Dla szczypiorkow,dla szczypiorkowa to dla szczypiorków???
fajna, kolor taki oryginalny, nie róż ;-);-);-);-)

No wlasnei chcialam inny kolor bo wszystkie inne maja rozowe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla szczypiorkow,dla szczypiorkowa to dla szczypiorków???
fajna, kolor taki oryginalny, nie róż ;-);-);-);-)
pod prysznicem pewnie maz ja zlapal i nie chce puscic ;-);-);-);-)Ja juz chyab czasami przesadzam z tym rozem
Gdzie nam wcielo ANABUBKE![]()
a no to sie pozale troszke
dzis wiazalysmy takie jaja-D
) wielkanocne oczywiscie my na wiązanie "bo niby najszybsze i najlepsze i wogole"
paluchy mam takie czerwone ze szkoda gadac ze trzy bąble i lewa reka mi wysiada trzesie sie conajmniej jakbym parkinsona mialazawolalysmy kierowniczke ze niech zobaczy co my mamy na rekach,a ona przyszla i mowi : dziewczyny kiedys caly miesiac takie jaja wiazały i sie wogole nie skarzyły
(akurat bo uwierzę) i mowi zreszta co my tu mamy za robote skoro to wogole powoli leci
do holery jasnej norm nam nie chca pokazac 9 palet zesmy narobily a babka z tasmy obok (dodam ze babka ktora jet najgorsza taśmową wśrod całej kadry) przyszła sie do nas pytac czemu my mamy tak duzo (o palete mniej niz ona !!!) i ze normy zawyzamy
co prawda to prawda, nasza tasmowa teraz jest tydzien a szkoleniu wiec ta co nas ma wyzyskuje nas do cna
masakra
to sie wyzalilam;-);-);-)
no jak to dziewczynki mój ma za to wszystko niebieskie![]()
Ja juz chyab czasami przesadzam z tym rozem
Gdzie nam wcielo ANABUBKE![]()
pod prysznicem pewnie maz ja zlapal i nie chce puscic ;-);-);-);-)
oj tam jak bys go poruszłam to moze i nie wiedzialby jak sie nazywa ale wiedzialby ze ma csanove grac ;-);-);-);-)hheheheheheheh
maz to chrapie i nie wie jak sie nazywa
jutro go pomecze....jutro...a moze pojurez....![]()
oj tam jak bys go poruszłam to moze i nie wiedzialby jak sie nazywa ale wiedzialby ze ma csanove grac ;-);-);-);-)