie rwie w tym miejscu.
Apetyt tez straciłam, ale wmuszam w siebie, żeby się nie osłabić.
Poza tym mam lepsze wyniki krwi! To żelazo dodatkowe zrobiło swoje hehe...

No i życzenia najlepsze dla Dziuni:-)

K..aM ty lepiej uważaj !!!!

Nie wiem co jest dzis grane , ale czuję jakby ktoś w pochwę wbijał mi szpilki !!!!
Nie wiem czy to szyjka czy co.
Moim zdaniem mała dalej siedzi pupą, ale to chyba nie przeszkadza rozwierać się szyjce prawda?
Brzuch mi chyba opadł, pielęgniarka jak oddawalam dziś krew nawet mowiła, ze mam nisko brzuch.
A poza tym ciągnie mnie od dziś jak na okres i kłuje w obu pachwinach.
Ja chcę już urodzić !!!
Nie mogę spać, dosłownie wszystko mnie boli, nie moge zawiązać butów ehhhhh maruda ze mnie, ale naprawdę już mam dość tego ostatniego miesiąca......

reklama
Do góry