reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i jestem:-)
obejrzalalam na wspolnej
dzieci pomylam bo moj pojechal z nasza suczka na krycie:sorry:
no i jakos po 21 dziewczyny spaly,ale zanim sie przybralam do kompa to sie zeszlo

dowikla noooo... Aha , widziałam twe lasencje . Ależ one urosły:szok:. A Ty gdzie masz tą doope na którą tak narzekasz?:cool2:

maltanka chyba nie skojarzyła mnie .:cool: A my z wątku lutówek :-).

Anabubka :-). O tej porze trzepanie?:shocked2:

no wiesz,jak stary wrocil o 20do domu,a pozniej go nie bylo to nie mja wina.a co ja sie bede szarpac i wywa;ac ciezkie dywany na trzepak i machac trzepaczka.od czego mam chlopa???????????
i tak sie ze wszytskim naszarpie
a jutro szwagier ma je prac.niby mowil ze po co trzepac,skor on bedzie pral.ale ja jakos nie wierzez ze taki dywan bez trzepania i prany karczerem ze jakos ten piach caly z niego nie wyleci

SUNDAY gratuluje i pracy I oby jak najdluzej :-) Rozumiem ze pierwszy raz Maksia bedziesz tak zostawiac? Ja Oliwke zostawilam jak miala 5 miesiecy wiec dla mnie to zadna nowosc Z tym ze ja do pracy sie narazie nie wybieram :-)
ANABUBA czyli najlepiej jak te inne wyniki tez dobre beda?
Jak z nimi cos bedzie nie tak a TSH jest ok to tez to cos moze znaczyc?
No nic jestem dobrej mysli Musi byc dobrze :-)
Ja ide ze soba do lekarza jutro

ft3 i ft4 tez musza byc w normie

Hej dziewczyny
Kurcze, miałam w planach posiedziec przy kompie przynajmniej z pół nocki, a tu mnie z godziny na godzinę coraz bardziej łamie. I skąd to dziadostwo????Kicham i kaszle na przemian.
Mała tez coś marudna, siada na nocnik jak już popuści trochę w majcioszki ( 5 par spodni i majtek już tak zasikała ), i tylko bajki i klocki ewentualnie.
Ale lipa, nie wyzdrowiałam dobrze, czy kolejne chorubsko?

uuuuuuuuuuuuuuu
a bralas cos?jakas rtinacee czy cos?kochana polopirynka razy 2.cerutin czy inny i pod kolderke

]

Witam wieczorem. Ja tylko na chwilę bo widzę że coś mi kursor od myszki znika :sorry: masakra co się dzieje z tym kompem ostatnio :crazy: nie daje mi z Wami popisać :no: Kubek już śpi, siostrę i siostrzeńca coś złapało i dzisiaj mama musiała do nich jechać, mam nadzieję że nic nie podłapała bo jak na razie Kubę nic nie złapało (odpukać w niemalowane :-D) a ja ostatnio jakoś przybita jestem :-( nie wiem czemu, do M się zaczęłam odzywać bo już widziałam po nim że go nosiło :tak: ale przepraszam i tak nie usłyszałam :crazy: no cóż powiedziałam że jak jeszcze jeden numer wywinie to poleci do mamusi :tak: miałam zamiar film oglądać ale nie wiem czy dam radę bo już przysypiam :sorry: coś szybko zasypiam ale za to budzę się z bólem głowy od dwóch dni :no: nie wiem co się ze mną dzieje muszę sobie chyba coś zaaplikować żeby mnie na nogi postawiło. Wczoraj z nerwów to zapaliłam i szklankę wina wypiłam :-D czasem trzeba odreagować jakoś :-D no dobrze dziewczynki ja idę w kimono bo coś mnie sen łapie :tak: kolorowych snów życzę :tak: jak komputer będzie mi działać to zajrzę jutro :tak:

ja sie wczoraj z sasidka swojskim winkiem raczylysmy:tak::tak::tak::-D

Witam wieczorowo nie poczytam teraz bo sprzątam łazienke.A chciałam wam powiedziec ze moja siostra jest w szpitalu w Zakopanym odchodzą jej wody i ma lekkie skurcze ale mi sie rece trząsą denerwuje sie bardziej jak przed swojim porodem

trzymamay kciiuki

ja za niedlugo sie zmywam....
bo chodze dzis jak pijana...
mam za malo snu a jeszcze Ola nas budzi i przy niej spac sie nie da :confused2::confused2::confused2::wściekła/y:

