reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Laski moja koleżanka, która jest co prawda w 36 tyg, ale miała pobolewania dołu brzuszka, zmartwiła się tym jak co poniektóre z nas, ale lekarz ją uspokoił i mówił, że to normalne, po prostu Maluszek wstawia się główką do szyjki. Tylko to na ogół jest przy końcówce ciąży..... Ale jak się szyjka nie skraca ani rozwarcia nie ma to wątpię by były powody do niepokoju:)

a kiedy Ty idziesz badania zrobić? i na którą w piatek do gina?

ja juz mam skierowanie i pewnie pojde robic badania w poniedzialek z rana, no moze we wtorek :) a do gina w piatek pewnie na popoludniu /zalezy jak zadzwonie i czy bedzie od 13 czy od 15 przyjmowal ... / no i czy mezus bedzie jechal ze mna bo jak bedzie jechal to pewnie nie wczesneij niz na 15 pojade zeby zdazyl :)

ja juz mam skierowanie i pewnie pojde robic badania w poniedzialek z rana, no moze we wtorek :) a do gina w piatek pewnie na popoludniu /zalezy jak zadzwonie i czy bedzie od 13 czy od 15 przyjmowal ... / no i czy mezus bedzie jechal ze mna bo jak bedzie jechal to pewnie nie wczesneij niz na 15 pojade zeby zdazyl :)
a moge zapytać jakie badania robisz?

Laski moja koleżanka, która jest co prawda w 36 tyg, ale miała pobolewania dołu brzuszka, zmartwiła się tym jak co poniektóre z nas, ale lekarz ją uspokoił i mówił, że to normalne, po prostu Maluszek wstawia się główką do szyjki. Tylko to na ogół jest przy końcówce ciąży..... Ale jak się szyjka nie skraca ani rozwarcia nie ma to wątpię by były powody do niepokoju:)

a jak sie mala stara wyprostowac i mi brzucho rozrywa ?? to jest powod do niepokoju czy nie ??

reklama
nigdy ale to przenigdy nie czułam tej różnicy
m. nie dał mi jej odczuć
poza tym jestem z nim szczęśliwa bo jest konkretnym facetem który już się wyszumiał (chociaż na początku miał jeszcze te swoje nawyki)
i wie czego chce od życia
a ja zawsze byłam aż za poważna jak na swój wiek-całe życie w książkach, zero imprez-dogadujemy się dobrze i nie mogę narzekać:-D:tak:
a najlepsze jest to,że w dniu ślubu miałam 19 lat, miesiąc później skończyłam 20:happy:

u mojego męża w rodzinie to żadna nowość-ciotka jest młodsza od wujka o 8 lat
siostra męża od swojego męża o 10 więc nikogo nic nie dziwi
teraz nasz rekord jest do pobicia

A ja jestem mlodsza od mojego M o 11 lat :)
My to sie oboje za mlodu wyszalelismy (ohoho jak sobie przypome o sobie ... ohohoh a jak on mi naopowiada o nim...)Jak sie poznalismy to juz bylismy tymi rozsadnymi ludzmi po przejsciach, po rozwodach. Teraz jestesmy takimi starymi prykami co to im sie za bardzo szalec nie chce i najlepiej to wrocic szybciutko do domku i wskoczyc do lozeczka albo jakis filmik. :)
I sami ze soba mamy taka zabawe ,ze czasem placze ze smiechu. Nawet upic sie razem umiemy. No i czego mi wiecej do szczescia trzeba.

Do góry