reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka dziewczyny :-):-):-)

ale jestem dzis wyspana jak nigdy :-):-):-):-):-):-):-)

obudzilismy sie m o 9.00,ale super,szybko zrobił śniadanko bo zaraz musi wychodzić do pracy i sobie jej kanapeczki.:tak::tak::tak::tak::tak:

a teraz Was zaskoczę:tak::tak::tak::tak: jesteście gotowe????:rofl2:
na pewno?:-p
więc..........

Oliwka jeszcze spi a jest 9.30 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak:

ja tez jestem w szoku.obudziła sie o 5.00 na siku i trochę się rozbudziła i juz się bałam ze nie usnie ale usnęła przed 6.00 i spi do tej pory :tak::tak::tak::tak::tak:

Normalnie Oliwka dziś pobiła spanie szczypiorków :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jeszcze tylko Lali tak długo śpi :tak::tak::tak: ciekawe o której dzis wstała?a czy jjuż wstała?

normalnie dziś moje dziecko mnie mega zadziwiło tym spaniem.

tak więc dziś w dzień juz jje nie położę spać.:no::no::no::no::no:

reklama
Dorotko siostra jeszcze sie męczy i nie urodziła
bidulka, trzymam za nia kciuki, oby sie nie meczyla wiecej, a podali jej cos na przyspieszenie??? ja rodzilam 36 godz wiec wiem co to za bol pod koniec to nawet krzyczec nie mialam sily:no::no::no:
cześć, długo dzisiaj a Wami nie posiedzę bo jestem w podłym nastroju możnaby rzec wręcz masakrycznym:-:)-:)-:)-:)-( jestem w domu bo Misia chora, znów krtań i jedziemy do lekarza po12, ale nie to jest najgorsze:no::no::no::no:
dzisiaj rano okradli mojego m:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zabrali cały plecak, wszystkie dokumenty, dowód, prawko, papiery na samochód (jest w leasingu) i firmowe pieniądze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:podobno jakieś 5.000 zł:szok::szok::szok::szok:ja nie wiem dlaczego mnie to wszystko spotyka, co ja takiego złego i komu zrobiłam? nic tylko się załamać, już normalnie mam dosyć tego wszystkiego

dobra, już się wygadałam i nie będę smęcić:no:
o ku*** a jak chcesz sie wygadac to my tu zawsze jestesmy :tak::tak::tak:

my dzis wstali 8:30 czarek mi tu stoi i jojcy zaraz trza isc sie pod kapac i na miasto jechac po zakupki bo m przyjezdza jutro;-);-)

reklama
Do góry