aga002
Fanka BB :)
julia i inne dziewczyny juz lepiej nie palcie dzisiaj w kominkach bo mi zadymił cały dół domu
mój K stwierdził ze lepiej było zatkać komin papierem![]()
![]()
Z tymi kominkami tak bywa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
julia i inne dziewczyny juz lepiej nie palcie dzisiaj w kominkach bo mi zadymił cały dół domu
mój K stwierdził ze lepiej było zatkać komin papierem![]()
![]()
ja miałam wcześniej taki elektryczny kominek i powiem ci ze wole jak mi sie drzewkiem albo węglem pali bo przyjemniej i taniejZ tymi kominkami tak bywawiem nie ładnie się śmiać ale ja po każdym deszczu mam drobinki sadzy na podłodze przy kominku ,w które wchodzi mój ukochany piesek i roznosi po całym domu ale już niedługo przeprowadzka a tam kominek elektryczny jak to mawia przedstawiciel developera ultra nowoczesny;-);-) a mój szanowny M ,że jednak wolałby plazmę niż ultra nowoczesny kominek
![]()
Ja tak samo uwielbiam wieczory i zapalony kominek :-) niestety dostałam wybór co chcę na podłogi i czy wolę rolety czy zasłony ale kominek był w standardzie w każdym domu taki samja miałam wcześniej taki elektryczny kominek i powiem ci ze wole jak mi sie drzewkiem albo węglem pali bo przyjemniej i taniejnaszczęście nie zawsze wije tak jak dzisaj
![]()
no moja córcia ma niezłe różki także zastanów sieMartaF dopiero teraz zobaczyłam ,że masz Oliwię jeśli będzie dziewczynka u mnie to tez będzie Oliwia:-)
No nie gadaj, ze mieszkasz w tym domkuJa wiem, gdzie to jest, bo i nas czasem tam nosilo na przechadzki. Teraz troche mniej, bo z wozkiem, to tam nie ma zbyt gdzie lazic... Jesli mieszkasz w tym domku, o ktorym mysle, to... no no no.... pieknie sobie mieszkasz...:-)
no moja córcia ma niezłe różki także zastanów sie![]()
![]()
Na to liczę ,bo uwielbiam takie dziewczyny![]()