reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Klaudzia wiesz może i ja o czymś takim pomyśle... jak "widzę" Twój entuzjazm;-)
a jak tam swędzenie?
pomysl pomysl... naprawde warto

a moge zapytac ile ten relaks kosztowal?
za calosc zaplacilam 45 funtow. ale jak pomysle ile musialabym zaplcacic osobno za kazdy masaz to chyba by mnie z butow wytargalo... wiem ze 45 za jednym zamachem to duzo ale taki relaks jest wart kazdej ceny

u nas taki relaks kosztuje majatek pewnie![]()
napewno wiecej niz tutaj ale moze np wybrac sie tylko na masaz pleckow mozna. Wsumie ta czesc masazu najbardziej mi sie podobala. ;-)
katrenki
Fanka BB :)
bzdura jakas.....ja od miesiaca wsuwam po kilka jablek dziennie, najlepsze sa coxy
laski,widzialyscie ten artykul na onecie, jak to 74% BEZDZIETNYCH brytyjek domaga sie urlopu macierzynskiego? a komentarze pod artykulem.... nie wiedzialam czy mam sie smiac czy wk%&8ac...
http://wiadomosci.onet.pl/2064624,28350,wiadomosceu.html

katrenki
Fanka BB :)
my chyba w ogole mamy ten sam termin masz na 6-ego?poczekam cierpliwie. Może się rozkręci. Jak to wody to w nocy zaczną na moje lecieć konkretniej i bede miała pewność, a jak nie to znaczy, ze dostaję świra :-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wcale za nią nie musiałam jechać skoro zajechała mi drogę.. niemal wpadłaby do nie do auta na pogawędkę moim autemNo to miałaś emocje, serce pewnie w gardle, ale co za tępa baba.trzeba było pojechać za nią i ją opier...ić! Mój małżonek na pewno by tak zrobił
![]()

chyba bym babę zaskarżyła normalnie a tak tylko przez szybę postukałam po głowie i burczałam pod nosem

luuuzna
Mama Alanka
Hej...
A ja się czuję fatalnie - chyba grypa mnie bierze...ale robię wszystko, żeby nie zachorować
I nie wiem czy to mały czy przeziębiłam sobie drogi moczowe, ale chyba to drugie, bo strasznie mnie rwie w tym miejscu.
Apetyt tez straciłam, ale wmuszam w siebie, żeby się nie osłabić.
Poza tym mam lepsze wyniki krwi! To żelazo dodatkowe zrobiło swoje hehe...
No i życzenia najlepsze dla Dziuni:-)
A ja się czuję fatalnie - chyba grypa mnie bierze...ale robię wszystko, żeby nie zachorować
I nie wiem czy to mały czy przeziębiłam sobie drogi moczowe, ale chyba to drugie, bo strasznie mnie rwie w tym miejscu.
Apetyt tez straciłam, ale wmuszam w siebie, żeby się nie osłabić.
Poza tym mam lepsze wyniki krwi! To żelazo dodatkowe zrobiło swoje hehe...
No i życzenia najlepsze dla Dziuni:-)
luuuzna
Mama Alanka
bzdura jakas.....![]()
Bzdura? To delikatnie powiedziane! Najśmieszniejsze są argumenty osób broniących tych 'bzdur'
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
K..aM ty lepiej uważaj !!!!
Nie wiem co jest dzis grane , ale czuję jakby ktoś w pochwę wbijał mi szpilki !!!!
Nie wiem czy to szyjka czy co.
Moim zdaniem mała dalej siedzi pupą, ale to chyba nie przeszkadza rozwierać się szyjce prawda?
Brzuch mi chyba opadł, pielęgniarka jak oddawalam dziś krew nawet mowiła, ze mam nisko brzuch.
A poza tym ciągnie mnie od dziś jak na okres i kłuje w obu pachwinach.
Ja chcę już urodzić !!!
Nie mogę spać, dosłownie wszystko mnie boli, nie moge zawiązać butów ehhhhh maruda ze mnie, ale naprawdę już mam dość tego ostatniego miesiąca......
Nie wiem co jest dzis grane , ale czuję jakby ktoś w pochwę wbijał mi szpilki !!!!
Nie wiem czy to szyjka czy co.
Moim zdaniem mała dalej siedzi pupą, ale to chyba nie przeszkadza rozwierać się szyjce prawda?
Brzuch mi chyba opadł, pielęgniarka jak oddawalam dziś krew nawet mowiła, ze mam nisko brzuch.
A poza tym ciągnie mnie od dziś jak na okres i kłuje w obu pachwinach.
Ja chcę już urodzić !!!
Nie mogę spać, dosłownie wszystko mnie boli, nie moge zawiązać butów ehhhhh maruda ze mnie, ale naprawdę już mam dość tego ostatniego miesiąca......
reklama