Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no i jestem:-)
obejrzalalam na wspolnej
dzieci pomylam bo moj pojechal z nasza suczka na krycie
no i jakos po 21 dziewczyny spaly,ale zanim sie przybralam do kompa to sie zeszlo
no wiesz,jak stary wrocil o 20do domu,a pozniej go nie bylo to nie mja wina.a co ja sie bede szarpac i wywa;ac ciezkie dywany na trzepak i machac trzepaczka.od czego mam chlopa???????????
i tak sie ze wszytskim naszarpie
a jutro szwagier ma je prac.niby mowil ze po co trzepac,skor on bedzie pral.ale ja jakos nie wierzez ze taki dywan bez trzepania i prany karczerem ze jakos ten piach caly z niego nie wyleci
ft3 i ft4 tez musza byc w normie
uuuuuuuuuuuuuuu
a bralas cos?jakas rtinacee czy cos?kochana polopirynka razy 2.cerutin czy inny i pod kolderke
]
ja sie wczoraj z sasidka swojskim winkiem raczylysmy

trzymamay kciiuki
ja tez caly dzien laze jak pijana.ale to przez ciensienie.ja zawsze mam niskie-max to 100/60 a jak za oknem spada to ja juz w ogole sie czuje niefajnie
w koncu po 3 kawei jest ok i glowa mnie przestala bolec

ja z Paulina to codziennie jadlam manadrynki i czekolade albo batony czekoladowe
a pozniej byla na to uczulona
z weroniak tez na slodkie,ale mandarynki to tak sredno
obejrzalalam na wspolnej
dzieci pomylam bo moj pojechal z nasza suczka na krycie

no i jakos po 21 dziewczyny spaly,ale zanim sie przybralam do kompa to sie zeszlo
dowikla noooo... Aha , widziałam twe lasencje . Ależ one urosły. A Ty gdzie masz tą doope na którą tak narzekasz?
maltanka chyba nie skojarzyła mnie .A my z wątku lutówek :-).
Anabubka :-). O tej porze trzepanie?![]()
no wiesz,jak stary wrocil o 20do domu,a pozniej go nie bylo to nie mja wina.a co ja sie bede szarpac i wywa;ac ciezkie dywany na trzepak i machac trzepaczka.od czego mam chlopa???????????
i tak sie ze wszytskim naszarpie
a jutro szwagier ma je prac.niby mowil ze po co trzepac,skor on bedzie pral.ale ja jakos nie wierzez ze taki dywan bez trzepania i prany karczerem ze jakos ten piach caly z niego nie wyleci
SUNDAY gratuluje i pracy I oby jak najdluzej :-) Rozumiem ze pierwszy raz Maksia bedziesz tak zostawiac? Ja Oliwke zostawilam jak miala 5 miesiecy wiec dla mnie to zadna nowosc Z tym ze ja do pracy sie narazie nie wybieram :-)
ANABUBA czyli najlepiej jak te inne wyniki tez dobre beda?
Jak z nimi cos bedzie nie tak a TSH jest ok to tez to cos moze znaczyc?
No nic jestem dobrej mysli Musi byc dobrze :-)
Ja ide ze soba do lekarza jutro
ft3 i ft4 tez musza byc w normie
Hej dziewczyny
Kurcze, miałam w planach posiedziec przy kompie przynajmniej z pół nocki, a tu mnie z godziny na godzinę coraz bardziej łamie. I skąd to dziadostwo????Kicham i kaszle na przemian.
Mała tez coś marudna, siada na nocnik jak już popuści trochę w majcioszki ( 5 par spodni i majtek już tak zasikała ), i tylko bajki i klocki ewentualnie.
Ale lipa, nie wyzdrowiałam dobrze, czy kolejne chorubsko?
uuuuuuuuuuuuuuu
a bralas cos?jakas rtinacee czy cos?kochana polopirynka razy 2.cerutin czy inny i pod kolderke
]
Witam wieczorem. Ja tylko na chwilę bo widzę że coś mi kursor od myszki znikamasakra co się dzieje z tym kompem ostatnio
nie daje mi z Wami popisać
Kubek już śpi, siostrę i siostrzeńca coś złapało i dzisiaj mama musiała do nich jechać, mam nadzieję że nic nie podłapała bo jak na razie Kubę nic nie złapało (odpukać w niemalowane
) a ja ostatnio jakoś przybita jestem :-( nie wiem czemu, do M się zaczęłam odzywać bo już widziałam po nim że go nosiło
ale przepraszam i tak nie usłyszałam
no cóż powiedziałam że jak jeszcze jeden numer wywinie to poleci do mamusi
miałam zamiar film oglądać ale nie wiem czy dam radę bo już przysypiam
coś szybko zasypiam ale za to budzę się z bólem głowy od dwóch dni
nie wiem co się ze mną dzieje muszę sobie chyba coś zaaplikować żeby mnie na nogi postawiło. Wczoraj z nerwów to zapaliłam i szklankę wina wypiłam
czasem trzeba odreagować jakoś
no dobrze dziewczynki ja idę w kimono bo coś mnie sen łapie
kolorowych snów życzę
jak komputer będzie mi działać to zajrzę jutro
![]()
ja sie wczoraj z sasidka swojskim winkiem raczylysmy

Witam wieczorowo nie poczytam teraz bo sprzątam łazienke.A chciałam wam powiedziec ze moja siostra jest w szpitalu w Zakopanym odchodzą jej wody i ma lekkie skurcze ale mi sie rece trząsą denerwuje sie bardziej jak przed swojim porodem
trzymamay kciiuki
ja za niedlugo sie zmywam....
bo chodze dzis jak pijana...
mam za malo snu a jeszcze Ola nas budzi i przy niej spac sie nie da![]()
ja tez caly dzien laze jak pijana.ale to przez ciensienie.ja zawsze mam niskie-max to 100/60 a jak za oknem spada to ja juz w ogole sie czuje niefajnie
w koncu po 3 kawei jest ok i glowa mnie przestala bolec

mnie na początku ciąży strasznie nęciło na pizzęi coca-colę, pod koniec to mandarynki i jabłka szły kilogramami:-)
patrysia bardzo ładne te albumy
ja z Paulina to codziennie jadlam manadrynki i czekolade albo batony czekoladowe

z weroniak tez na slodkie,ale mandarynki to tak sredno