madziarena
Mamusia Amelki
Georgina idziemy łeb w łebA ja dziś zaczęłam 33tc:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Georgina idziemy łeb w łebA ja dziś zaczęłam 33tc:-)
ja mam ochote na szarlotke,,,:-)a ja sie ide zabierac za ciasto ... ale taaaaaaaak mi sie nie chce ...
nie dziwie sie...a ja sie ide zabierac za ciasto ... ale taaaaaaaak mi sie nie chce ...
Ja lubię i zielone, i żółte i różowe:-)ja też, uwielbiam!szczególnie te zielone sweety.
Piękna waga Ślicznotki:-) A imię to wymyślicie najwyżej jak spojrzycie w jej cudne ślepka:-)Hej dziewczynki. Właśnie wróciłam od ginawszystko ok, dostałam jakies tam tabletki na wyrównanie pozuiomu hemoglobiny. Reszta ok
mogę dalej pracować, chodzić nie widzi w niczym problemu. Maleńka waży 2005g.
33 tydzień, na 120 % dziewczynka tylko problem z imieniem mamy nadal ;(, prawie 14 kg już na plusie ;// ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowo rośnie, gin powiedział, że zleci szybko ta waga i nawet nie bede pamietac kiedy te 14 kg wiecej bylo
no i co się dowiedziałam ... że po 37 tyg. wszystko możliwe i że on mi wróży początek grudnia
hehe nieźle ... buziolki !!! lecę do pracy !
fane wieściHej dziewczynki. Właśnie wróciłam od ginawszystko ok, dostałam jakies tam tabletki na wyrównanie pozuiomu hemoglobiny. Reszta ok
mogę dalej pracować, chodzić nie widzi w niczym problemu. Maleńka waży 2005g.
33 tydzień, na 120 % dziewczynka tylko problem z imieniem mamy nadal ;(, prawie 14 kg już na plusie ;// ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowo rośnie, gin powiedział, że zleci szybko ta waga i nawet nie bede pamietac kiedy te 14 kg wiecej bylo
no i co się dowiedziałam ... że po 37 tyg. wszystko możliwe i że on mi wróży początek grudnia
hehe nieźle ... buziolki !!! lecę do pracy !
W 30tc i 5 dni ważyła 1600g:-) Teraz to nie wiem. Ale za tydz. mam USG 3D to liczę, że też ginek powie ile Myszka waży:-) A potem normalne usg mam 12.11:-) Ale się mam dobrze:-)Georgina idziemy łeb w łebidealnie ta sama data! A ile Twoje maleństwo waży ??
zdecydowanie za dobrze!W 30tc i 5 dni ważyła 1600g:-) Teraz to nie wiem. Ale za tydz. mam USG 3D to liczę, że też ginek powie ile Myszka waży:-) A potem normalne usg mam 12.11:-) Ale się mam dobrze:-)