Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Jak to co,jak to co?
A Ty?;-):-)
ja??????????????
polnocy jeszcze nie ma:-)
no i p wstae przed 5 rano wiec poszedl spac:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to co,jak to co?
A Ty?;-):-)
:-):-):-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&Witam wieczorowo nie poczytam teraz bo sprzątam łazienke.A chciałam wam powiedziec ze moja siostra jest w szpitalu w Zakopanym odchodzą jej wody i ma lekkie skurcze ale mi sie rece trząsą denerwuje sie bardziej jak przed swojim porodem
Aaaaa...ja??????????????
polnocy jeszcze nie ma:-)
no i p wstae przed 5 rano wiec poszedl spac:-)
Niop;-)udalo Ci sie hihihie no to jeszcze chwile sama nie bede ;-);-);-)
Ja daje sobie czas do polnocy i ide spac![]()
To niezle Wam daja tam popalica no to sie pozale troszke
dzis wiazalysmy takie jaja-D
) wielkanocne oczywiscie my na wiązanie "bo niby najszybsze i najlepsze i wogole"
paluchy mam takie czerwone ze szkoda gadac ze trzy bąble i lewa reka mi wysiada trzesie sie conajmniej jakbym parkinsona mialazawolalysmy kierowniczke ze niech zobaczy co my mamy na rekach,a ona przyszla i mowi : dziewczyny kiedys caly miesiac takie jaja wiazały i sie wogole nie skarzyły
(akurat bo uwierzę) i mowi zreszta co my tu mamy za robote skoro to wogole powoli leci
do holery jasnej norm nam nie chca pokazac 9 palet zesmy narobily a babka z tasmy obok (dodam ze babka ktora jet najgorsza taśmową wśrod całej kadry) przyszła sie do nas pytac czemu my mamy tak duzo (o palete mniej niz ona !!!) i ze normy zawyzamy
co prawda to prawda, nasza tasmowa teraz jest tydzien a szkoleniu wiec ta co nas ma wyzyskuje nas do cna
masakra
to sie wyzalilam;-);-);-)
a to dla szczypiorków???Upatrzylam sobie takie kurtki-to jest 74 ale na innej aukcji ma jeszcze 80.Co o nich myslicie???Nie wiem tylko czy ta 80 nie bedize za duzo za duza
Nowa kurtka oliwka Reserved Rozmiar 74 (778843770) - Aukcje internetowe Allegro