reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
i kazalby mi na flecie grac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
czasem i tak bywa ;-);-);-);-);-);-);-)
oby nie na nerwach :tak::tak::tak::tak:

własnie tak sobie patrze za kredytami i pozyczkami i tak jestem ciekawa czy my mamy wogole jakies szanse ale im wiecej czytam to chyba ich wogole nie mamy :no::no::no::no:
moj m ma na umowie najnizsza krajowa na stałe a ja nie mam pracy, tzn mam ale tylko do końca listopada wiec sie nie liczy
a chcielismy na mieszkanie albo lepiej dom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
własnie tak sobie patrze za kredytami i pozyczkami i tak jestem ciekawa czy my mamy wogole jakies szanse ale im wiecej czytam to chyba ich wogole nie mamy :no::no::no::no:
moj m ma na umowie najnizsza krajowa na stałe a ja nie mam pracy, tzn mam ale tylko do końca listopada wiec sie nie liczy
a chcielismy na mieszkanie albo lepiej dom

no to marne sznase
dobra ide bo juz ponzo
milej nocy

wutam sie jako pierwsza:szok::szok::szok::szok::-D
duza juz pojechala do szkoly,mala jeszcze spi
zaplanowalam sobie dzis mycie okien a pogoda dupna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chociaz nie zacina,wuec pewnie je umyje.

allllllooooooooooooooooooooooooooooooo

laski wzywane do tablucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

allllllooooooooooooooooooooooooooooooo

laski wzywane do tablucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Wiki obecna:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam sie z ranka zrobiłam sobie własnie kawe i zaraz zabieram sie za prasowanie Martynka bajki ogląda a Kamilek przedtem wstał i teraz sie bawi

Upatrzylam sobie takie kurtki-to jest 74 ale na innej aukcji ma jeszcze 80:tak::tak::tak:.Co o nich myslicie???Nie wiem tylko czy ta 80 nie bedize za duzo za duza
Nowa kurtka oliwka Reserved Rozmiar 74 (778843770) - Aukcje internetowe Allegro
Fajna moja Martynka ma podobną
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
i kazalby mi na flecie grac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wutam sie jako pierwsza:szok::szok::szok::szok::-D
duza juz pojechala do szkoly,mala jeszcze spi
zaplanowalam sobie dzis mycie okien a pogoda dupna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chociaz nie zacina,wuec pewnie je umyje.
A ja juz mam pomyte
skoro zadnej nie ma to ide sobie
milego dnia
biore siea robote
No a ja to co cien nie zauwazyłaś mnie ale jestes:-p

Witam i ja
U nas tez pogoda masakrejszyn:no::no::no:Od wczoraj wieczora caly czas mega mocno pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wyszlam z mlodym 5 minut wczesniej do szkly w razie jakbysmy sie gdzies po drodze zaczeli topic:szok::no:bo cale "ulice " w kaluzach:no::no::no:
Dziewczynki jeszcze spia,tzn Wicia napewno a Klaudia cos sie rusza ale jeszcze jest w lozeczku:tak::tak::tak:
Na obiad mam juz gotowa zupke,wystarczy odgrzac wiec mam dzien lenistwa dzisiaj :-p;-)

Witam :tak:

no nie wiem ciężko jej zasypiać od dłuższego czasu :sorry:siedzi bez problemu w łóżeczku ale gada do Siebiue do amskotek,spiewa sobie piosenki,chichra się do siebie i zanim usnie to mija godzina lub półtorej a mnie szlag trafia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Helenka to wychodzi z łóżka i mówi że jej smutno i że sama nie będzie usypiać :eek:

Upatrzylam sobie takie kurtki-to jest 74 ale na innej aukcji ma jeszcze 80:tak::tak::tak:.Co o nich myslicie???Nie wiem tylko czy ta 80 nie bedize za duzo za duza
Nowa kurtka oliwka Reserved Rozmiar 74 (778843770) - Aukcje internetowe Allegro

Fajna :tak:

Kurcze Anika kolejną noc pi ze mną w łóżku :wściekła/y: Nie daje się odłożyć :eek:

reklama
MH
A co Jej jest???:-(A karmisz Ja w nocy cycem?Moze tak lubi poprostu byc przy Tobie
Moje to uwielbialy ale i tak Je przekladalam;-):-)Zreszta do dzisija uwielbiaja lelac sie ze mna w moim wyrku

Do góry