reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
kasiiula ja to się nie mogę doczekać tego Twojego pierwszego listopadowego dziecka:-D więc lepiej nie zaciskaj nóg :-p;-)

IzaBK jak tam sprawy u Ciebie wyglądają??

u mnie nuuudy, do skurczy już się przyzwyczajac zaczęłam:eek:... jesli dziś nic, to w sobotę wyekspediuję gdzieś może dzieci, i się z mężem na poważnie zabierzemy od rana za ten poród :tak:
wolałabym, żeby się nie urodziło w tej godzinie, która będzie dwa razy - w ten weekend zmienia się czas :-D

Kurcze Dziewczyny, chyba zaczyna mi się obniżać brzuchol, wnioskuję po tym, że właśnie opażyłam się czajnikiem właśnie w brzusio:szok:, sięgałam do półki nad kuchenką, nagle czuję mega ciepło i gotowe.................... Tyle razy, do tej pory, siegałam i nic a tu na końcówce jeszcze coś musiało się przydażyć. Szczypie mnie trochę wrrrrrrrrrr
Już nawet kawka nie była potrzebna na podwyższenie ciśnienia, bo tak się przestraszyłam:sorry:
Mam nadzieję, że Dzidzi tego nie odczuło......................

niestety nie mam lewatywy, a do apteki nie mam jak wyjść na razie.
Ale wydaje mi się, ze jednka to nie wody, bo ma to zapach.
Najprawdopodobniej tak bardzo chcę już urodzić że mój organizm płata mi figle :-(

A ja wlasnie slyszalam ze wody maja charakterystyczny rybi zapach :sorry: sama nie wiem, bo mi odeszly wody przed samymi partymi wiec nie wachalam :-D

ja mam temin z usg na 6-ego, innego nie mam bo tu podaja ci tylko termin wedlug usg....ale modle sie zeby to bylo juz.....i mam takie glupie przeczucie,ze tak bardzo juz bym chciala urodzic, ze jak na zlosc przenosze.....nie wiem...
a dzis snilo mi ie, ze urodzilam i mala miala taki dlugie wloski do ramion...takie bialutkie loczki a porodowka byla w supermarkecie.....:eek: :-D

Taaa, ciekawe miejsce na porodowke :-D

Zaklenta - ale ci zazdroszczę tego romantycznego weekendu , ja bym go raczej już nazwala "we troje" :-). Bawcie sie dobrze !!!
Mnie niestety czeka weekend z całą dalsza i bliższa rodzina, jutro idę na wesele kuzyna - oj nie chce mi się :zawstydzona/y:.
W dodatku jak przymierzylam sukienke, w której mialam zamiar iść to prawie umarłam ze śmiechu, bo ona jest z takiego megarozciagliwego materialu i we wzory, no i te wzory na brzuchu sa 3 razy wieksze niż na pozostałej części sukienki, komiczny widok. W dodatku w żadne rajstopy sie nie mieszczę a mój M zaproponowal żebym poszła w pończochach ( w październiku :shocked2:) .

Mi babeczki na rynku podsunely super pomysl. Sprzedaly mi najzwyklejsze rajstopy i kazaly ubierac tyl do przodu. REWELACJA! Brzuszek caly zakryty, nic nie uciska, nic nie spada itd. Teraz kombinuje tak z getrami, ale chyba nie wyjdzie :-D

Kurcze Dziewczyny, chyba zaczyna mi się obniżać brzuchol, wnioskuję po tym, że właśnie opażyłam się czajnikiem właśnie w brzusio:szok:, sięgałam do półki nad kuchenką, nagle czuję mega ciepło i gotowe.................... Tyle razy, do tej pory, siegałam i nic a tu na końcówce jeszcze coś musiało się przydażyć. Szczypie mnie trochę wrrrrrrrrrr
Już nawet kawka nie była potrzebna na podwyższenie ciśnienia, bo tak się przestraszyłam:sorry:

Jest taki przesad ze jak sie oparzysz w brzuchola to dzidzia bedzie miala znamie, ale ja tam w to nie wierze, bo moja Julka bylaby w ciapki chyba :-D

To masz powierzchowne oparzenie czy takie konkretne?? bo jeśli oparzyłaś się mocno to może lepiej podjedź sobie do szpitala bo mogą Ci być leki potrzebne. No chyba że masz tylko zaczerwienienie to dzidzia nie poczuła napewno. Uważaj na siebie w tej kuchni bo My teraz to już jak słonie w składzie porcelany:-D

zaczynam sie czuc jakas inna...mam termin juz niedlugo i nic...wy wszystkie jakies skorcz itp a u mnie nic absolutnie nic...nie mialam nawet jednego....tylko jak stoje to mam brzuszek twardy automatycznie ale to chyba juz od 6 miesiaca....o co tu kurde chodzi...pocieszam sie,ze moze ja poprostu zaczne pewnego dnia rodzic i juz...bez zapowiedzi i ostrzezen....:eek:
też tak mam że nic nie czuję....:sorry:
Moze byc i 3x sex;-):-D

albo : schody, sex i sutkow tarmoszenie:-D:-D:-D
hahahah dobre :-p

reklama
Jest taki przesad ze jak sie oparzysz w brzuchola to dzidzia bedzie miala znamie, ale ja tam w to nie wierze, bo moja Julka bylaby w ciapki chyba :-D

No właśnie też się zastanawiam, sama mam myszkę ( na pośladku ;-)) moja mauśka śmieje się, że to przez to, że jak była w ciąży zobaczyła mysz i złapała sie za szanowne 4 litery ;-) ................ Mnie moja mycha nie przeszkadza mojemu wręcz się podoba ;-) jest mała i w mało widocznym miejscu, ale jak sobie pomyślę o znamieniu np. na twarzy ehmmmm No ale skoro zlapałam się za brzusio...........
A zresztą co ja tu wogóle wypisuję, będzie okkkkkkk

MagdaP3011 na szczęście tylko zaczerwienienie, szybko odskoczyłam, i schłodziłam miejsce no i troszkę altacetem posmarowałam. Herbaty, kawa wylądowały już na niskiej szafce, także żadnego siegania już do porodu nie planuję

Ostatnia edycja:
Do góry