reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No my po hipoterapii, Zuzia juz sie przyzwyczaiła do koni bo sobie podskakuje na koniu i mówi hatata:-DNo i straszy panie prowadzące:-D

Witam jestem bez szans ,zeby ponadrabiac ,ilość postów i stron przechodzi moje możliwości:-D:-D:-D:-D
Rano dziś obskoczyłam biedronkę na drobne zakupy ,cos z kasą po ostatnich wyskokach krucho,trzeba ciułać:tak::tak::-D potem znowu wyszłam na dwóer wyrywac jeżyny ,ale orka ,mamy powiększone podwórko o kawałek lasu a właściwie jeżynowo ,latem m tam wykosił ,potem randapem pryskał,a teraz trzeba kikuty pousuwać i korzenie powyrywać ,uwierzcie mi ,ze to cięzka praca:szok:dopiero wtedy będzie mozna ziemi nawieżć i trawke posiać ,ale to jeszcze.....
Wczoraj i przedwczoraj grabiłam podwórko z liści i igieł sosnowych normalnoie jesienne porządki we mnie wstąpiły,ale mam dość ,chociaż miło przez okno wyjrzeć:-D
Ksawek znowu sie smarka ,byłam wczoraj u naszego lekarza ,ale ten jak zwykle alergia!a dodam że nigdy ksawek pod tym kątem nie miał badań żadnych robionych ,więc leków nie wykupiłam ,bo sterydami na astmę nie będę go faszerować ,musze szukać innego lekarza ,do tego doktora to sił mi brak uparł sie jak koń ,że jak nie ma gorączki to alergia ,no ja cie pitolę ,przxecież można sie przeziebić ,ba nawet zapalenie oskrzeli mieć bez gorączki,masakra ,wiec daję mu kropelki do nosa ,receptę zostawiłam jak pójdę do innego lekarza to pokarzę zobaczymy co powie??
Ja też zmienilam pediatre-żałuje że tak późno. Jak byłam z katarem i kaszlem to tez mówił że alergia a jak miała trzydniówke po szczewpieniu to antybiotyk zapisał:crazy:No i teraz wiem jak za szczepienia zdarł kase ze mnie u niego 460 a w aptece szczepionki ok 330:wściekła/y:

A ja kochane moje na jakiś czas odpadnę, na czas Brzyduli oczywiście :)

A ja sobie oglądam jutrzejszy odcinek w necie:tak::tak:

Super lozeczko I jak malej sie podobalo :tak:Wy macie jeden pokoj w ktorym wszyscy jestescie ?
My mamy 2 pokoje Ale jeden to taki malutki i w nim jest lozeczko oliwki ale jestw nim strasznie zimno wiec wieczorem jak oliwka usnie i my idziemy spac to ZANOSIMY Spiaca Oliwke w lozeczku do drugiego pokoju I spi na srodku pokoju hihihiih Noamlnie czuje sie jakbysmy mieli 1 pokoj Tzn mieszkamy w mieszkaniu 3 pokojowym Ale jeden pokoj ma mama z Jasiem;-)

Dzis dopiero G znalazl pilota Byl pod poduszka w lozeczku Oliwki Czyli w ta noc oliwka z nim spala hihihi

Oj zdrowka zycze

Ja tez mialam dzis lazanki :tak:

Ja nie wiem ALE CO PLANUJESZ NASTEPNE ?:-D

Bylysmy u kolezanki Fajnie bylo :tak:Pozniej po wyniki Dzis tylko do Oliwki TSH i ma 2,681 a norma pisze od 0,27 do 4,70 WIEC JEST OK JEJKU WIECIE JAKA JESTEM SZCZESLIWA :tak:jutro wyniki FT 3 I FT4 ale jak TSH jest ok to juz ulga

Moje wyniki zle Hemoglobiny czy ogolnie krwi mam 9,9 a norma od 12 do 17
Wszystkie parametry mam za niskie I ZELAZA ja mam 19 a norma od 65 do 175

Jutro ide ze soba do lekarza I pewnie na tabletkach zelaza sie skonczy :cool2:
Masz Dziewczyno anemie i to nie małą:no:

heh ciotka nie denerwuj sie da sobie rade :tak::tak::tak:
tzrymaj za nia kciuki...
i daj znac jak juz urodzi :-)

ja za niedlugo sie zmywam....
bo chodze dzis jak pijana...
mam za malo snu a jeszcze Ola nas budzi i przy niej spac sie nie da :confused2::confused2::confused2::wściekła/y:

aha dziewczyny przyszedl nam album!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaraz przykleilam zdjecia i dalam go mojemu m...
ale byl zaskoczony..
i polecam albumy od tego sprzedawcy ;-);-);-)
Jak fajne to podaj linka na te albumy:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak fajne to podaj linka na te albumy:-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
mnie na początku ciąży strasznie nęciło na pizzęi coca-colę, pod koniec to mandarynki i jabłka szły kilogramami:-)

patrysia bardzo ładne te albumy
ja to jeszcze fast foody
oj kg jadlam co chwile... hamburgery i hod dogi :laugh2::laugh2::laugh2:
Dobra idę spać bo już oczy mam na zapałki :sorry: dobranoc i spokojnej nocki życzę :tak:
dobranoc...

reklama
Do góry