reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Tak z innej beczki to byliśmy z mężem na weselu w ten weekend i z parkietu nie schodziłam w ogóle, wszyscy się dziwili skąd ja mam tyle siły i wróżyli mi że w poniedziałek urodzę a tu nic:( nawet skurczy nie mam, zupełnie małej to nie wzruszyło. Ona to chyba nie ma zamiaru opuścić brzuszka mamusi:) już kurcze wywijałam na tym parkiecie jak tylko potrafiłam to co to dla mnie umycie okna, myślę że nie pomoże przyśpieszyć:-D Kurcze, wiem, mogłam kankana jeszcze zatańczyć...:-D

hehe jak tak dalej pojdzie to urodze po terminie w połowie listopada i bede na szarym koncu ;) i klaudzia mnie przegoni i Madzia co na koncu świta hehe :)
z\ebyś się nie zdziwiła... ;-) Twojemu małemu tak tam dobrze ze naprawdę nie widać żeby chciał wyjść....:-p
u mnie nuuudy, do skurczy już się przyzwyczajac zaczęłam:eek:... jesli dziś nic, to w sobotę wyekspediuję gdzieś może dzieci, i się z mężem na poważnie zabierzemy od rana za ten poród :tak:
wolałabym, żeby się nie urodziło w tej godzinie, która będzie dwa razy - w ten weekend zmienia się czas :-D
nom... z tą godziną t racja...:tak:
tylko nie zapomnij napisać że już jedziesz rodzić... hiii
bo umrzemy z niecierpliwości...

MagdaP3011 Hehehe ten kankan to może faktycznie dobry pomysł :tak:

A ja gdzieś wyczytałam, że wody płodowe mają w porównaniu z zapachem amoniaku (moczu) słodkawy zapach, :sorry: i kolor słomkowy

u mnie nuuudy, do skurczy już się przyzwyczajac zaczęłam:eek:... jesli dziś nic, to w sobotę wyekspediuję gdzieś może dzieci, i się z mężem na poważnie zabierzemy od rana za ten poród :tak:
wolałabym, żeby się nie urodziło w tej godzinie, która będzie dwa razy - w ten weekend zmienia się czas :-D
ale to w nocy będzie, a chciałas standardowo w dzień :)))

reklama
Do góry