Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a te 3xS to sex sex sex? ale co 3 pod rzad ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze byc i 3x sex;-)a te 3xS to sex sex sex? ale co 3 pod rzad ?![]()
kasiiula ja to się nie mogę doczekać tego Twojego pierwszego listopadowego dzieckawięc lepiej nie zaciskaj nóg
;-)
IzaBK jak tam sprawy u Ciebie wyglądają??
niestety nie mam lewatywy, a do apteki nie mam jak wyjść na razie.
Ale wydaje mi się, ze jednka to nie wody, bo ma to zapach.
Najprawdopodobniej tak bardzo chcę już urodzić że mój organizm płata mi figle :-(
ja mam temin z usg na 6-ego, innego nie mam bo tu podaja ci tylko termin wedlug usg....ale modle sie zeby to bylo juz.....i mam takie glupie przeczucie,ze tak bardzo juz bym chciala urodzic, ze jak na zlosc przenosze.....nie wiem...
a dzis snilo mi ie, ze urodzilam i mala miala taki dlugie wloski do ramion...takie bialutkie loczki a porodowka byla w supermarkecie.....![]()
![]()
Zaklenta - ale ci zazdroszczę tego romantycznego weekendu , ja bym go raczej już nazwala "we troje" :-). Bawcie sie dobrze !!!
Mnie niestety czeka weekend z całą dalsza i bliższa rodzina, jutro idę na wesele kuzyna - oj nie chce mi się.
W dodatku jak przymierzylam sukienke, w której mialam zamiar iść to prawie umarłam ze śmiechu, bo ona jest z takiego megarozciagliwego materialu i we wzory, no i te wzory na brzuchu sa 3 razy wieksze niż na pozostałej części sukienki, komiczny widok. W dodatku w żadne rajstopy sie nie mieszczę a mój M zaproponowal żebym poszła w pończochach ( w październiku) .
Kurcze Dziewczyny, chyba zaczyna mi się obniżać brzuchol, wnioskuję po tym, że właśnie opażyłam się czajnikiem właśnie w brzusio, sięgałam do półki nad kuchenką, nagle czuję mega ciepło i gotowe.................... Tyle razy, do tej pory, siegałam i nic a tu na końcówce jeszcze coś musiało się przydażyć. Szczypie mnie trochę wrrrrrrrrrr
Już nawet kawka nie była potrzebna na podwyższenie ciśnienia, bo tak się przestraszyłam![]()
Mam nadzieję, że Dzidzi tego nie odczuło......................
Kurcze Dziewczyny, chyba zaczyna mi się obniżać brzuchol, wnioskuję po tym, że właśnie opażyłam się czajnikiem właśnie w brzusio, sięgałam do półki nad kuchenką, nagle czuję mega ciepło i gotowe.................... Tyle razy, do tej pory, siegałam i nic a tu na końcówce jeszcze coś musiało się przydażyć. Szczypie mnie trochę wrrrrrrrrrr
Już nawet kawka nie była potrzebna na podwyższenie ciśnienia, bo tak się przestraszyłam![]()
Mam nadzieję, że Dzidzi tego nie odczuło......................
też tak mam że nic nie czuję....zaczynam sie czuc jakas inna...mam termin juz niedlugo i nic...wy wszystkie jakies skorcz itp a u mnie nic absolutnie nic...nie mialam nawet jednego....tylko jak stoje to mam brzuszek twardy automatycznie ale to chyba juz od 6 miesiaca....o co tu kurde chodzi...pocieszam sie,ze moze ja poprostu zaczne pewnego dnia rodzic i juz...bez zapowiedzi i ostrzezen....![]()
hahahah dobreMoze byc i 3x sex;-)
albo : schody, sex i sutkow tarmoszenie![]()
Jest taki przesad ze jak sie oparzysz w brzuchola to dzidzia bedzie miala znamie, ale ja tam w to nie wierze, bo moja Julka bylaby w ciapki chyba![]()