ja tez caly dzien laze jak pijana.ale to przez ciensienie.ja zawsze mam niskie-max to 100/60 a jak za oknem spada to ja juz w ogole sie czuje niefajnie
w koncu po 3 kawei jest ok i glowa mnie przestala bolec:tak::tak:

mnie na początku ciąży strasznie nęciło na pizzęi coca-colę, pod koniec to mandarynki i jabłka szły kilogramami:-)

patrysia bardzo ładne te albumy

ja z Paulina to codziennie jadlam manadrynki i czekolade albo batony czekoladowe:-Da pozniej byla na to uczulona:rofl2:
z weroniak tez na slodkie,ale mandarynki to tak sredno

reklama
Aga a Oliwce co ze spaniem? Marudzi? U mnie na dole sąsiadki córka to zawsze histerię odstawia codziennie wieczorem i to skubana taki ma pisk i krzyk że na całym osiedlu ją chyba słychać :no: a rodzice oczywiście głośniej od niej :no:

no nie wiem ciężko jej zasypiać od dłuższego czasu :sorry:siedzi bez problemu w łóżeczku ale gada do Siebiue do amskotek,spiewa sobie piosenki,chichra się do siebie i zanim usnie to mija godzina lub półtorej a mnie szlag trafia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

BrzydUla

Ja ogladam na tej stronie ale tylko odcinek do przodu bo te co juz w tv były to nie mogę:no:
a ja oglądam zawsze na you tube sa zwiastuny kolejnego odcinka a czasem daja nawet 2 odcinki do przodu :tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no nie wiem ciężko jej zasypiać od dłuższego czasu :sorry:siedzi bez problemu w łóżeczku ale gada do Siebiue do amskotek,spiewa sobie piosenki,chichra się do siebie i zanim usnie to mija godzina lub półtorej a mnie szlag trafia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

moja niby w miareszybko usypia,ale nieraz musze oprostu siedziec przy lozeczku np pol godz

a Twoja jak sama lezy bez niczego to czego Ty chcesz od dziecka?????????
za duzo od niej wymagasz wyrodna matko:-D:-D:-D:rofl2:
ona ma dopiero 2 lata!
moja ostatnio ladnie sikala a a dzis ok az do momentu przyjscia ze szkoly-w ciagu 3 godzin 4 razy sie zsiakla w majtki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
2 azy zawolala jak juz lecaialao a ostatni raz to sie nawet nie pofatygowala.dopeiro jak zobaczylam na dywane plame to sie zorientowalam

A. dopiero w domu zlądowała. Robi cały czas ze szwagrem auto po stłuczce. Na szczęście szwagier blacharz więc kasa tylko na części poszła;-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

ja to jeszcze fast foody
oj kg jadlam co chwile... hamburgery i hod dogi :laugh2::laugh2::laugh2:

dobranoc...
Super te albumy a ja nie miałam co na rocznice slubu cioci kupic:zawstydzona/y:
a ja oglądam zawsze na you tube sa zwiastuny kolejnego odcinka a czasem daja nawet 2 odcinki do przodu :tak::tak::tak:
A na tej stronie jest cały jutrzejszy odcinek:-)

Witam wieczorowo nie poczytam teraz bo sprzątam łazienke.A chciałam wam powiedziec ze moja siostra jest w szpitalu w Zakopanym odchodzą jej wody i ma lekkie skurcze ale mi sie rece trząsą denerwuje sie bardziej jak przed swojim porodem
Nie denerwuj sie tak Kochana i daj znac jak juz bedzie po:tak::tak::tak:

No i leci mój film "godziny szczytu" dawno tego nie oglądałam :-D:-D :-D ale wolę dwójkę a trójki jeszcze nie widziałam :sorry:
Ja tez ogladalm ale tylko do drugiej reklamy bo juz mi sie nie chcialo siedziec przed tv :p
Ja leciałam na wodzie gazowanej czystej, mogłam nawet 5 litrów na dzień wypić :-D no i lody jakiekolwiek :-) dziękuję za linka :tak:
Ja w pierwszej ciazy pilam cole a w drugiej fante i red bulle:tak::tak:
Dobra idę spać bo już oczy mam na zapałki :sorry: dobranoc i spokojnej nocki życzę :tak:
Dobranoc

No to u mnie wszyscy spia,wiec mam luz:tak::tak::tak:Pewnie tez sie niedlugo poloze bo ajkos mi chyba zimno a poza tym jestem troszke spiaca no i jutro trzeba wstac o 7:cool:

reklama
Do góry