reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Zbaczając od tematu fotelików, dziadkowie na chrzciny się postarali i kupili Zuzce wspaniały prezent. Aż nie chce z niego wysiadać :-)

o dzięki Martussa o tym nie pomyślałam w takim razie czeka wyprawa do sklepu. Oliwia niby szczuplak, ale lepiej sprawdzić no i pochłania wszystko co da się zjeść więc nie wiadomo jak taka dieta się skończy niedługo ;-)

Postrzałka właśnie taki fotelik kupiłam swojemu Dariuszkowi i jestem zadowolona. Chociaż mój był tańszy gdyż 320,00zł i to w sklepie. Pozdrawiam i polecam

W poniedziałek kupiłam na zime kurtke i spodenki z szelkami rozmiar 80. Mam nadzieje ze nie wyrosnie z tego, jak teraz nosi ubranka 68-74. Zastanawiałam sie nad nim kilka minut.

Mój syneczek waży 9,060 i ma za 3 miesiące 8 miesiecy. Wydaje mi sie ze wasze dzieci tez wejda.:)

Nie miało być za 3 dni ?:confused2:

Postrzalka My oglądalismy ten coneco i kupilismy ramatti bo wydawał nam się trochę szerszy chociaż jest do 18 kg.

Jak dużo będziesz jezdziła to sprawdz jak działa regulacja oparcia.U nas zawsze po zmianie pozycji trzeba napinac pasy i to bardzo cięzko idzie w naszym modelu.Sprawdzałam tylko pare razy bo mi to akurat nie potrzebne bo jezdzimy na krótkie trasy 15-30 min.Mała cały czas w jednej pozycji siedzi.

Ostatnia edycja:
reklama
my dostaliśmy od babci stoliczek edukacyjny chicco, zabawka rewelacja - Kalina spędza przy nim naprawdę sporo czasu (jeszcze jej się nie znudził od niedzieli :D)
http://s2.*********/i2/p/59/24/af3a46a4e7384_0_b.jpg

Do góry