reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

kaśka k Malutka szybko przybieże na wadze, po mamuśce pewnie silna kobitka więc, niedługo przywitacie ją w domku:-) A Ty Kochana odpoczywaj i nabieraj sił :tak:

Jeżeli chodzi o terminy urodzin, to nie za ciekawie będzie miała ostatnia z nas, takie czekanie, jak większość już rozpakowana..............................

Ostatnia edycja:
reklama
Jeżeli chodzi o terminy urodzin, to nie za ciekawie będzie miała ostatnia z nas, takie czekanie, jak większość już rozpakowana..............................

No to racja, ja mam termin na koniec listopada, ale mam nadzieje w w polowie miesiaca bedzie po wszystkim. :-)
A jakie pustki sie zrobia na forum jak juz wiekszosc urodzi :cool2:

No ja też nie wiem, skąd ona wiedziała, że jestem w ciąży. Może kontaktuje się ze szpitalem ? Moją poradnią ginekologiczną ? Skądś wiedziała...:sorry:
Ogólnie bardzo fajna babeczka, już nie najmłodsza. Dała ulotki, kazała przeczytać o karmieniu piersią, witaminach K i D, szczepieniach tych w jednym ukłuciu, pogadała o porodzie. Powiedziała, że mam w koło siebie zrobić "mur" i nie słuchać wszystkich dobrych rad innych, bo każda kobieta jest inna i każda rodzi inaczej.
Że mam się do porodu nastawić pozytywnie i iść do szpitala z myślą, że idę tam urodzić moje ukochane i upragnione dziecko, po nic więcej ;-) No i kazała przyjść jeszcze w drugim tygodniu listopada jeśli dotrzymam :cool2:

No to racja, ja mam termin na koniec listopada, ale mam nadzieje w w polowie miesiaca bedzie po wszystkim. :-)
A jakie pustki sie zrobia na forum jak juz wiekszosc urodzi :cool2:
mysle, ze tylko na samym poczatku...a potem znowu bedziemy na forum zeby marudzic o nieprzespanych nocach, problemach z karmieniem, kupkami,kolkami, zabkami itp itd....:-D

wiatajcie!!

Jak sie miewacie???

Kasia-gratuluej jeszce raz napewno wszytsko dobrze bedzie z mala....Tzrymam kciuki oczywisice

Z tego co patrzylam to juz mamy pare dzieci urodzone tego samego dnia.

Maa821 i kasia ur.16.10.....

U nas po staremu....dzisiaj sie wybieramy na 1 porzadny sapacrek z malym:tak::tak: Oby do popoludnia pogda sie nie popsula....

AHa Kiedys jak mi sie nudzilo to zrobilam taka liste....Nie wiem czy wam sie spodoba ale wklejam....(Jedyne zjaecie jakie mam teraz...eheh zabwa w listy imon eheh)
Lista mamusi z imionami:

Malina1979-Staślub Jeremi-tp.01.11
Kasiiula-Paweł-tp.01.11
Ewelia-Florian –tp. 04.11
Cleo1981-Igor-tp.05.11
Monika-Arek-Maksymilian Aleksander-tp.05.11
Panna Migotka-Mikołaj-tp.06.11
Maa821-Jan-tp.06.11
Madziek-Patryk-tp.06.11
Kilolek-Michał Tadeusz-tp.06.11
Dudziakowi-Kordian Mateusz-tp.08.11
Eliusia79-Fabian-tp.08.11
Olica-Malwina-tp.09.11
Gieo-ośka-Kacper-tp.09.11
Jojka-Basia-tp.09.11
Madzia_pl-Oliwia-tp.10.11
Wiewióra-Eliza,Maria lub Szymon,Piotr-tp.10.11
Lotka-Tomek-tp.10.11
Pretty_M-Mikołaj-tp.11.11
Buterflay27-Gabrysia-tp.12.11
Gawit-Lenka-tp.12.11
Sylaba-Daniel-tp.12.11
Passinbuy-Ida-tp.12.11
Wyjatkowaona-Hanna-tp.12.11
Laparada-Maciek-tp.13.11
Natalunia-Zuzia-tp.13.11
Royanna-Alan Michał-tp.15.11
Weri-Amelia Victoria-tp.15.11
Mary_mary-Sonia-tp.15.11
Agusisko-Milenka-tp.15.11
Anja_27-Olivier-tp.16.11
Inez77-Hanna-tp.17.11
Luandzia1-Helena-tp.18.11
Kingula82-Emilia lubMadeleine-tp.19.11
Ilona212-Maja-tp.20.11
Helena-Mateusz-tp.20.11
Riolcia-Sonia-tp.21.11
Ka..M-Victoria-tp.23.11
Marta_szc-Anastazja-tp.23.11
Ania_SM-Jakub Dominiktp.23.11
Natajkaa-Weronika-tp.25.11
Elizabeth29-Natalia-tp.26.11
Luuuzna-Alan-tp.26.11
Iwonka_w-Aleksandra-tp.27.11
Xxklaudiaxx-Olivier-tp.28.11
Niunans-Patryk-tp.29.11
MagdaP3011-Lena-tp.30.11
Milencia-Sinan-tp.30.11
IzaBK-Wojciech Piotr albo Gaja Łucja-tp.???
Anadri-Krystian Mateusz-tp.????
Thea-Wojtuś-tp.????
Aniana_a-Hanna-tp.????
Monwaleria-Roksana-tp.??
Mirelka5-Vanessa-tp.????
Emiliana-Emil-tp.???
Paula9-Nadia-tp.???
Katrenki-Amelia-tp.???
Pixi-Paweł-tp.????
Oleńka_79-Oliwier-tp.???
Martolinaka-Antek-tp.???
Katarzyna1983-Zuzia-tp.????

wiatajcie!!
U nas po staremu....dzisiaj sie wybieramy na 1 porzadny sapacrek z malym:tak::tak: Oby do popoludnia pogda sie nie popsula....

tyjuz spacrkujesz a my tu wszytkie, a na pewno spora czesc zrzedzimy, ze chcemy juz urodzic....ale jakos ostatnio przestoj sie zrobil...:-D

PS fajnie, ze zrobilas liste...moj termin jest na 06.11

prosze bardzo Kterinko:) dopisz.e....

No walsnie..troszke sie obawiam tego spacerku....zeby wsyztsko poszlo oki....ehhe

maly spi to mam troszke czasu....ehhe

prosze bardzo Kterinko:) dopisz.e....

No walsnie..troszke sie obawiam tego spacerku....zeby wsyztsko poszlo oki....ehhe

maly spi to mam troszke czasu....ehhe
fajowo tak juz sobie na spacerki chodzic...napewno bedzie ok...chociaz pewnie kazda nowa sytuacja z niemowlaczkiem od kapania do spacerkowania jest troszke stresujaca, ale za to zanim my dojdziemy do tego etapu y juz bedziesz specjalistka....:tak: i pewnie bedziemy dreczyc cie pytaniami co i jak :-D

reklama
Witajcie :) Po wczorajszej wizycie lekarka stwierdziła, że synus szykuje się na świat: główka nisko, brzuch twardniejący, szyjga skrócona i zgładzona no i biegunka, która towarzyszy mi od kilku dni. Prosiła żebym się oszczędzała i wytrzymała jeszcze 2 tyg.
Wyniki morfologii mam nadal kiepskie doszła małopłytkowośc przy normie od 130 do 350 ja mam 85. To ją niepokoi, ale nic nie można zrobić. Za dwa tyg mam kolejną wizytę jak dotrzymam :)
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE :)

Do góry